Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Nie Dać Go Na Krzesło Elektryczne?!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopaki które mają to w dupie :

chcielibyście aby was ktoś zostawił na torach? Miło być przejechanym przez pociąg nie?

Porównywanie człowieka do psa = fail.

Nikt by nie zostawił mnie na torach bo niby jak. Nie wiem czy miło być przejechanym przez pociąg, jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło.

Zresztą chłop na wsi siekierą świnie zarzyna i jakoś nikt nie płacze, potem to jeszcze jecie i z uśmiechem na twarzy po dokładkę wołacie.

RAsfepN.png
Opublikowano
Chłopaki które mają to w dupie :

chcielibyście aby was ktoś zostawił na torach? Miło być przejechanym przez pociąg nie?

tylko ja bym widział pociąg więc skill na ucieczke spod pociągu i rachu ciachu +1 do życia.

Opublikowano

Krzeslo elektryczne? Hahaha naprawde co to ma byc? Oko za oko zab za zab wziac tego skur%#$%$# i zrobic mu to samo niech go tez pociag pier$@$# ...

Opublikowano

Widziałem ten filmik, tak pozatym petycja była napisana, żeby tego typa ukarać..

Za grama w kieszeni Cie posadzą, a za takiemu skurwie* nic nie zrobią.. eh <_<

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to jest zrobione komputerowo.To jest niemozliwe,zeby w tym samym ułamku sekundy facet odskoczyl od pociągu.FAKE.

Uwierz mi,że miał odpowiednio dużo czasu,by siebie 'uratować'.

Nagranie nie kłamie.

Osobiście jak bym zobaczył takiego palanta wyszedłbym z siebie i sam mu osobiście coś zrobił ,co on w ogóle mu zrobił,to tylko biedny pies,zapewne spuszczony na noc przez jakiegoś właściciela.

Trzeba mieć trochę szacunku dla psów,i innych zwierząt.

Trochę kultury,rozumiem że nie każdy ma jej na tyle,żeby to zrozumieć.

Opublikowano

Widziałem to na wirtualnej, z krzesłem to przesada (ch*j bo ch*j ale czemu miałby umierać w mękach ~minutę~ takiego ©h*ja to powinno się wieszać jeden za drugim.

Btw ciekawe ile sędzia wyciągnął z rozprawy do swojej "kieszonki"...

@Miksiu

@down

nie ma co gdybać, poza tym teraz będziecie pisać topic o każdym zdechłym zwierzaku?

"ale bo jego to wrzucili pod pociong"

dużo psów i innych zwierząt pewnie ginie w inny, nawet okrutniejszy sposób więc ochłońcie

Masz racje np:

Delfiny w Japonii :

http://www.wegetarianie.pl/Article1292.html

lub KLIK

Psy i koty (oskurowywane i gotowane ŻYWCEM!!!, podkreślam ŻYWCEM!!!!) Film tylko dla widzów z mocnymi nerwami, ja cały obejrzałem i przez 3 dni miałem złe samopoczucie ...

http://www.youtube.com/watch?v=oBTYMPUXz5Y&has_verified=1

lub

W tym filmiku przeczytajcie podpis, i jeżeli ich los nie jest wam obojętny podpiszcie petycję.

...

Opublikowano

Zapewniam was że ten pies nie poczuł żadnego bólu jeżeli wpadł pod pociąg może przez ułamek sekundy ale ogólnie to to jest bestialskie do sudanu z nim !

29105455.jpg
Opublikowano

Ale, panowie...

Bez nerwów, polska to ciemnogród, zawsze sie cos znajdzie zeby wszystko spierdolic, nie? :)

Poza tym, na krzesło elektryczne musiałby jechać do stanów...

Zyc, nie umierac ;)

logo_black3.png

Opublikowano

Gdyby Ci ktos tak zabił psa lub innego zwierzaka, to mowisz cos innego.

Mocne :D Chłopek biega po ogródkach i kradnie psy! UWAŻAĆ

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

ja to juz widzialem na cda :)

Ja bym tego debila na torach tez zostawil , oko za oko , zab za zab

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Widziałem to na wirtualnej, z krzesłem to przesada (ch*j bo ch*j ale czemu miałby umierać w mękach ~minutę~ takiego ©h*ja to powinno się wieszać jeden za drugim.

Przecież zarówno krzesło i powieszenie to bardzo humanitarne kary i nie ma żadnej męki.

Opublikowano

POWIEM TAK,TACY DEBILE TO ZJEBY 0 SZACUNKU DO ISIOT ŻYWYCH.PEŁNO JEST TAKICH FILMIKÓW,ONI WYŻYWAJĄ SIĘ NA ZWIERZĘTACH BO GÓWNO IM ZA TO ZROBIĄ A JAK PRZYŁAPIĄ TO I TAK W LEPIĄ Z 1 ROK LUB 2.GDYBY W PARLAMENCIE MIELI CHODZIARZ TROCHĘ WSPÓŁCZUCIA TO COŚ BY Z TYM ZROBILI POWIEM TAK ONI MAJA TO W DUPIE A MY TYLKO MOŻEMY PATRZEĆ BO NIC NIE ZROBIMY CHĘTNIE JEBNĄŁ BYM KAMIENIEM W MORDĘ ALBO TASAKOM OBCIĄĆ NOGI RĘCE I DO KOŃCA DNI BY CIERPIAŁ NA WÓZKU INWALIDZKIM.A CO JEDZENIA MIĘSA NP ŚWINI DO KAŻDY BY ZJADŁ ALE 40% NIE PATRZYŁA JAK ZABIJAJĄ ZWIERZE A 70% NIE ZABIŁA BY W CHINA JEDZĄ PSY I NOŻEM NIE ZABIJĄ TYLKO ZRZUCAJĄ Z BRUDNEGO WOZU ZAPEŁNIONYM PSAMI I WYRYWAJĄ SKÓRĘ Z ŻYWYCH PSÓW.JA SZANUJE ZWIERZĘTA I SZANUJE LUDZI,ALE LUDZI TO PEWNEGO STOPNIA,NAWET BYM POWIEDZIAŁ ŻE ZWIERZE MA WIĘCEJ SERCA NIŻ DEBILNY CZŁOWIEK BEZ MUZGI.

ALE TEŻ WAS POCIESZE ZAPEWNE WIELU Z WAS SŁYSZAŁO O POLICJI DLA ZWIERZĄT POMAGAJĄ ZWIERZĘTOM I TD PODOBNO Z UNIJNYCH PIENIĘDZY MAJĄ TO ZROBIĆ W POLSCE

634534203295449218.png
Opublikowano

Ale o co wam chodzi...? Skoro zostawił go na torach, to pewnie po pijaku robił z nim inne rzeczy. Lepiej dla tego psa, przynajmniej będzie miał święty spokój.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ja pierdole jaki zjeb zostawić psa na torach niech tego kosmicznego pojeba wjebią za kratki.

Sorry za wulgaryzmy ;)

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

Porównywanie człowieka do psa = fail.

Nikt by nie zostawił mnie na torach bo niby jak. Nie wiem czy miło być przejechanym przez pociąg, jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło.

Zresztą chłop na wsi siekierą świnie zarzyna i jakoś nikt nie płacze, potem to jeszcze jecie i z uśmiechem na twarzy po dokładkę wołacie.

Nick zobowiązuje co ?

1317454587-U195480.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...