Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Onyxia

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pierdole ... jak można tak okrutnie postepowac ? Skoro zrobil wam tyle i po jednej wpadce wywaliscie go no to pozdro ...

Opublikowano

Haha, ja nie dziękuję nie pogram na takim serwie, wszystkich wypierdolą a nagle coś na serwie się zepsuje i co sponsor będzie naprawiał? Nie, będą bugi przez 2 miechy jak na elitemt2 aż znajdą nawiniaka co im zrobi. Możecie mnie minusować że krytykuje wasz pro serwer onyxia, ale taka prawda, podejście sponsora do sprawy jest niepoważne i chamskie. Chciwość go zgubi. Pozdrawiam

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Albo w sumie mnie to pierdoli, dawaj co chcesz ;D

Opublikowano

Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego...

Dajcie mu szanse, ludzie... ;|

sygnazapollitra.png

Jakbym mógł to wlepiłbym Wam karnego kutasa za chujowe ostrzeżenia

-.-"

Opublikowano

Skrypt, który kasuje Logi... Wiesz wogóle co to logi? Zajmują tylko niepotrzebne miejsce i spowalniają serwer, a do niczego nie są potrzebne....

chyba mnie smieszys bez logow przyjda dzieci neo z exp botami i roznymi ciulstwami i macie po serwerze

E9mwj60.png

Opublikowano

Dogadajcie sie na gg... i pracujcie ;] Dużo graczy czeka na ten serwer

Po jednej wpadce nie powinno sie od razu wywalac z teamu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...