Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Mobber Hack 2.0 32/64 Bit

Newcity

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

można wiedzieć do czego to sluży ???

Justin%2BBieber%2B-%2BOne%2BTime.jpg

Jeżeli uważasz ze Justin Biber to:ge**,peda**,hu**,Fraje**,idiot**,dziecko downa;] daj + jeśli myślisz odwrotnie daj -

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

up jak cię kicka to znaczy że jest to wina waithacka bo mi ładnie chodzi i nie kicka mnie

ja gram tylko na tym hacku i rowniez mnie kicka tak pom 2min mozesz powiedziec przez jaki injector odpalasz ??

Opublikowano

Delete game hack...

JAK ZROBIC DOBRE OBEJSCIE I BLOKADE HS?!

SZLAK MNIE ZARAZ TRAFI!

Pomocy!

Obejście:Kopiujesz metin2client.bin wklejasz na pulpit.Odpalasz winrara szukasz pliku tego na pulpicie zmieniasz koncowke z bin na exe zamykasz winrara i zmieniasz nazwe na maetin2client1 wklejasz do folderu z metinem i cieszszysz sie obejsciem

Blokada HS:http://http://www.mpcforum.pl/topic/262311-fixnowy-sposob-na-hackshielda/ ponoc dziala ja uzwam bloku hs'a od mrowadsk

Jesli pomoglem daj +

Opublikowano

to porostu nie dawaj start w haku tylko zaznaczaj ikonkę mob wybij respa i znowu klikaj mob

zaraz dam edita czy dziala

@EDIT:thx plus leci juz nie kicka

Opublikowano

pomóżcie zablokowalem ks na wszelkie sposoby na wlaczam przez obejscie metin2client1.exe robilem juz rozne sposoby a i tak caly czas kicka lub wywala ks. bo wykrywa injectora.. i krew juz mn. zalewa help CO MAM ZROBIC ZEBY NIE WYWALALO hs że wykryło injectora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...