Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Az nie moglem wytrzymac i specjalnie aby umiescic swoj komentarz zarejestrowalem sie.

Prawda jest taka wygrywalismy sprawiedliwie 29/19... nagle szok wasz kolega GM tntmaxlol ktorego tak bronicie, dostawal ode mnie z seri jakies 700-800k+, z mojej gildi pisali ze ze skili tez im idzie ponad 100k wiec dla mnie to bardzo dziwne. Potem na wojne wbil Tracer Pro elo elo ninja ktora dostala z serii okolo 1kk( duchowe siadlo 360k+ walniecie 250+ + reszta skili) ale odziwo stoi nadal..........

Nastepnie gdy szanowna gildia REC zaczela sie bac ze to nagramy zmienila taktyke mowiac ze lykaja potki 100% hp..niby to usprawiedliwienie ale ja sie pytam ciebie VooFy, jezeli to jest server dla graczy jakim prawem Gm daje takie potki 100% graczom swojej gildi(Bo watpie zeby sami wpisywali po jakies 500 szt w hand up po 1 szt!), rownie dobrze mozesz wprowadzic bony odp na sura,woj, ninja, szamana po 50%.

Wygrywalismy sprawiedliwie.....i kto tu nie potrafi przegrywac

Zaraz Team bedize bronil tntmamlol ale dla mnie chlopak jest za bardzo pazerny i wykorzystuje swoje stanowisko Gm-a dla swojej i kolegow satysfakcji

Pozdrawiam Pozdro600,Castiel

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

proponuje isc do szkoly bo widze ze nie znasz sie na liczbach ty widziales 360k a pewnie bylo 36k

wygrywaliscie prawda(kilkoma punktami ) ale przyszedlem ninja i my zaczynalismy wygrywac to zaczeliscie tworzyc bajki ze tnt dal na hp a prawda jest taka ze nie umiecie pogodic sie z porazka i radze wam sie nauczyc przegrywac bo jeszcze nie raz wam sie to zdarzy

860331433165800174608.png

Opublikowano

bylem i napewno nie walneliscie nikomu wiecej niz 100k

a to wiadomosc od tnt dla gildi EkipaJonasa:

EkipoJanasa przynaje ze używaliśmy tak wanych dopalaczy czyli potków 100% jednak każdy z was może sie w nie wyposażyć więc to nie jest jakaś zbrodnia. Rozmiem ze przegranie wojny 6 na 2/3 to wstyd ale nie znaczy to , że trzeba odrazu wysówac oskarzenia pod moim adresem. Proponuje rewanż tylko tym razem zagram na surce BM nie posiadającej statusu GM'a.Czekam na odpowiedzi.

[21:12:25]

Nie Pie**** idiotycznych wymowek. nikomu 100k? Idz najlepiej graj w tibie

hmmm przegrana wojna 6 na 2/3... bylo nas z poacztku 3 was 4 wygrywalismy 29/19 i ku*** nie pieprz o zadnych potach bo na omdleniu potowac sie nie da a wtym czsaie 4 ludzi by napewno cie dedlo kazdemu z nas siadalo po 100k+ a mi szczegolnie nawet okolo 300k z krytem bo akurat na sure bylem ubrany

Opublikowano

To tak..Potki 100%hp na bank nie działają bo ostatnio patrzyłem i taka potka dodaje tyle hp co zwykła dożo mikstura.

Po drugie każdy narzeka na gildie Rec to powiedzcie mi po co dajecie z nimi wojnę , zmuszają was do niej??? Jest tyle gildii na serwerze.

Po trzecie Żaden GM nie powinien uczestniczyć w wojnach, ale to waz pech bo on akurat przed tym jak dostał GM założył gildie i ma prawo być na wojnie (ale nie musi w niej uczestniczyć)

Wiec proszę was dogadajcie się wreszcie z wojnami.

Pozdrawiam.

Daj + To nic nie kosztuje !!

Moje TUTORIALE

Moje TUT:

http://www.mpcforum.pl/topic/169001-tutjak-bonowac-eq-dla-ninjid/

http://www.mpcforum.pl/topic/175327-tutogolny-poradnik-metin-2/

http://www.mpcforum.pl/topic/175856-tutjak-byc-najlepszym-gm/

http://www.mpcforum.pl/topic/287863-downloadtut-okolo-160-pytan-do-oxa/

Opublikowano

Dziwi mnie tylko kto ci dał GMa. Jak zapytałem jednego będącego na srv żeby mi dal parę potek na magie bo nie chce mi się wpisywać po 1 to mnie wysmial. Nie widziałem żebyś choć jedna rzecz zrobił dobrego oprócz lansowania sie ze jestes GM. Niech VooFy robi czyste w teamie i mam nadzieje ze cie juz nie zobacze cya

Sram na wasze "+" i "-"

Opublikowano

proponuje isc do szkoly bo widze ze nie znasz sie na liczbach ty widziales 360k a pewnie bylo 36k

wygrywaliscie prawda(kilkoma punktami ) ale przyszedlem ninja i my zaczynalismy wygrywac to zaczeliscie tworzyc bajki ze tnt dal na hp a prawda jest taka ze nie umiecie pogodic sie z porazka i radze wam sie nauczyc przegrywac bo jeszcze nie raz wam sie to zdarzy

Tracer kolejna postac GM, czy ty sobie zarty robisz czy tylko udajesz głupiego. Nagle kazdy z gildi zaczal sie dziwic ile wy macie HP a ty mi pie***** ze zle cyfry widzialem. Zaluje tylko tego ze nikt nie nagral co sie dzialo bo mam nadzieje ze wtedy zapadlibyscie sie pod ziemie ze wstydu. Team broni Teamu ale ogarnijcie sie... to jest server dla garczy a nie dla ludzi waszego pokroju nie potrafiacy przegrac uczciwie

Gram tu od poczatku tego servera i wiem co i jak, mam tylko nadzieje ze kiedys Voofy sam zobaczy co za ludzi wzial do Teamu

Opublikowano

masz problemy ze wzrokiem widzialem znaczek GM na postaciom Trecer

przez przez cala wojne kazdy od was pisal ze nagrywa filmik i gdzie sa te filmy ??

Opublikowano

To tak..Potki 100%hp na bank nie działają bo ostatnio patrzyłem i taka potka dodaje tyle hp co zwykła dożo mikstura.

Po drugie każdy narzeka na gildie Rec to powiedzcie mi po co dajecie z nimi wojnę , zmuszają was do niej??? Jest tyle gildii na serwerze.

Po trzecie Żaden GM nie powinien uczestniczyć w wojnach, ale to waz pech bo on akurat przed tym jak dostał GM założył gildie i ma prawo być na wojnie (ale nie musi w niej uczestniczyć)

Wiec proszę was dogadajcie się wreszcie z wojnami.

Pozdrawiam.

Ciewake co na to Voofy. Jezeli zrobil z potkami 100% co z kd masakry itp ze nie dzialaja to co na to tntmaxlol. Czyzby sie sam wkopal broniac sie przed komenda na hp?

Opublikowano

Dziwi mnie tylko kto ci dał GMa. Jak zapytałem jednego będącego na srv żeby mi dal parę potek na magie bo nie chce mi się wpisywać po 1 to mnie wysmial. Nie widziałem żebyś choć jedna rzecz zrobił dobrego oprócz lansowania sie ze jestes GM. Niech VooFy robi czyste w teamie i mam nadzieje ze cie juz nie zobacze cya

Masz dowody? Bo kazdy z licznej gildi janasa może wymyśleć taką historyjkę , rozdałem lvl połowie serwera, pomagam w robieniu eq a co do lansowania sie GM to jedna z moich przywilejow za to mam co 10s pytanie typu: GM daj itema!! Gm daj LvL !! GM prosze cie o co w tym metku chodzi!! GM zrob Ox ! Gm zrób turniej PVP. I to robie wiec moge byc dumny z GM'a na kultowym serwerze HooLyMT2!!!

Opublikowano

No super liczna gildia jeszcze piszesz ze nas 6 było a było nas 3 później 4. Jak jestes taki kozak to czemu grasz na potkach 100% pz ? Co z tego ze my tez mozemy na nich leciec ale po pierwsze jakby to wygladalo 0-0 ?

No i jescze jedna sprawa jak juz napisalem zaden gm mi nie da tych potek zebym mogl miec 400 a swoim kolegom rozdajesz za free.

Sram na wasze "+" i "-"

Opublikowano

100% popieram kolege...Nieraz widzialem ze nie bylo zadnego gm'a tylko sam tnt..Gracze o lvl prosili a on wolal sie bawic w pvp...

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

up byles kiedys gm raczej nie

jak gm wejdzie do m1 polowa osob go cos prosi

tnt ma prowo do zabawy w pvp i odpoczac sobie od rozdawanie eq i odpowiadanie na pytania "jak grac?" "jak zrobic eq" itp

Opublikowano

Hmmm wlasnie sprawdzalem potki 100% i nie dzialaja tzn nie regeneruja calego hp wiec nie wmawiajcie mi tu ze tymi potkami mogl cos zrobic.

Nie bylo was tam wiec co wy go bronicie. ALe skoro tntmaxlol pisze ze kazdy gracz moze miec te potki wiec proscie o nie i milo sobie dalej grajcie, zycze wam wojen 24 godzinnych.

id na potki niby 100% to 71020

Opublikowano

Damianos twoim postom to ja dziękuje. Każdy Gm może sobie tak doładować pz bo to sprawdzałem . Zauważ ze w żadnym poście nie napisałem żeby ktoś tego uzywal z gildi REC. Póki widzę tam tnta to mi sie to wydaje podejrzane bo dlaczego ktoś przy przegrywanej gildi nagle "zatrzymuje" wojne i jak wraca to juz jest nie do zbicia.

Sram na wasze "+" i "-"

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego robicie takie problemy o jedną głupią wojnę...

Wszystko sprawdzę i w ogóle, nie róbcie już spamu bo to bezsensu.

Ja jutro z tnt poważnie pogadam na ten temat.

Opublikowano

Za przeproszeniem...gowno nie dales miasto tylko lezales na glebie a jak wstales to magicznym sposobem nie dalo sie cieie zabic w 5...Przyszla Tracer... jej tez magicznym sposobem nie dalo sie zabic. Wiec skoncz juz ta zenade ze jestes dobry i nic nie zrobiles bo jak czytam twoje klamstwa zeby tylko wyjsc obronna reka to mi sie niedobrze robi.

Niedawno umuwilsmy sie na rew wojny..napisalem taki sam sklad jak dzis to mi powiedziales ze chyba snie.... Przeciez w takim samym skladzie mosicie powtorzyc zwyciestwo wiec czego sie boisz

Ja chce tylko udowodnic ze mamy racje co do ciebie i nie wiem jakimi klamstawi bedziesz sie jeszcze bronil ale jeszcze kiedys wyda sie prawda

Opublikowano

Strasznie wolny host tego clienta. Szkoda, bo pobiera się niemal 5 godz. Jest jakiś szybki i prosty sposób by to przyśpieszyć?

Opublikowano

Dzisiaj około godziny 15:30-16:00 wyczyszczę sieci!

Serwer już ONline, zapraszamy!

@EDIT

Coś hamachi nie działa...

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce miejsce pisze do mnie na GG, ja mu wtedy podam sieć na której zwolniło się miejsce.

O 16:00 na pewno je wszystkie wyczyszczę, chyba, że dalej hamachi nie będzie mi działać...

@EDIT

Hamachi już działa!

@EDIT2

Sieci wyczyszczone.

Opublikowano

Juz 16:16 a jeszccze sieci nie wyczyszczone ^^

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...