Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creativemt2[Pl][Dedyk]

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak, ale serwer ma zbyt słabe łącze, czasami po prostu nie da się ruszyć na serwerze i nagle po 15 sekundach gdy expisz, leżysz na ziemi.

Opublikowano

Od dzisiejszego dnia osoby które korzystały z hand up ( bugu) będą banowane, robię to ze względu aby nie robić cofek( każdy ban będzie odparty na faktach bo często przywoływali itemy które nie są używane na serwie.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Sciagnolem ta nakladke ale ,,Proces log trwa" i metek sie wylancza.

Wzuc ktos spol<2mb> dam +

Jesli jestes N3O Daj -

Jesli nie postaw +

METIN2.US Sura 54lv+ Jinno-FreeKingdoom KillBmKa

Opublikowano

Noo serwer fajny tylko ma 3 minusiki :

- Okropne ścinki serwera.

- Brak fryzurek dla kobitek.(z tego co patrzyłam to nie ma ;p)

- Strasznie drogie Kamienie Duszy.

Plusiki :

- Nowy wygląd skill'i.

- Ładny klient, z fajna czcionka.

- Świetne zabezpieczenie na wyrzucanie yang - Wyrzucenie z serwera.

- Dodanie ekwipunku na Lvl : 30, świetna sprawa.

Jeśli ci się chce, mógłbyś mi walnąć +.

Opublikowano

Aha, w takim razie, już wchodzę, świetnie ze tak szybko reagujesz, wysyłasz posty itd.

Niesamowicie nadajesz się do tej roli przy serwerze =]

Tak wgl. co dodaje upartość orków, niby tam pisze ale tak jakby nie rozumiem tego oO?!

Gdyby co to to taka dłoń trzymająca jabłko czy coś.

Albo, jakaś sakiewkę.

Jest to u handlarki, w przedmiotach importowanych.

Jeśli ci się chce, mógłbyś mi walnąć +.

Opublikowano

Już dzisiaj nie, brakuje mi sił po prostu, na czwartek zbiorę cały team i zrobimy event, info wstawię na forum serwera.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Dzięki za wsparcie, a serwer jest trzema sposobami zabezpieczony przed GM Mode (bashpanel).

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Z tego co pamiętam do ksiąg można oddawać co chwilę...

@edit

Po instalacji utworzy Ci się skrót na pulpicie o nazwę "CreativeMT2" i odpal przez niego, poczekaj aż Ci się zaktualizuje i kliknij "Rozpocznij Grę"

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

zaraz wbiję, + dla ciebie

Daję add.png lub delete.png za delete.png

W to/tam gram lub kiedyś grałem :

1218hz5.png

userbar_wow.jpg -szukam kolegi/kolegów do gry

ZBIERAM

delete.png KLIKNIJ BO TO NIE BOLI !

Opublikowano

server zjebany na firum usuwa tematy ktore mu sie nie podobaja np gracz wojtekDz wstawil ss ze CS uzywal handu-up a Friq usunal ten temat i nie daje banow graczom z shinsoo bio ich lubi mialem z nim roznowe na gg napisal ze CS'owi nie dal bana bo CS jest jego kuzynem tyle mam do powiedzenia

PS przez GA starcilem postacie z pro eq jedna przez cofke druga przez nieslusznego bana

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

Osoby które korzystały z hand up dostały bana, a ta osoba była natrętna, pisałem na forum serwera że tematy na ten temat będą usuwane wiec nic dziwnego że usunąłem...

@edit

następne ch by nic nie dało bo nadal by stało na tym samym kompie i łączu, ch nic nie zrobi, potrzebny jest dedyk

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Osoby które korzystały z hand up dostały bana, a ta osoba była natrętna, pisałem na forum serwera że tematy na ten temat będą usuwane wiec nic dziwnego że usunąłem...

@edit

następne ch by nic nie dało bo nadal by stało na tym samym kompie i łączu, ch nic nie zrobi, potrzebny jest dedyk

nie byla natrętna tylko sie bronila bo bana dostalismy bez wczesniejszego poinformowania o tym bugu a handu up byla jak sklepik byly kategorie wszystko u nie profesjonalne bylo

zrobione to skad mielismy wiedziec o tym ze to bug

A mozna wiedziec na ile dostalem bana

nick w grze to brutalitypat

nawet te itemy chcialem oddac ale nie wleciales i macie bana!!!!!

jede sie wydurnial bo myslal ze sciemniales ja i inni tam chcielismy to oddac i grac dalej wiec prosze o unbana ale uzun tylko te itemy epiki i hwangi resza niech zostanie bo 6-7 bon robilem sam kolega mi dal 6-7bon w zamian za kase w rl

jak bys mogl to napisz na PW

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

Od tego zacznę że informacje o tym bugu były wcześniej i było podane że to była zabronione (już to na forum serwa pisałem) oraz też pisałem że powinno być to doniesione, a gdy pytałem się to każdy kręcił, więc gadanie czegoś takiego jest bez sensowne. Osoba była natrętna i napisała pewien temat obrażający moją osobę.

PS: Bany są 4ever, i nie będą rozpatrywane(natychmiast usuwane).

cm2_sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...