Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze:

- Nie moge dać BANA

Po drugie:

- Mówiłem: "Przegrani niech idą do miasta"

Po trzecie:

- Użytkownicy chwalą sobie mnie

Po czwarte:

- Przeszkadzałeś i inni też prosili o wylogowanie Ciebie

Więc tu nie pisz głupot. Jak się nie umie przegrywać...

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Venus

Hooly to najlepiej garnięty serwer i najlepszy i nie wyskakuj w takim dziadostwem jak olimpmt2

To ze GA wywalił kilka osób teamu to nie znaczy ze sie cały czas zmienia i dobrze ze dba by były w nim odpowiednie osoby.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Teraz był online , akurat skonczyliśmy wojne z REC , przerąbaliśmy , ale to nic , odrobimy się niedługo , ale wydaje mi się że Rec grało nieczysto ;D

Opublikowano

Jestem tylko graczem , ale jak na moje , Venus przesadzasz . VooFy jest dobrym Ga stworzył , naprawde dobry serwer. I trzeba mu i tym co pomagali pogratulować . Ale że Ga jest młody , musi się edukować , to jest chyba wązniejsze niż serwer metin , z tego nie będziesz zarabiał wystarczających pieniędzy na życie . Coż , może GA powinien załatwić selekcje Gm w gronie własnym (Gm i GA) a nie na forum , ale sądze że nic takiego sie nie stało . W dodatku sądze że Venus przyszłas popsuć troche atmosferke , więc grzecznie może wróć ,na Olimp , jak cos tu się nie podoba , to będzie najelpsze wyjście .

Opublikowano

Hehe Venus... zaskoczyłeś mnie, ale posłuchaj piszę to, gdyż do tych osób nie mam w ogóle kontaktu, to w ostateczności piszę to na MPC forum, ponieważ na pewno tu zaglądają.

Ale nie twierdze, iż masz nie masz racji Venus, lecz nie rozumiem co masz na myśli w kwestii , że jestem "nieogarnięty".

To, że piszę rzeczy które 99% użytkowników mpc nie obchodzi to nie znaczy, że jestem nieogarnięty...

Rekrut
Opublikowano

Serwer fajny ale żeby dostać 105 lvl trzeba pisać na sayu ok. pól dnia ! a tyle jest gm-ów

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

---------------------------------------------------------------------------

68549311401751768977.gif

userbarcopy.png

minecraftus.png

19140.jpg

34500.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

Venus. Zajmij się swoim serverem. To, ze jesteśmy bardzo mocna konkurencjom nie zezwala na takie głupie uwagi i bezsensowne posty. Co Cie to obchodzi dla kogo on to pisze i po co??. Gówno... o tak to nazwiemy. On wie dlaczego to pisze i osoby w teamie bynajmniej ja [GF] tez o tym wiem. Wiec powiem po polsku i milo, spierdzielaj do siebie.

PS. Nie jesteście dla nas jakąś konkurencjom czy coś, ale następnym razem przemyśl o co piszesz..

@edit VooFy odpisz na pw.

Opublikowano

Venus. Pokaż mi gdzie klnę i gdzie zrobiłem błąd.

Napisałem miło bo nie chciałem użyć słowa ''spierdalaj''. Tak forum jest od wypowiadania się, ale jeżeli nie grałaś (bo zapewne tak jest), i nie podoba się to nie oceniaj. I tak wiem, że piszesz takie rzeczy żeby popsuć nam opinie. Ale nieee, jedna tak niska poziomem osóbka nam nie zaszkodzi. ;*

Opublikowano

Venus jak ci coś tu nie podoba to tu nie zaglądaj. Nie potrzeb tu takich jak ty co tylko psują atmosferę .

VooFy pisze kto wylatuje , kto jest zagrożony i dobrze bo można sie wstawić za tymi osobami. Gdyby załatwił to na pw nikt by o niczym niewiedział.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Venus... ja mówie grzecznie ...

WYPIERDALAJ

Pozdro dla Videl :* i [GM]Dii (Roney)

Wasz SiweeQ, który jest kobietą ^^.

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Rekrut
Opublikowano

Serwer powinien być on ale najszybciej o godzinie 17

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

---------------------------------------------------------------------------

68549311401751768977.gif

userbarcopy.png

minecraftus.png

19140.jpg

34500.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

Mam takie pytanie a mianowicie będzie kiedykowliek działać rejestracja na tym serwie bo próbuje już 2 dzień się zarejestrować i nic. Próbowałem napisać na hamachi do GA ale nie odpowiada.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...