Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Nos Dolary

Sec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa problemy.

1. AoL> Co jakieś dwa dni muszę robić nowe konto, ponieważ hasło nie pasuje do konta. Ktoś wie o co chodzi?

2. SuperRewards> Gdy wbije jakieś 25n$ to nazajutrz wchodząc w superrewards są jeszcze reklamy, gdy nacisnę obojętnie na jaką reklamę, zamiast formularzy wyskakuję jakiś błąd,że oferta jest nie dostępna >SS<. Kilkam F5 i wszystkie reklamy z superrewards zniakają. O co chodzi? Muszę robić nowe konto w nt aby ladować na nowo n$ jest to dosyć ryzykowne bo mogę dostać bana za multikonto. Czekałem tydzień a reklam w dalszym ciągu nie ma.

//Edit teraz jak nowe konto zrobie to odrazu znikają oferty... Ehh

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
zamiast formularzy wyskakuję jakiś błąd,że oferta jest nie dostępna

Mam tak samo, zapewne wszyscy tak mają. Trzeba czekać.

Swoją drogą...

jest to dosyć ryzykowne bo mogę dostać bana za multikonto

...nie da się dostać bana za multikonto. Ja sam mam 4 konta ;)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. BTW chodziło mi dokładnie o to:

Konto zostanie zablokowane, jeśli czerpie korzyści pośrednio lub bezpośrednio z innych kont, które łamią Zasady Gry (np. poprzez używanie botów), bądź próbuje unikać kary (np. obrażając graczy z innego konta/postaci).

Z kopiowałem to z regulaminu gry. No i nie wiem dokładnie... my łamiemy jakieś zasady gry?

Opublikowano

Może to się już skonczyło ? :(

1296916458_by_katalika_500.jpg

Przymuśmy,że ten kot to ty jako zwykły użytkownik,a ten lew,jako KidModerator.

Opublikowano

Tut zrobiony na podstawie Metina i darmowego zarabiania SM ale i tak fajnie że coś takiego powstało. Nawet sam nad tym myślałem żeby coś takiego zrobić jak usłyszałem że tu sie bawicie w proxxy ; p

Opublikowano

to jest pokur***** wypełniłem wczoraj około 3 reklamy za chyba 10 ND i co czekam juz dzień prawie i nic nie dotarło kto pomoze nabic na pudło SP i perłe NK :(

Wiesz, gdyby nd przychodziły za każdą wypełnioną reklame to wiesz co by sie działo? tak proste to nie jest trzeba trafić na dobrą reklame. W dziale metina powstał taki temat o pewnych reklamach z super rewards ale nie mam pojęcia czy reklamy z metka są takie same jak w nostale. Sprawdze to i dam edita :]

Może to się już skonczyło ? :(

To sie nie skończyło ponieważ oni na tym zarabiają więc im to by sie nie opłaciło. Na metinie mam czasem zły dzień i siedze na reklamach chyba z 2 godziny a tu nic nie dochodzi

PS.jeśli chcecie mieć więcej nd a z SuperRewards wypełniliście już wszystko to możecie jeszcze spróbować na sponsor pay

@Edit Prosze bardzo:

http://www.mpcforum.pl/topic/236143-inne-pewne-reklamy-super-rewards/

aaa...bym zapomniał . Oczywiście wiecie że adres e-mail należy podawać real bo niektóre reklamy trzeba POTWIERDZIĆ polecam podawać email z aola czyli swó[email protected]

Opublikowano

SuperRewards czasem ma jakieś błedy i reklam nie ma ale to nie dlatego że coś źle zrobiłeś tylko poprostu coś robią albo co...

A pozatym ciesz sie że masz to sponsor pay a nie wiecznie narzekacie że wam coś nie działa albo nd nie przychodzą.

Opublikowano

A dzieki. :rolleyes: Ja to jak narazie na sponsorpay nie narzekam. :D Tylko trosze wkurza mnie jak uzupelnie duzo tego a nic nie przyjdzie.:(

(Kolego F4ntazy + dla Cb. :) )

Edit.: Znacie moze jakies pewne ankiety czy cos ze sponsorpay za ktore moglbych chociarz dostac 2 ND.? do wr mi brakuje. :D

Opublikowano

Nie sprawdzam po kolei reklam czy mi przychodzą ND czy nie ale ja robie wszystkie poniżej 30 ND. Wypełnianie ich nie zajmuje dużo czasu a te najczęściej przychodzą. :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wypełniłem 2formularze,i nic kurwa.

P.S.Tak naprawdę,to bylo pomysł Beliara...

a7862a5770635906.gif

matrixbigul0ez0.gif

userbar621801rl6.gif

Opublikowano

@up

Posty nabijasz czy co? Najpierw mówisz że ci działa a teraz sie żalisz że ci nie przychodzą

Mi to działa :huh:

a poza tym nd nie przychodzą za każdą wypełnioną reklamą

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@BoCy

Jak byś mógł tez wejść np. na tłumacza google to byś wiedział, że to znaczy:

Obecnie nie ma żadnych elementów do wyświetlenia

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Tak wiem, umiem angielski, lecz nie rozumiem tego czemu przez pare dni nie ma kolejnych elementów

I jak mnie to wku*** że żadna mi nie chodziła reklama.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...