Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Dobrze Zacząć Surą Wp | Droga Do 75Lv !

MrBoomGood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałeś zły build pod expa bo pod expa powinno być tak czarowane ---> zbrojka ----> strach ----> wirek ....

Ja nie napisałem, że on jest pod expa ;) Napisałem, że bardziej pod expa, a tak to uniwersalny :)

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

łap + za chęci... lecz niektóre informacje sa niezgodne z prawdą np. srebną branse nie dostaje sie na 21lvl tylko na 20lvl i wiele wiele wiecej..... za bardzo rozwiniętą wyobraźnie masz^^

wnioskując z twojej sygnatury nie masz za bardzo doświadczenia grania surą wp na PL

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@odśwież

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Opublikowano

@odśwież

Opublikowano

A dla mnie to trochę nie wygląda zbyt dobrze więc będę neutralny.DNTK ten fms ma śr-53 um 30? bo jak tak to go widziałem na sell;d i mam gdzieś ss;)

Zbieram +

Serwer:Kronos,

Królestwo:Chunjo,

LvL;65+

Klasa:szaman smok.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ekhm...

Wg twojego poradnika to te KU to caly czas chyba wchodza, myślis ze jest 100%? Na PL'u jest 15% ale i tak to za przeproszeniem "gówno" daje. Żeby wbić skill na G trzeba poprawnie przeczytać 55 KU. Licząc że 2/3 nie wejdzie czyli trzeba kupić ok. 170 KU. A chyba w twoim poradniku nie opisujesz 170-ciu dni? Ale leci + za prace :)

Daj + odwdzięczę się -

GroszekTurbo s9 Chunjo 38 lvl Ninja Dagger OFF

Remetin18 s9 Jinno 44 lvl Wojownik Body OFF

GroszekTurbo s15 Jinno Sura WP 30lvl+ ON

Niech Moc Czerwonej Łapy Będzie Z Wami!

Mój Kanał na YouTube!

Proszę modów o zdjęcie 5% :)

sssssfb.jpg

Opublikowano

Tutek ładny,więc jak najbardziej plus ;) ale na serio masz tak tanio na serwie? :D ja gram na Eteorze i cenny są 2x :P

P.S.Zmień ten różowy kolor,bo jest oczojebny,proszę :P

Co oznacza mgr inż. ?

Mogę Gówno Robić I Nieźle Żyć.

Kobiety narzekające na okres nigdy nie odczuły swędzenia jajek w zatłoczonym autobusie.

- Co wspolnego maja nekrofil i alkoholik ?

- Obaj lubią zimne prosto z lodówki

Pani Dyrektor szkoły wezwała rodziców Jasia:

- Państwa syn notorycznie ściąga na wszystkich klasówkach.

- Tak, bo on cierpi na zespół Torrenta

POMOGŁEM? MOŻESZ POSTAWIĆ PLUSIKA ;)

Opublikowano

rafał (mrboomgood) (znam go z rl)

tut taki sobie ponieważ

ceny są już droższe i sam piszesz tut

z którego nie korzystałeś

bo nie miałeś sury WP większego niż 30lv na PL

i napewno byś nie miał takiego eq jak opisałeś ! :)

tut jak tut ,ale go nie przetestowałeś :P

Ale daje plusa bo się napracowałeś !

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

MrBoomGood mam prośbę do Cb. ^^ Mógłbyś mi podać swoje gg ? Bardzo dobrze cię znam, ale nie wiem czy mnei pamiętasz ^^ Na gg Ci all objaśnię. Co do tutka to super. :>

26495931301941812087.png
Opublikowano

Dzięki, gram na hard prive i tam się ciężko bija lvl (prawie jak na PL`u ) i bardzo mi się ten poradnik przyda :D Łap +`ika :P

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Ekhm...

Wg twojego poradnika to te KU to caly czas chyba wchodza, myślis ze jest 100%? Na PL'u jest 15% ale i tak to za przeproszeniem "gówno" daje. Żeby wbić skill na G trzeba poprawnie przeczytać 55 KU. Licząc że 2/3 nie wejdzie czyli trzeba kupić ok. 170 KU. A chyba w twoim poradniku nie opisujesz 170-ciu dni? Ale leci + za prace :)

Zależy od szczęścia, ja przeczytałem tylko 93 KU żeby wbić silne na G od m1.

Co do poradnika to mój kumpel nim idzie od początku ( od kiedy tut się ukazał ) ma aktualnie 55 lv i ogarnia 8 grupek szponów w V2 z buffkiem. W 2 dni wbije 61 lv i będzie siedział na DT do zrobienia duchowej na +9.

Daję oczywiście +, ale zdaje mi się .... nie ważne...

Opublikowano

elo a mzoe mi ktos wytlumaczyc jak an tym 23lvlu wyrobic na malpach?? z tym eq co tutaj pisze.Ja mam troche lepsze eq i itak od 2 grupek padam jak szmata a i na 1 mam ciezko czasem. Mam szerokiego +9 . Albo czy ktos sprawdzil czy napewno an tym 24 leci w m3 cos bo ja na 23 juz siedze ~40min i nic kompletnie ;D tzn.broni na 30lvl bo wodnych wachlarzy mam kilka i trojzebow.

Opublikowano

@up prawie zawsze tak jest...Wkoncu w ciagu 30minut dropniesz 4 riby sam tak mialem jak narazie z tuta wszystko mi wychodzi dokladnie tak jak jest opisane;P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Korde gram heallerem ale własnie nei wiem czy nei zaczac grac wp ;p. Miałęm wp ale lipny ;/ wirek to 2M i wbil na 19 =-=" skile M5 eq nie ma bo okradziony, ale na s6 grymuar tam glupi fms +9 z dupnymi kd i sr jakies 600kk ;f ;/.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

To wszystko co napisałeś wydaje się takie łatwe jak wbicie 71 lvl w 1 dzień :D a tak naprawde gra bez hackow i wbicie 71 lvl przeciętny gracz wbija w rok lub 2 lata :P

Ale TuT bardzo dobry i szczegółowy , aż za szczegółowy :P

Opublikowano

NO NO FAJNY TUT SKORZYSTAM ALE OPRÓCZ TYCH RZECZY GDZIE IDZIEMY DROPIC ;P BO MAM DO WYDANIA OK 6KKK NA EQ DO 61LVLA POWINNO STARCZYC GRAM NA S20 :)

Opublikowano

ja tam w tydzien wbiłem 90 pro eq, do 18 robilem według poradnika,

truta sr 33 i int, kd +4 (truta +9)

zamkowy iles tam na trupy (+9)

stalka x5 bonów i x4 kd +4 (+9)

itp

i skille na p i 1kkk w eq, militar i pro dropek

28lv powinniśmy mieć 15kk to za 12kk kupujemy te ku to będzie około 24ku

A żeby to bodym było możliwe to byłby cud.

teraz to 1 KU

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

Poradnik dobry , tylko jak większość osób popełniłeś błąd w spisie ostatniego eq. Zamiast pisać "branza" pisze się "bransa" , gdyż jest "bransoleta" , a nie "branzoleta"

Ogólna treść poradnika bardzo dobra. Najlepiej zaktualizuj ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...