Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Onyxia

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobierz FlashGet jak kolega napisał wcześniej, potem go otwórz i tam gdzie jest Klient to kliknij prawym przyciskiem na znaczek MultiUpload Download, daj pokaż adres odnośnika i zacznie ci pobierać w FlashGet z prędkościa o 6 - 10x szybszą.

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

WP lub BM.

Co do tej gildii, do której mnie zapraszano - zobaczymy w grze, kto wie.. może nawet założę własną.

@EDIT

Ktoś tam pisał, że będzie mi się ściągało kilka godzin... Bez FlashGeta mi się ściągnie za 20 minut.

Opublikowano

Mi się wydaje że to nie chodzi o to żeby wbić jako pierwszy na serwer. Moim zdaniem jak ktoś wbije na serwer później to chyba przez to nie stanie się gorszy od innych którzy będą grać od samego początku. Więc po co pisać zbędne posty na temat że każdy chce innej godz otwarcia serwera. To tyle ^^

Pozdrawiam ^^

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Opublikowano

Może masz rację, ale Tym osobą nic takiego się nie stanie jak serwer będzie ON o 10 a Oni wrócą ze szkoły bodajże o 13-15. Że tak powiem te 3 godz czy 5 godz w dupę to w przeciągu gry a szczególnie mmorpg to nic wielkiego ^^

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Mentor
Opublikowano

To tak szczerze...

Nie szkoda ci trochę rezygnować z tego ???

Trochu szkoda , ale cos im tam nie dzialało to pomoglem i Zniwiarz znowu zaproponowal HA na srv , wiec sie zgodzielem :>

Opublikowano

mam pytanie^^ oczywiscie zagram... po niewypalach evenye i evonis licze na ten serw;p

tylko kilka pytan

jak z IS? tylko itemy z isa czy z metkow tyz? cos jak na evenye bylo?

bedzie zwoj cofania profesji (statusu) i do ktorego lvlu bedzie dzialal?

jakie raty? jakos nie doczytalem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam pytanie^^ oczywiscie zagram... po niewypalach evenye i evonis licze na ten serw;p

tylko kilka pytan

jak z IS? tylko itemy z isa czy z metkow tyz? cos jak na evenye bylo?

bedzie zwoj cofania profesji (statusu) i do ktorego lvlu bedzie dzialal?

jakie raty? jakos nie doczytalem

Prosze

Klik

Mentor
Opublikowano

A więc start serwera jutro o 10.00 ?

Jednak nie bo Vitron (chyba ze dzis bedzie) nie zrobil do konca tego clienta patcher oczywiscie sie nie uruchamia ^.^ , wiec trzeba zaczekac na niego : D

Opublikowano

Jeżeli nie dokończymy Clienta, to Vitron dał mi Lauchera... Czekam jeszcze na resztę Administracji, wszystko od nich zależy...

Opublikowano

client jest tylko patcher błąd ma ;/ ale wyrobicie się do 10 ??

ps rekrutacja na gm do shinsoo otwarta bo widze że żadnego nie ma

POZDRO POĆWICZ

Opublikowano

Niestety jest mały problem z bazą, mianowicie zostało zmienione hasło do konta, i forum nie może się połączyć... Odrazu to naprawimy, jak wejdzie Tomek na GG ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...