Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Un)Inteligencja Administratora.

i386x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj coś tu podjeżdża sprawcą - mało postów a burzy się jak by był wieki - hmmm :)

@ UP

domyślam się :)

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up

Czy ja jak mam mało postów też jest neo? Zastanów się co mówisz. Każdy ma prawo się wypowiedzieć na każdy temat. Ty też kiedyś miałeś 5 postów. Chyba Cię nikt nie oskarżał... Uważaj na słowa.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

@Do autora.

Widać, że przez 5 lat nic nie robiłeś.

Atakiem DDoS można zniszczyć serwer. Wiele stron padło wyniszczone właśnie tą metodą. Nawet słynne Yahoo!

Jeżeli ataki się powiększą, to i nasz serwer padnie, a co za tym idzie forum zniknie z internetu.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Gmina masters:

lol-monkey.jpg

Co do DDOS:

jeżeli jest wiele połączeń(więcej niż było przy tym, wiele), może jedynie hosting się wyłączyć, lub transfer się skończy misczuniu.

Innym razem.

Opublikowano

@2up

Czy ja jak mam mało postów też jest neo? Zastanów się co mówisz. Każdy ma prawo się wypowiedzieć na każdy temat. Ty też kiedyś miałeś 5 postów. Chyba Cię nikt nie oskarżał... Uważaj na słowa.

nie czytaj między wierszami a odczytasz całą aluzję - ja nie oskarżam ja snuję domysły :) nie siedzę tu pierwszy dzień czy miesiąc - widziałem rożne zgrzyty - sposobu wypowiedzi pewnych osób nie da się zapomnieć - zresztą pisz dalej ...

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Witam!

Właśnie przeczytałem o ataku DDoS jaki został wykonany na owe forum. Panie administrator, mój staż w systemach sieci to 5 lat. Nie musi Pan okłamywać ludzi że serwis się rozpadnie bo zaatakowali was jakieś dzieci neo z łączem 1mbit. Atak DDoS może spowodować zawieszenie serwera, a nie utratę danych. Także wystarczy restart serwera i wszystko working. Wypisywanie imbecylnych głupstw i bezsensownych tez z kosmosu nie pasuje do użytkownika z rangą "Administrator".

Ta ironia świadczy tylko o Twoim małym profesjonalizmie oraz szczerze powiedziawszy jeszcze za małej wiedzy na owe tematy np. ataków ddos itp. itd. to że wkleiłeś schemat działania ddos to oznacza że co? Mam mówić do Ciebie "mistrzu"?

Opublikowano

Zaraz Bogusuaf nam napisze, że my wszyscy - cała społeczność przez swoją aktywność - wykonujemy w pewnym sensie atak DDoS. ^^

85.jpg

Opublikowano

A więc uważacie, że ktoś podrobił cheat do metina tak, aby podczas jego użytkowania wykonywał atak DDoS na mpcforum?

Strasznie sobie uprościłem.

85.jpg

Budowniczy
Opublikowano

@Do autora.

Widać, że przez 5 lat nic nie robiłeś.

Atakiem DDoS można zniszczyć serwer. Wiele stron padło wyniszczone właśnie tą metodą. Nawet słynne Yahoo!

Jeżeli ataki się powiększą, to i nasz serwer padnie, a co za tym idzie forum zniknie z internetu.

A więc uważacie, że ktoś podrobił cheat do metina tak, aby podczas jego użytkowania wykonywał atak DDoS na mpcforum?

Strasznie sobie uprościłem.

Proponuje log out.

Opublikowano

@Bogusuaf Ouh! Uraziłem Cię czymś? :) Widać, że nerwy Ci puszczają. Najwidoczniej się nie znam. Niie zrozumiałeś nic z tego co pisałem?

Widać, że tutaj sami profesjonaliści. Na waszą prośbę zostawiam wam - fachowcom - ten temat. :)

85.jpg

Opublikowano

Ciekawe, skąd wiesz ze to dzieci neo. Po drugie nie masz prawa tak gadać. I Ten Pan z rangą Administratora, może dać ci bana "Bo może", więc nie prowokuj :)

Wiadomo co dzieje sie na forum i autor tematu ma zamiar pomoc w obronie ale jak widac ty tego nie rozumiesz i nie rozumiem za co autor mialby dostac bana?

I polecam naprawde cos zrobic bo jak tak dalej pojdzie to bedzie trzeba siedziec na forach typu '' mpcforum.yoyo '' . Forum ma juz dlugi czas i nie rozumiem dlaczego po ataku '' neosow '' tracic checi?

Zapewne i tutaj jestem w 100% pewny ze forum z tyloma userami ma na 100% kogos kto potrafi to ogarnac : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...