Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Faq] Srevolution

NymphomaniaC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka wszystko gita ale wyskakuje mi takie coś jak che wejść na gm

Run-time error '13':

Type mismatch

a dałeś w SQL/dbo.user [check] na 3?

Albo z tego mi się jeszcze kojarzy, to hm... tam gdzieś może przy wpisywaniu IP servera zamiast [.] dałeś [,] lub używałeś polskich znaków... dużo tego jest.

Nie znam dokładnie natury tego błędu akurat w sro.

blad nadal mam jak cos czekam do jutra( w sumie nie wiem po co ale ty kazales )

Zrobisz wszystko dokładnie z nową instrukcją od nowa. Narazie odinstaluj wszystko =)

mam problem z 1.2.8 a polega na tym ze nie zapisuje mi skilli na pasku i auto-potow jest na to jakas rada??

Zapisuje, zapisuje ale mimo to jeszcze sporo czynności powoduje ich usunięcie.

Cały czas jest to dopracowywane. I zapraszam do v.1.2.9 jest całkiem OK.

nie dodawałem żadnych itemów, pierwszy raz wchodzę na nowo stworzone konto i tak się dzieje..

@i zauważyłem, że jak chcę się zalogować na obojętnie jakie konto to w Login Server pokazuje się takie coś:

9090p.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nie dodałeś nowego database, a włączyłeś na nowych plikach serwerowych, dlatego własnie pokazuje brak tabeli.

Odpal SQL, zaloguj się. Wejdź do Srevolution Database/user_ban (kliknij 2 razy) Wyskoczy połączenie z SQL, oczywiście połącz.

Tam gdzie masz [master] rozwiń i wybierz [silk]+naciśnij zaraz obok [Execute!].

Wyskoczy napis w tabeli na dole że sukcesywnie dodano nową tabelę, i powinno działać.

Fornication Under Consent of the King =)

• Odpowiedzi 464
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a dałeś w SQL/dbo.user [check] na 3?

Albo z tego mi się jeszcze kojarzy, to hm... tam gdzieś może przy wpisywaniu IP servera zamiast [.] dałeś [,] lub używałeś polskich znaków... dużo tego jest.

Nie znam dokładnie natury tego błędu akurat w sro.

Zrobisz wszystko dokładnie z nową instrukcją od nowa. Narazie odinstaluj wszystko =)

Zapisuje, zapisuje ale mimo to jeszcze sporo czynności powoduje ich usunięcie.

Cały czas jest to dopracowywane.

wczesniejsze V zapisywaly zawsze a ta wogole niezapisuje....

Opublikowano

Tu nie jest prawie nic wytłumaczone gdzie to mam wklejać nie dziwmy sie ze macie takie błędy czy cos innego

Do założyciela Tematu Moze napisz to i wytłumacz jeszcze raz skont Jest ten SQ_cos tam gdzie go włączyć po prostu Jest to jeden duży Kocioł piszesz o czym na końcu co powinno być na początku Wytłumacz krok po kroku a nie po Skoku ZRÓB to i będzie git :)) pozdro

Mozę Jednak Zrób ten Filmik Nie na YouTUbe

cooltext570762601.png
Opublikowano

Tu nie jest prawie nic wytłumaczone gdzie to mam wklejać nie dziwmy sie ze macie takie błędy czy cos innego

Do założyciela Tematu Moze napisz to i wytłumacz jeszcze raz skont Jest ten SQ_cos tam gdzie go włączyć po prostu Jest to jeden duży Kocioł piszesz o czym na końcu co powinno być na początku Wytłumacz krok po kroku a nie po Skoku ZRÓB to i będzie git :)) pozdro

Mozę Jednak Zrób ten Filmik Nie na YouTUbe

xxx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

gdzie jest ten plik silk.sql ? :)

nie ma takiego pliku:) a takowy plika samo robisz z katalogu " Srevolution Database " otwieraj kazdy plik w notepad , kopiuj zawartosc i wklejaj w jeden plik i tak zrobisz sobie tablet's do servera:) jak ktos potrzebuje pomocy pisac na priv to podam nr gg:) Moj server jest odpalony i dostepny dla wszystkich :) jak cos udzielam jak sie polaczyc na priv:)

Opublikowano

juz zrobilem , teraz nowy blad : beztytuuysz.png

przy pierwszym odpaleniu plików serverowych wyskoczyła systemowa zgoda, musiałeś nacisnąć NO :/

PS: Własnie dodaje INSTRUKCJE.

Opublikowano

Mam taki problem

dasdsag.th.jpg

HELP !

Ile razy można wam pisać ŻEBYŚCIE KONFIGUROWALI połączenie plików serwerowych z SQL za pomocą NOWEGO KONTA ADMINISTRATORA które sami dodacie a nie nie standardowego 'sa'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Siema mam pytanie

Chcialbym z bracholem pograc przez hamachi ale niestety po ustawieniu ip,portow itd itp w db i w setting'ach wszystkich on dostaje C9 albo loguje sie na normalne isro ;/

Uzywamy exloadera 5, wersja servera oczywiscie 1.2.9.

licze na wasza pomoc xD

Opublikowano

Wszystko działa, ale jak próbuję się zalogować cały czas mam "złe hasło".

@Edit:

Zalogowałem się, ale po zrobieniu postaci, nie widzę jej.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...