Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Nos Dolary

Sec

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pomoże ktoś? chyba z 2 godziny wypełniałem ten szajs. i ja nie wiem czy ja zle cos robie czy nie taz doszlo z 5 ND.. albo nie dochodzi nic , albo jak chce coś za więcej np . 40 ND . to plują się że zle wypelniam czy jaki grzyb. na prawdę proszę o pomoc!

Opublikowano

Caly czas mam problem z zalozeniem konta na AOLu , gdy wspisuje nowe dane np ostatnia czesc Podaj pytanie i odpowiedz.. odpowiedz zawsze bledna a nie mija znakow 3/32 i polskich.. jesli ktos moglby zalozyc lub ma sposob zapraszam na PW

21322170410104241.png

The Golden Eagle

Opublikowano

A ja mam taki problem, że choć udało mi się odpalic AOL'a, zmienić IP itd. to tylko sponsor pay mi działa prawidłowo ;/ A dokładniej - gdy wchodzę w zakładkę Super Rewards (na np. nowo stworzonym koncie) to mam reklamy chwilę, lecz gdy kliknę na którąkolwiek to wyskakuje błąd, a po kilku kliknięciach i błędach znikają wszystkie reklamy i już się nie pojawiają (od 2 dni na 2 kontach to samo). Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję :)

Opublikowano

Super Rewards już tak ma. Ja na proxy miałem ankity na Super Rewards ale teraz ich już raczej nie ma. Tylko na SponsorPay'u się opłaca.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

brawa dla pana UP. odkopałeś temat z przed 6 miesięcy chociaż w regulaminie jest o 2 tygodniach. masz już TuT z tym samym tylko że jest aktualizowany. Proszę admina o zamknięcie poradnika ponieważ bez obrazy dla autora ale jest do bani ;)

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...