Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creativemt2[Pl][Dedyk]

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Następne ch nic nie da, lagi są zależne od maszyny na której jest serwer.Potrzebny jest dedyk lecz puki co zebrana jest połowa funduszy na niego....

A spol pewnie Ci się nie włącza bo zepsutego metina masz pewnie...

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

już więcej ramu się nie da się dać, dałem dokładnie 3,5gb(posiadam 4gb) jak bym więcej dał to nawet metina bym nie mógł odpalić(mój system potrzebuje tylko 200mb ram)

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

:> Mój nick Cosmaty, dopiero dzisiaj zbanowany za Hand-Up pozdrawiam wszystkich z tego serwera, którzy bana jeszcze nie mają :>

Opublikowano

Mala prosba do Cb friq. Dodaj zwoj powrotu statusu, do przedmiotow importowanych, bo np. jak ktos by chcial zmienic sie powiedzmy z wp na bm tak gdzies na 70-80 lvl to nie bedzie mogl ];

3905h.jpg 16040.gif

19003sh7.gif 40863.png

22618.gif 34386.jpg

21843.gif 23439.gif

30387.png 9416.png

Opublikowano

Nie miałem możliwości spotkania się z Kimś z Teamu ale serwer jest Spoko oczywiście +

A co do bicia na wolnym to może wytłumaczysz mi po co on jest jak nie pozwalasz na nim bić ?

beznazwytu.jpg

By Me :D

10 Postów [X]

50 Postów [X]

100 Postów [X]

150 Postów [X]

200 Postów []

Robie Reklamy Serwerów. Kliknij.

Opublikowano

Może ktoś z zespołu zbanował tego maila.. I przez to nie możesz się zarejestrować na forum...

cm2_sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...