Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Zapewne kojarzycie ten serwer sprzed paru miesięcy. Serwer dobry, dużo ludzi grało i przede wszystkim serwer nie na kilka dni.

Każdy miał własną opinię na temat serwera, ale myślę, że efekt kilku miesięcznej pracy poprawi wizerunek serwera Elcardia.

Od razu zaznaczam: Nie podaję żadnych dat otwarcia serwera, jakie będą ceny w IS itd. - nie powtórzę profesjonalnego błędu i jakże profesjonalnego serwera Eveneye.

Na pewno wiecie, że wypromowanie serwera i zdobycie sobie dobrych graczy jest teraz nie lada wyzwaniem.

Dlatego też priorytetem jest dla nas zapewnienie bezpieczeństwa oraz zablokowanie możliwości grania z nielegalnym oprogramowaniem.

Tacy są polscy gracze i chyba mają to we krwi - żeby kombinować, mieć wszystko - jak najmniejszym kosztem.

Niestety, my blokujemy tą opcję i to dość skutecznie. Wiadomo, znajdą się Ci, którzy złamią zabezpieczenia, choć będzie to bardzo trudne.

Koniec biadolenia, teraz konkrety:

- zabezpieczenie serwera przed KamerMod, SH, MH, 1ht, DMGhack,

- można korzystać tylko z naszego clienta,

- pliki zawierające IP i porty serwera zakodowane,

- strona WWW z panelem gracza (możliwość zmiany hasła, e-mail, kod usunięcia postaci, podgląd postaci),

- nowa fabuła gry - oparta na bardzo realistycznej historii,

- nowe misje opierające się na nowej fabule,

- biolog zostanie trochę wyedytowany (ograniczenie czasowe usunięte),

- nowe bronie, nowe zbroje i tzn. set "Elitarnego Wojownika" (zdobędą go tylko elitarni gracze, którzy będą walczyć u boku Gorogona - [fabuła])

- support 24/7 - nasi GameMasterzy będą odpisywać na zapytanie w ciągu chwili,

- zdobywanie doświadczenia, przedmiotów oraz Yang zoptymalizowany (przypominający lekki 4fun lub jak kto woli Medium)

- atmosfera i klimat nakręcany przez GameMasterów - od początku zabawy z graczami,

- pliki serwerowe zoptymalizowane i co najważniejsze - PRZETESTOWANE (rok testów na pewnym serwerze przy 1500 graczy on-line) - także żadne błędy nie są nam obce,

- handlarze ustawieni pod serwer 4fun (jednak ceny będą odpowiednie).

- raczej zbędny IS (temat bardzo wrażliwy, ale niektórzy z Was już zrozumieli, że z czegoś serwer musi się utrzymywać).

Nie chcę zdradzać więcej szczegółów - serwer wystartuje to się sami przekonacie.

Proszę o nie zadawanie zbędnych pytań: "kiedy będzie on?", "ile będzie kosztował IS?". Dziękuje!

Skoro nie podaliśmy tych informacji widocznie nie chcemy ich podawać.

Jednocześnie jeśli ktoś ma jakieś pytania - serdecznie zapraszam na PW.

Przewidywana data startu to około 3-4 czerwca.

http://www.youtube.com/watch?v=FsxE8xJW84o&feature=player_embedded

Pozdrawiam, Elcardia Team.

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oooo.. Ladnie sie zapowiada;] Mozliwe ze zajrze na serwa^^ A moglbys chociaz podac w przyblizeniu raty serwera? Napisales lekki 4FUN ale nie bedzie tak ze jak wbije na serwa to po 3h bede mial 60/70lv?

Opublikowano

Nie jestem w stanie odpowiedzieć na te pytanie, bo nie znam Twoich umiejętności gry. Gra na serwerze będzie się opierała na fabule, nie na expieniu. Taki nowy wizerunek Metin2.

Opublikowano

Nie jestem w stanie odpowiedzieć na te pytanie, bo nie znam Twoich umiejętności gry. Gra na serwerze będzie się opierała na fabule, nie na expieniu. Taki nowy wizerunek Metin2.

Jesli chodzi czy umiem grac w metka, czy umiem rozwinac dobrze postac to tak;] Poprostu nie chce serwera podobnego do yitiana gdzie 70lv masz w max 2/3h;] I do tego 0 nowych misji... A eq to lepsze(stalki bronie na 70itd.) to juz nie wspomne...

Chce grac na jakims fajnym serwerze z wlasna fabula a nie tylko, ze jak na niego wchodzisz to albo expisz albo zmieniasz bony w eq...

Poprostu chce zeby na tym serwerze sie cos dzialo:D

Opublikowano

1 jedyne pytanie czy jest rekrutacja na gm

odp prosze napisz na pw

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Dodałem info w Blogu na temat tego serwera i prosze bardzo. Sam GA się wypowiedział, więc ten serwer to żadna ściema

Gore-Tex jbc to ja JeJu ;>

@down

Nie ma jej na chacie ;<

1297511584u170772.png
Opublikowano

Nie tylko, pomaga nam w paru innych sprawach.

Ponadto znamy się już dwa lata.

Opublikowano

Jasne, nie zaprzeczam. Jednak będzie z tym mały problem, bo nie połączysz się z innego clienta niż nasz.

Opublikowano

Powtarzam jeszcze raz... nie zrobi tego. Jest w naszym teamie - lub jak kto woli - jest naszym partnerem strategicznym.

Zastanówcie się, który serwer ma zabezpieczenie przed KamerMod? Żaden... dlatego nasz serwer będzie jedyny w swoim rodzaju.

Opublikowano

no to bardzo dobrze, miejmy nadzieje ze tak będzie

jeżeli tak to serwer może stać się bardzo popularny, ja będę grał na 100%

Opublikowano

Bardzo miło to słyszeć - "najlepszy priv". Motywuje to nas do jeszcze większej pracy.

Postaramy się Was nie zawieść - przede wszystkim stawiamy na profesjonalizm.

Jak wiecie pliki serwerowe Metin2 są bardzo dziurawe i trudno to wszystko ogarnąć.

Wszystko wychodzi w praniu - kiedy tysiące graczy testuje serwer.

Pozdrawiam, Elcardia Team.

Opublikowano

ooo już sie doczekac nie moge;D

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

Co najważniejsze nie podajemy ŻADNYCH dat otwarcia! Także nie robimy ludzi w konia... tak jak się wyrobimy... tak wystartujemy logiczne!

Opublikowano

Po opisie nawet fajnie lecz zeby nie bylo w 1 dzien 70 lvl ;/

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Powtarzam jeszcze raz... nie zrobi tego. Jest w naszym teamie - lub jak kto woli - jest naszym partnerem strategicznym.

Zastanówcie się, który serwer ma zabezpieczenie przed KamerMod? Żaden... dlatego nasz serwer będzie jedyny w swoim rodzaju.

3/4 chińskich serwerów , 3/4 niemieckich i połowa włoskich mają zabezpieczenia przed robieniem spolszczeń.. nie widzę w tym nic unikalnego..

Zobaczymy co wam z tego znowu wyjdzie

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...