Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Nos Dolary

Sec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sam to znałem, zarobiłem tak ok. 400 ND w 2h ;) Niemieckie ip, zakupy za pobraniem na fałszywe dane, a nawet na polskim jest jedna reklama za 80 ND którą łatwo jest zrobić ^^ Mogę na pw podać nazwę ;) PS> Sponsorpay

Opublikowano

jak to zrobić bo ja wchodze i biorę wchodzę do item shopu biore doładuj nos dolary i nie ma tego sponsorpay pliss pomożcie jak to zrobić bo mam ip amerykańskie tylko to mi sie nie wyświetla

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

SponsorPay musi być. Bo na pl IP też jest. Może to głupie, ale czy szukałeś u dołu listy?

Albo zmień przeglądarke.

sygnaturka3.png
Opublikowano

o właśnie u mnie nie można na dół przesuwać bo się nie da bo nie ma nic ;D

@EDIT

U mnie nie ma tego starego ze lista jest tylko jest takie inne.. ;f

jak na metin2..;f

a możliwe że to od tego że mam windowsa 7 ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ UP

patrz tego ss`a u mnie nie ma listy tylko takie ja na polskim a patrzylem i mam amerykańskie ip weźcie pomóżcie plisss dam 5 i + albo - proszę !!!

link do ssa :

http://img262.imageshack.us/img262/1962/przechwytywanien.png

i nie można nic przesunąć ani nic na dół .. a mam mozille

@EDIT

Podali byscie stronke do tych swoich sklepów linka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up, moim zdaniem powinien być warn.

@Patryk- Dziwnie masz. A próbowałeś zrobić inne konto na NosTale? I czy napewno klikasz w odnośnik "Uzupełnij moje NosDolary"?

Wrzóć jeszcze ss z samego NosMalla.

sygnaturka3.png
Opublikowano

@UP

Inne konto nic mu nie da, niestety, tylko dodatkowy brak reklam ;>

@UP

Zwiększ rozdzielczość, tzn. zmień na największą jaką możesz mieć ( w moim przypadku 1900 x xxxx)

Opublikowano

a ja niewiem jak te reklamy do końca wypełnac wypełniłem jedna reklame i przyszło 15 ND potem z 4 takie rekłamy i nic nie doszło teraz znow wypełniłem i nic mi nie przysłali na czym lepiej wypełniac na SponsorPay czy SuperRewards :(

Opublikowano

@Sponsorpay 100%

Nie każda reklama dochodzi, szczególnie na polskim ip... Polecam niemieckie + zakupy w onlineshopach na fałszywe dane i przesyłkę za pobraniem.

Opublikowano

aale ten xDeStRuCtx skad moge wziasc niemieckie IP mam amerykańskie i te reklamy w onlineshopach z skad to wszystko wziasc :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...