Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Onyxia

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogółem każdy czeka na serwer i każdy chce by był jak najszybciej lecz z drugiej strony by był dopracowany więc trzeba czasu by był dopracowany ; ))

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

nie moge się zalogować na stronkę też tam macie ?

No nie wiem mi strona normalnie działa i wszystko

Opublikowano

mi też ale miałem konto już zrobione i nie mogę wejść bo pisze że nie istanieje tak samo jak wyszukuje użytkowników to nie ma mojego nicku

NJxbd4x.png

Opublikowano

Up Up Up

POwiem tak.

Pewien koles mial nam zabespieczyc serwer.

Zamiast pomoc to go zje*al i robilismy formata dedyka.

Dedyk juz stoi, client prawie gotowy, jeszcze powgrywac NPC, spolszczyc misje i start bedzie.

A do konto to podczas formatu zostaly usuniete,ale rejstracja juz ON

www.onyxia.pl

Opublikowano

to tak mi sie wydaje że o 18-20 raczej odpalicie hmmm ???

i client musi być na waszym hostingu albo na innym darmowym gdzie pójdzie max prędkość

po 700mb około będzie się z prędkością 10-20 kb ściągało z 3-6 h ....

NJxbd4x.png

Opublikowano

@Vasto a jak tam twój dedyk ?? @Topic Serwer Napewno niedługo wystartuje niedługo to nie znaczy jakieś 30 minut ani 2,4godziny tylko np 1 dzien 2,3

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

z naszym serwem to tak nie wiadomo jeszcze ale Zniwiarka napisał że tylko spolszczyć questy i po-wgrywać handlarzy a to mi się wydaje długo nie zajmie

NJxbd4x.png

Opublikowano

Od źródeł matki natury Haha mam info że dziś serwer powinien być gotowy i włączony. ALE TO NIE PEWNE WIĘC JAK DZIŚ NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ NIE PŁAKAĆ !!!

Opublikowano

Co do startu serwa, jak wgra się klient to ustalimy godzinę, ale tak z 2h później ;] narazie nie upam jeszcze klienta więc nie pytać mi się kiedy będzie klient...

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

podobno mają tylko spolszczyć questy z czym jest troszeczkę roboty bo trzeba trochę popisać i dodać handlarzy ale akurat to to nie problem ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zobaczymy co wyjdzie chce by było jak najszybciej lecz z drugiej strony jak najbardziej dopracowany

oni już nie maja co tam dopracowywać tylko kilka bzdetów powygrywać więc muszą dziś otworzyć

NJxbd4x.png

Mentor
Opublikowano

oni już nie maja co tam dopracowywać tylko kilka bzdetów powygrywać więc muszą dziś otworzyć

Watpie w to ze otworza ^.^

Ja jednak zrezygonowalem z Teamu , ale na srv bd gral ^.^ Wkoncu prawie ze moj: D

Jbc to Shinshoo zapraszam :>

Opublikowano

Watpie w to ze otworza ^.^

Ja jednak zrezygonowalem z Teamu , ale na srv bd gral ^.^ Wkoncu prawie ze moj: D

Jbc to Shinshoo zapraszam :>

jak Shinsoo to na pewno zagram nick VastoLords klasa hmmmm woj body/mental raczej mental albo sura bm

dziś powinni otworzyć tak mi się wydaje ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Dobra, klienta zacznę wrzucać za ok. 30min, bo musze teksturki cesarskiego hwanga dodać i takie pierdy...

Jest jeden problem... 6Skill nie zadaje dmg. Np. u bodego tylko do M10 zadaje a u mentala w ogóle. Kto rozwiąże ten problem dostanie małą nagrodę, klienta dodam razem z 6skilem ale nie będziecie mogli go używać...

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Vitron jak nie mozesz rozwiazac tego problemu to niech bedzie wogole bez tych nowych skilli ^^

Wiem, ze to nowosc i kazdy chcialby grac z nowymi skillami, ale ja tam osobiscie wole grac standardowo..

Vitron nie zawracaj sobie bani duperelami ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...