Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creativemt2[Pl][Dedyk]

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok już zauwarzyłem , Item-Shop jest według mnie zbyt drogi.

No... trochę przesadzili z tymi cenami z Item Shop.Może i dobrze mniej ludzi będzie z niego korzystać =)

Opublikowano

Niestety muszę zrobić cofkę na serwerze ze względu na ten błąd, przepraszam lecz niestety przedmioty nie będą przywrócone ani konta.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

w m1 chunjo i jinno był npc Hand-UP, porozpraszam was za cofkę nic na to nie mogę poradzić, było to jedyne sensowe wyjście

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Może i zbierasz te fundusze na tego Dedyka ...ale bez przesady 6/7 Bon i ich zmianę powinieneś dodać do handlarzy a nie w is Człowieku.....

Opublikowano

Wiesz ale te bony dają po 100-150%, więc ich kupowanie jest opłacalne moim zdaniem

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Wiesz ale te bony dają po 100-150%, więc ich kupowanie jest opłacalne moim zdaniem

Popsułeś tylko tego fajnego privka.... 150% Człowieku w 6/7 Bon ..... no dobra ale to twój priv nie będę się wtrącał,ale dużo ludzi się skarży na te 6/7 BON zresztą zapytaj.

Opublikowano

Ja bym w ogóle zrobił tańszy IS

Serwer jest chyba zbugowany bo nie da się zalogować wyrzuca z gry

@EDIT

Teraz prawdopodobnie logowanie poszło :X

Opublikowano

Launchera zainstaluj prosto do metina (np. zakładając że masz metina na D:\Metin2_PL to zainstaluj prosto do tego folderu)

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Według mnie serwer jest podbugowany.Przy nacisnieciu na NPC na dole ekranu [Chat] Pisze : Wybrałes przycisk wyjscia. Poczekaj Chwile i Handlarze niechca sie otwierac.

Opublikowano

Bug Bug i jeszcze raz bug nie wyobrażam sobie gry na serwerze którym nie dostaje się ekwipunku na 1 lvl bo nie mam jak expić!

@Edit

Podobno trwają prace konwersacyjne ale czy to coś zmieni?

989404433.png

Pomogłem daj +

Opublikowano

(Był bug z misjami w tym itemami na start)

ale już oprawiłem i wprowadziłem:

- Skonfigurowane łącze(szybsze naprawianie logowania, wstawione opóźnienia aby nie wywalało z serwa)

- Dodane pelerynki męstwa(25 sztuk) i pierścień teleportacji( w kliencie już jest aktualizacja nazwy pierścienia,w launcherze wkrótce)

cm2_sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...