Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Dobrze Zacząć Surą Wp | Droga Do 75Lv !

MrBoomGood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze to na chuj piszesz tutorial mając 21 lv? Gówno wiesz o postaci, a piszesz o niej tuta. Tak chcesz staty rozdawać? Buhaha-pozdro 600

Ceny z kosmosu, cały tutorial opiera się na "powiedzmy", coś ci spali i cały ten poradnik można wyjebać do kosza. Zostawiam bez oceny

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

zajmij sie lepiej grzybami na estadio de la gruz a nie pyskujesz parchu

Co do tuta to nie do końca sie zgadzam, ale całkiem dobra robota ;)

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Ceny z kosmosu, mogłeś się opierać na nowym serwerze gdzie ceny są minimalne i kowal pali co drugą rzecz, to tyle z mojej strony

Za dobre chęci masz +

A tak wgl to wszedłem na twoje konto YT, mówiłeś że wzorujesz się na sobie i na znajomych, ale z tego co ja widzę to ty masz sure na 24 lvl, więc mało się znasz na surach...

Opublikowano

Ceny z kosmosu, mogłeś się opierać na nowym serwerze gdzie ceny są minimalne i kowal pali co drugą rzecz, to tyle z mojej strony

Za dobre chęci masz +

A tak wgl to wszedłem na twoje konto YT, mówiłeś że wzorujesz się na sobie i na znajomych, ale z tego co ja widzę to ty masz sure na 24 lvl, więc mało się znasz na surach...

Miałem z kumplem 88lv sura jak zaczynałem :) Miałem 10 lat :D na pl'u na s1 nick Godsio teraz gram od nowa sura wp :) A moj kumpel ma 76lv sura wp ;)

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

yyyy

Synek ..

Rib um 40 jest nie mozliwy um jest do 30 <3 iii taki by byl za 400kk <3

@ OFF TOPIC

PiOsEnKi

Niewyrazne ;/

Masz 14 lat ?? iii myslisz ze bedziesz ja kochal do konca ? xD nice joke <3

Opublikowano

i do 75 nie mamy naszyjnika? pozdro...

@edit a staty? wg. Ciebie siła u sury? :O Zręczność się daję, bo zwiększa moc skilli :).

Opublikowano

Troche nieczytelne, pododawaj odstępy i będzie git ! :)

+

@EDIT. Smyk1 zręczność daje dmg skilli? :<

Opublikowano

i do 75 nie mamy naszyjnika? pozdro...

@edit a staty? wg. Ciebie siła u sury? :O Zręczność się daję, bo zwiększa moc skilli :).

Chłopcze przykro mi.... grasz w metina rok? Ja grałem na serverze Poland001 więc mi nie mów, że Zręczność daje moc skili u sury :) Daje ją Inteligętność polecam wejść od czasu do czasu na wiki.metin2.pl i się czegoś nauczyć :)

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Opublikowano

No niby wszystko ładnie pięnie poza Egzo.. nie sądze że kupisz egzo +9 kd +4 i bony za te marne 440kk... A nawet jeśli kupisz to i tak przegra ono pod względem expa z fms-em 40 sr+.. Jeżeli chcecie kupić egzo to tylko do pvp bo Egzo +9 w porównaniu z bojowym +9 bije z palca ok~ 500 dmg mnie (Tak tak zaraz mi powiesz że bojowy na pewno bije więcej ale zanim to zrobisz wbij chociażby na jakiegoś privka i to przetestuj :),a jeśli nie wierzysz w to co mówię poczytaj na oficjalnym forum metka a pozatym każdy wie jakie są ceny bojowych ;P) no i w zasadzie Tyle bo kto grał pewnie kiedyś wp-ekiem ma swoje własne teorie jak tą postacią grac wiec reszty nie krytykuje) + czy tam - nie stawiam poczekam az sie przekonasz o tym co napisałem i ew. poprawisz to wtedy dam Ci to, na co zasługujesz ;)

(Aha od 75 naturalnie szukamy jakiegoś zatrutego sr +20 z kd 4 oczywiście zatruty +6 musi być :) )

sdagsd.png
Opublikowano

No niby wszystko ładnie pięnie poza Egzo.. nie sądze że kupisz egzo +9 kd +4 i bony za te marne 440kk... A nawet jeśli kupisz to i tak przegra ono pod względem expa z fms-em 40 sr+.. Jeżeli chcecie kupić egzo to tylko do pvp bo Egzo +9 w porównaniu z bojowym +9 bije z palca ok~ 500 dmg mnie (Tak tak zaraz mi powiesz że bojowy na pewno bije więcej ale zanim to zrobisz wbij chociażby na jakiegoś privka i to przetestuj :),a jeśli nie wierzysz w to co mówię poczytaj na oficjalnym forum metka a pozatym każdy wie jakie są ceny bojowych ;P) no i w zasadzie Tyle bo kto grał pewnie kiedyś wp-ekiem ma swoje własne teorie jak tą postacią grac wiec reszty nie krytykuje) + czy tam - nie stawiam poczekam az sie przekonasz o tym co napisałem i ew. poprawisz to wtedy dam Ci to, na co zasługujesz ;)

(Aha od 75 naturalnie szukamy jakiegoś zatrutego sr +20 z kd 4 oczywiście zatruty +6 musi być :) )

Po tej wyczerpującej odpowiedzi dam Ci + :) Dużo takich osób na mpc nie ma, potrafisz mieć swoje zdanie i to jest twój wielki atut. Napisałeś, że z palca bije Cię około 500dmg czyżby +70lv na pl?

Opublikowano

W czwartek zaczynam grac na PLU . dokladnie zrobie wszystko z tuta.. Jaki serw polecacie ?? Moge zagrac z wami xD Pomoca nie pogardze

65994253024037513199.png
Opublikowano

um30-40 ^^ duchowa+8 700kk chyba miało być 70kk -.- staty jak chcesz.. ja tam wole mieć więcej uników niż siły to nie mental.. Skile m6/m7 na 45lvl? chyba z zwojami egzo.. w ile ty wbijasz 45lv ze skile masz na m7 oO masz ok 21ksiąg + do tego z 10 nie wejdzie to masz miesiąc , Tak że w miesiąc wbijać 45lv przesada trochę.

Co Mi tam dam+ za chęć ;]

zbyt duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Widać że masz wprawę ... w pisaniu poradników. A metina w tym nie ma ani kszty. To jest chyba jakiś trudny priv podasz link.

Dobra teraz na serio. Należą ci się oklaski za chęć pisania tego a za znajomość tej gry masz ndst.

Weaponami gram od servera Poland. Mam ogromną wprawę w tej pięknej profesji. Ale gwarantuje ci że jeżeli zrobiłbym tak jak ty to albo musiałbym zwojować skille albo nie expic przez 1-2 lat. Ja moim wp teraz 61 lvl czytam ku od 10 miesięcy i jak narazie ostrze m8 strach m5 i zbroja m8. Więc gratuluje ci wyobraźni

Opublikowano

Paiwem tylko tak:

-chaotycznie napisane

-ceny z kosmosu

-jak tak szybko wbijasz skile na m7/m8 to ja chyba jestem kosmita

-buhaha 500kk w v2 no chyba gdyby ci droplo 10+ tarcz z nno bo bodzie nie sa zbyt drogie co jest raczej ciezkie

- dlaczego piszesz "Musisz Miec Takie EQ" - nie lepiej nadawalo by sie napisac dobrze by bylo jak bys zdobyl takie eq, bo moze nie kazdego na takie eq stac,

-poradnik napisany przez nUUpka ktory sie chwali tym czego nie osiagnal nawet sam, dla nuupkow ktorzy mysla ze jego poradnik jest dobry

-

ocena 0/5

2961.png

Pomogłem czy starałem się pomóc walnij + nie bądz taki!!!

Opublikowano

Powiem tyle : Poradnik napisany ladnie i swietnie tylko ze maxymalne umiejetnosci w broni to 30-31% umiejetnosci wiec rib 40% um nie moze byc wart 40kk gdyz taki nie istnieje. Reszta bardzo swietnie pozdrawiam.

Opublikowano

Teraz jest aol wiec zwoje egzo dosc latwo zdobyc :)

Opublikowano

niezgodze się z ebonitkami to pomyłka muszą być te od 54 od inteligencji wtedy zamiast dużo ataku o wiele więcej będzie nam dawało czarowane i większe hity ze skili więc zmień to oczywiście poradnik super zmienia na sure wp

ps.Wiem bo testowałem na priwach 10 int to jakieś 100 ataku do czarowanego

18706.png

12193011.jpg

Gram s9:Agronas

Postać

Woj Metnal 63lvl boga już +9 ebo +9 screen później

87718152.jpg

buff smok 42 skille m2

heler 38 skile m3

Opublikowano

kolego up robisz tak zakładasz itemy na inte ja nawet broń tylko dla zbroi :D i zmieniasz na normalne pozatym dla mnie dawanie siły jest nie potrzebne lepiej iść wit/inta to zależy jak ja najpierw inta wymaxowałem potem dobiłem 60 wita i szedłem po równo z dextem dla mnie ten poradnik jest ładny ale chujowy co wcześniej opisałem :)

Opublikowano

Dopisz jeszcze pod tematem że żeby iść równo z TuT'em musisz wydać jakieś hmm.. 300zł PLN.

1*: Zwój Egzorcysty

2*:Podwójny Drop

3*:Medal Szczęścia

4*:Przepustka V2

5*:Rękawica Złodzieja

A no Tak ... ^ ^

Mało tego ... Jeżeli chcesz mieć dobrą postać, lepiej zakup jeszcze coś takiego "Zwój Redystrybucji (SIŁ)"

Chyba tego Sure masz 88Lv, to albo Ty wbiłeś 2Lv a Twój kolega dojechał do 88Lv, albo po prostu kupiłeś ją na Allegro =) Ewentualnie złożyliście się na tą postać ... ^ ^

Przepraszam, Nie Spojrzałem na Datę =(

Opublikowano

Dopisz jeszcze pod tematem że żeby iść równo z TuT'em musisz wydać jakieś hmm.. 300zł PLN.

1*: Zwój Egzorcysty

2*:Podwójny Drop

3*:Medal Szczęścia

4*:Przepustka V2

5*:Rękawica Złodzieja

A no Tak ... ^ ^

Mało tego ... Jeżeli chcesz mieć dobrą postać, lepiej zakup jeszcze coś takiego "Zwój Redystrybucji (SIŁ)"

Chyba tego Sure masz 88Lv, to albo Ty wbiłeś 2Lv a Twój kolega dojechał do 88Lv, albo po prostu kupiłeś ją na Allegro =) Ewentualnie złożyliście się na tą postać ... ^ ^

Przepraszam, Nie Spojrzałem na Datę =(

Kolego... teraz jest Aol :) A tak apropo to sury nie kupilem na allegro tylko to byla moja postac ja ją zrobiłem wbiłem 30lv i kumpel się spytał czy może ze mną na niej grać, a ja się zgodziłem i razem graliśmy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...