Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Mobber Hack 2.0 32/64 Bit

Newcity

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi nie dziala, po prostu pokazuje sie ze Hs wykrywa, a jesli uda mi sie wlaczyc to nic sie nie pokazuje ;/

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Mi nie dziala...dlaczego?:Wlaczam tego injectora tam jest wpisane metin2client.bin potem szukam tego hacka i klikam add:D ok...potem wlaczam metka i hack sie wylacza i nic sie nie pokazuje...Pomoze ktos?

Opublikowano

MI tez nie działa w injectorze pokazuje ze hack zaladowany metin sie odpala a okienko mobbera sie nie wyswietla

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

bedzie dzialal on na szpony w v2? bo ten moblock co byl w em2 to nie dzialal a narazie i tak nie mam przepustek ale jka by dzialalo to mozna by bylo kupic od graczy

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

działa działa czasem kiknie ale to najlepszy hack w połączeniu z waithackiem i modem kramera to cud miód i orzeszki jedynie czego mi w zasadzie brakuje to

możliwość jak w płatnym em2 wybierania które itemki ma podnosić a które nie może komuś kiedyś wpadnie taki pomysł jak to zrobić byłoby gennialnie

pollecam tak czy siak bombowa zagrywka brawo dla autora

Opublikowano

ja mam pytanko.

Czemu jak odpalę owego hacka, to Wait Hack mi nie dział? : O

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

Opublikowano

Haczek wypasiony działa. Ale macie jakiś pomysł na te kicki ?

A i prosiłbym, żeby autor tematu dodał ,, normalne " linki do download a nie jakiegoś forum cs.

Wszystko śmiga na kamer modzie nawet ładniutko ale musze co chwile brać stop bo kicka.

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

mnie to nie działa... wgl... robię jak na filmiku poczym zamiast zmienić się to drugie okienko to wyłącza się podczas jak klikam na serwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...