Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Pierwszy Mega "Poradnik"

Patrycja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje War Rock

Jest to typowa strzelanina która ma 3 tryby gry:

CQC - Close Quarters Combat

UO - Urban Ops

BG - Battle Group

W CQC mamy do czynienia z 2 drużynami które mają za zadanie pozabijać się nawzajem i podłożyć bombę albo ją rozbroić. Na każdą rundę przeznaczone są 3minuty, gdy ten czas nie wystarcza do zabicia się podkłada się bombę i zaczyna w tym momencie odliczać się 45sekond w których 2 drużyna musi zabić przeciwników i rozbroić ładunek C4. Gra dla 8-16 osób.

W UO mamy do czynienia z większymi mapami, które są przeznaczone na popularne Deatch Matche. Drużyny mają określaną liczbę żyć i wygrywa ta, która pozbawi ja przeciwników. Mamy do dyspozycji sprzęt ciężki typu Hammery z działkami pokładowymi oraz różnego rodzaju czołgi, ciężarówki. Gra dla 8-32 osób.

Ostatni tryb BG rozgrywek jest prowadzony na wielkich mapach. Mapy są na tyle doże ze nie ma sensu przemieszczać się po nich bez jakiegoś transportu. Jest tu dostępna duża gama pojazdów; od samolotów, przez helikoptery, opancerzone ciężarówki. motorówki i czołg,i na motorach kończąc. Jest to tez Death Match nawet do 999 żyć dla drożyny... Cale popołudnie grania. Gra dla 8-32 osób.

Co do samej gry to jest 5 rodzajów "postaci" jakimi możemy biegać.

1. Inżynier - jego główna zaleta jest to, ze możne naprawiać pojazdy. Gracze wybierają go na początku gry by zdobyć potiony dzięki ammo, które zabiera członek drużyny.

2. Medyk - jest to postać bardzo ciekawa i często używana na wszelkich trybach rozgrywek. Jego bronie są szybkostrzelne i celne. Głowna jego zaleta jest to ze może on leczyć siebie i ludzi ze swojego teamu. Ma on 11 ładunków leczących. Każdy może dodać 30% życia jemu lub 40% dla ludzika leczonego.

3. Snajper - jak sama nazwa mówi jest to snajper. Może on uzywać snajperki i dość niestandardowy karabin AUG - taki celny karabin maszynowy. Wada jest to że w trybie widoku 3 osoby snajper nie ma celownika na środku ekranu.

4. Assalut - typowy żołnierz z broniami o dużych obrażeniach. Bodajże najczęściej wybierana postać.

5. Hevy Tropher - Jest to pan odpowiedzialny za niszczenie pojazdów zmechanizowanych. Do walki używa on wszelkiego rodzaju bazook.

Cały system WarRocka polega na zdobywaniu lvlów i dinarów. Za każdy rozegrany mecz dostaje się trochę expa do lvla i dinary do kupowania broni. Każdy lvl daje 2500 dodatkowych dinarów. Im więcej ma się zabić i asyst, tym większy dostaje się exp czyli szybciej się zdobędzie lvl. Na niektórych lvlach jest możliwość kupna nowych, lepszych broni.

War Rock jest gra darmowa, lecz z możliwością kupna kont premium. Konta premium dają dostęp do strefy PX czyli działu sklepu w którym można kopić dodatkowy, 5 slot na bronie, miny Flashe, adrenalinę dla assaluta i pozostałych postaci, dodatkowe medic boxy dla medyka i paczki amunicji dla inżyniera. Przy użyciu medic boxów lub amunicji gracz dostaje asysty. Dodatkowa korzyść konta premium jest dodatkowy exp, który dostaje się po każdej grze, czyli szybciej zyskuje się lvl, można także odpalać na nich premium mapy i zakładać roomy na hasło (lecz ta funkcja jest już dostępna dla wszystkich graczy nawet posiadających konto free).

Opublikowano

Nie "mega poradnik" tylko poradnik ale + za chęci

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

no ładnie ładnie panowie mówicie "postarałeś się" tylko że napisała to dziewczyna xD

a co do tematu tutek ładny tylko...

zaleta inżyniera to naprawianie pojazdów i podkładanie min przeciwpiechotnych

ta gra to fps czyli first player shoter czyli gramy z perspektywy 1 osoby a nie 3 tak jak napisałaś to w snajperze

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Było już wiele takich poradników ,a nawet lepiej rozbudowane i żaden nie był podpięty lecz za starania dam Ci tego + .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

poskopiowane i posklejane ale jest -.- z posklejanymi informacjami z innych tematów i bez zdięć nie licz na podpięcie ale masz tego plusika "chłopczyku" :D

Opublikowano

Za co te minusy mu daliście

Były już podobne tematy ... I nic mnie nie zaskoczyło po przeczytaniu tego ,,PORADNIKA".

Wystarczy wpisać w google Opis War rocku itd. i masz już informację ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...