Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Nie Dać Go Na Krzesło Elektryczne?!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pies =/= człowiek

Im nie przetłumaczysz. Pies dla nich ważniejszy niż człowiek.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ale kare za trzymanie psa bez smyczy dostał ;>?

A kto powiedział, że to jego pies?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ten facet to jakiś idiota. Prawie by go pociąg potrącił. A pewnie potem do kolegów gadał: "Jestem hardcorem"...

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

A kto powiedział, że to jego pies?

http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,8935866,Zostawil_psa_na_torach__On_zeskoczyl__DRASTYCZNE_WIDEO.html

22-letni Maciej C. razem ze swoim psem przechodził nocą przez tory.

Pijany mężczyzna stanął nocą przed nadjeżdżającym pociągiem. W ostatniej chwili zeskoczył z szyn. Jego pies nie zdążył

może i nie kare śmierci bo to rzeczywiście przesada , ale więzienie byłoby odpowiednie lub chociaż zakaz posiadania zwierząt .

może i zwykły pies , ale czy to nie jest straszne że zginął przez to że towarzyszył swojemu panu nawet gdy ten stanął sobie na torach i odskoczył żeby pociąg przejechał mu psa ? mógł go oddać do schroniska .

Opublikowano

Proszę tylko dajcie mi jego zdjęcie to już będzie skończony w internecie :)

82184810327320319285.png

Sygnatura by CoKaMaN

userbars.png

Robię spolszczenia za PLUSA :D PISZ PW

Dziękuję

<3:

dziekuje.png

Opublikowano

Proszę tylko dajcie mi jego zdjęcie to już będzie skończony w internecie :)

Pffff... Śmieszny jesteś.

Km5iG.png

Opublikowano

widzałem tego kolesia jak go z haty wyprowadzali

na krzesło za dóżo ale 10 lat wolontariatu w schronisku u nas w Białej starczy :)

Opublikowano

Ortografia lol dózo ... chyba zes sie pomylil :P

Co do topicu nie powiem zebym gosciowi wpie*dolil jak wy bo 95% z was jakby ujzalo goscia to by gowno zrobilo

Powiem tyle ze gosc ma najebane w bani i to niezle... nie wierze zeby on byl normalny... pewno pies go wkur*ial i tyle było ... Glupota ludzka nie zna granic <_<

Opublikowano

I po co to robić ;/ szkoda że udało mu się odskoczyć, nie wiem na jaką cholerę psa zabijać... totalny kretyn powiesiłbym takiego gnoja za jaja. Ale koleś mnie wkurwił.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

5 stron jebanego spamu (w tym mój), 1 pies a przeżywacie jak by zginęło milion murzynów w sudanie.

To się nazywa współczucie i człowieczeństwo.

Opublikowano

widzałem tego kolesia jak go z haty wyprowadzali

na krzesło za dóżo ale 10 lat wolontariatu w schronisku u nas w Białej starczy :)

W dupie byles gowno widziales

@nismo

Ty sobie człowieku nie zdajesz sprawy ile psów ginie co godzine i to w gorszy sposób, a to jest tylko 1 z nich który został opublikowany w naszej zjebanej prasie i telewizji, a tylko dlatego ze jebana kamera to zarejestrowała.

ENOUGH?

@topic

z tego psa cala wioska w afryce by sie kurwa najadla.

Duzo jeszcze bedzie spamu w tym temacie?

Czy jakis mod KURWA MAC OGARNIE?

Bo widze co 2 post

"jaki biedny piesek"

"co za idiota"

"zabilbym go"

"jego tez pod tory skurwysyna"

lawl..

logo_black3.png

Opublikowano

Nie masz racji.Jeden pies nic nie zmienia a milion murzynów mniej mógł by zatrzymać globalne ocieplenie.

AHHAHAHAHAHHA PROPSY.

Km5iG.png

Opublikowano

@nismo

Ty sobie człowieku nie zdajesz sprawy ile psów ginie co godzine i to w gorszy sposób, a to jest tylko 1 z nich który został opublikowany w naszej zjebanej prasie i telewizji, a tylko dlatego ze jebana kamera to zarejestrowała.

GZ. Gdybym nie wiedział, to bym się nie wypowiadał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...