Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Wszystkich Poradnikow O Darmowych Sm / Aolu / Reklamach !

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie:

Działa wam SuperRewards bo mi kiedyś chodziło a tera nie chodzi więc się pytam czy tylko ja tak mam ?

2z8pw5g.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Dzisiaj zacząłem się bawić w zdobywanie SM za pomoc SP i SR

Po pierwszej zmianie IP gdy wszedłem na SR niby oferty były ale nie szlo ich wypełnić...

Wypełniałem sobie oferty z SP i co jakiś czas wchodziłem na SR ale ofert nie było (żadnych)

Ktoś wie czego to może być przyczyna???

Posypia się + / - za pomoc!!!

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sądzę, że te odpowiedzi powinny pomóc :) :

1. Nie działa SR, dlaczego? (Ponieważ jak zauważyliście nie ma już możliwości będąc na IP amerykańskim grać w PL, więc nie ma też możliwości wypełniania do PL'a SR)

2. Przychodzi mało SM, co z tym zrobić? (Ja osobiście znalazłem sobie 1 reklamę, która nie znikała przez kilka godzin, wypełniałem ją, zmieniałem IP, tworzyłem maila nowego, po czym wypełniałem znowu, w 4 godzinki wbiłem sobie już 172SM jedną reklamą :))

3.

a ja na sponsor pay mam strasznie mało reklam chyb admini metka skapli sie że wszyscy za free sie dorabiajom i chyba wycofajom te 2 formy platnosci

Może i masz rację, że się skapnęli, dlatego usunęli możliwość wypełniania SR w polskim metinie :)) SponsorPaya nie usuną, bo jeżeli ktoś interesowałby się, to nie jest taka po prostu sobie reklamka, losowana przez internet, lecz umowy Metin2 podpisane z przeróżnymi firmami, dlatego Metin2PL nie może sam podejmować decyzji, lecz ewentualnie

korporacja Metin2 :)

(z reklam Metin2 też trzepie kasę, i to sporą :P )

Jakieś pytania :D?? Pisać :))

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kilka dni temu znalazłem na Super Rewards ofertę, a właściwie kilka, za które można dostać około 60 SMek. Problem w tym, że potrzebują one potwierdzenia SMSa, który przychodzi na telefon ( strona akceptuję tylko amerykańskie numery ). I moje pytanie jest takie: czy jest jakaś strona, na której za darmo będę mógł odebrać np. SMSa na numer który mi takowa strona przydzieli? Np. stronka przydziela mi jakiś numer na załóżmy 10 minut, ja odbieram SMSa, a po skończeniu się czasu będę mógł zacząć od nowa. Poszukałem trochę na googlach, i coś takiego nazywa się chyba "unified messaging", ale nic takiego darmowego nie mogę znaleźć. Lubię To za pomoc.

Opublikowano

jak się zarejestrować na aol.com mail jak ja kilikam

sing up for free account

to wypełniam pola daje next i nic się nie dzieje :/

POmocy co się stało niedawno dało się kliknąć :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pytanie, poniewaz klikam w reklamy na AOL'u i np.: jak jutro wlacze znow aol'a i bede mial znow inne ip to moge robic dalej te same reklamy? i bedzie mi dodawac te smocze monety? Dam like

Opublikowano

Witam. Ja także nie mam zadnych reklam na aolu i uzytkownik 3rn chyba ma racje. chyba wycofali ta forme kupna,no bywa. przez sponsor pay wypelniam ale dostaje 1 na 10 reklam;/

1308748956-U265478.png

Już wkrótce : )

Opublikowano

Witam mam pytanie, poniewaz klikam w reklamy na AOL'u i np.: jak jutro wlacze znow aol'a i bede mial znow inne ip to moge robic dalej te same reklamy? i bedzie mi dodawac te smocze monety? Dam like

Opublikowano

Witam,ja mam troche lepszy pomysl,najpierw tak jak na tej stronce

,potem szukajcie tylko ip us,wstawcie je w proxy mozilli, wchodzicie potem na metka,najlepiej zalozyc konto pocztowe na gmail bo nie raz nie zalicza kont z pl. i wchodzicie na doladuj sm ,te reklamy. powiem tak w ciagu 4 h 1200 sm, gdy zrobicie wszystkie na danym ip,wstawcie inne ip tez us i nowe konto gmail,malo roboty a sm leci,lepszego nikt nie pokazal w internecie.najwazniejsze zeby bylo ip us. pozdrawiam a jak ktos sprawdzi to prosze o odpowiedz i moge jasniej wytlumaczyc jesli tos nie bedzie za bardzo wiedzial o co chodzi. pozdrawiam. :ninja:

Tak a swinie lataja napisz mzoe ze 100kkk Sm haha buahhaa ciesz sie bo ban bedzie wkoncu i policja tez za oszustwo czytaj regulamin tych reklam.

dla ciebie moga latac,jak masz cos w glowie to 1k smoczych monet w pare h to nie problem.nie udzielaj sie skoro nie wiesz nawet ze to mozliwe,nawet dziecko moze to zrobic,widocznie ty tylko krytkowac potrafisz.

kilka dni temu znalazłem na Super Rewards ofertę, a właściwie kilka, za które można dostać około 60 SMek. Problem w tym, że potrzebują one potwierdzenia SMSa, który przychodzi na telefon ( strona akceptuję tylko amerykańskie numery ). I moje pytanie jest takie: czy jest jakaś strona, na której za darmo będę mógł odebrać np. SMSa na numer który mi takowa strona przydzieli? Np. stronka przydziela mi jakiś numer na załóżmy 10 minut, ja odbieram SMSa, a po skończeniu się czasu będę mógł zacząć od nowa. Poszukałem trochę na googlach, i coś takiego nazywa się chyba "unified messaging", ale nic takiego darmowego nie mogę znaleźć. Lubię To za pomoc.

zrob tak jak napisalem a nie jakies smieszne 60 sm.jakbys czegos nie wiedzial to pisz

Pytanie:

Działa wam SuperRewards bo mi kiedyś chodziło a tera nie chodzi więc się pytam czy tylko ja tak mam ?

zmien ip z pl na us,widocznie mieszales cos albo ci zablokowali,na 1 koncie tez tak mam , ale na innym ip dziala
Opublikowano

mam maly problem zawse jak che zrobic sm to robie reklamy z 5 zrobilem na pl ale sm nie przychodza tera na sg zaczolem jak bylo w jeden temacie ze tak mozna zrobilem z 2 i nadal nie mam tych sm i zawse tak mam nie wazne czy na pl czy na sg

bo duzo nie moge zrobic bo trzeba miec karte a jak podaje falszywa to pisze ze nei dobra...

Opublikowano

UP przesadzasz 4h 1k sm buuahahahaha jak tak bedzie to masz 100 like ;)

hej,sprawdz i napisz czy mialem racje ,po co od razu ten pesymizm,dzisiaj tak od niechcenia 400sm,malo bo mnie to nudzi,tylko pamietaj ip us i w metku tez stany zjednoczone,w nie ktorych trzeba wpisac adres i tel,(wiadomo o co chodzi)wiec nie trudno wpisac w wyszukiwarce adresy np w alabamie i zaraz cos znajdziesz. pozdrawiam i czekam na odpowiedz czy przesadzam :rolleyes:
Opublikowano

hmm w takim układzie ja nic z tego poradniku nie rozumiem napisz mi dokladnie co i jak na privie

jak napisalem wczesniej zainstaluj sobie proxy mozilli.w proxy wstawiasz tylko i wylacznie ip stanow zjednoczonych(nie wszystkie dzialaja) potem wchodzisz na metka i doladuj smocze monety.sponsor pay. tylko zebys mial na gorze stany zjednoczone a nie polska.(nie ktore ip stanow wyswietlaja inne dlatego trzeba patrzec dokladnie) no i robisz te reklamy itd. w nie ktorych trzeba wpisac adres zip code(tak jak u nas kod pocztowy) nr telefonu.(znajdz jakis adres powiedzmy w alabamie tam masz zip code adres telefon itd).dlaczego podaje stany zjednoczone poniewaz tam daja najwiecej smoczych monet jak u nas np 5 tam 50 nawet 100 nie wszystkie zalicza i tez zalezy od ip,po prostu trzeba trafic.mam nadzieje ze dobrze wyjasnilem.pozdrawiam. aha i poczta z koncowka com, np gmail hotmail. bo polskich nie zalicza.
Opublikowano

Witam. mam taki problem. Zarejestrowalem sie na stronce aola, pobralem aola z tego linku http://www.mpcforum.pl/topic/234469-aol-95-poradnik/i ogolnie robie wszystko tak jak jest w tamtym poradniku do czasu gdy wlaczam aola i moje okienko wyglada inaczej niz powinno http://imageshack.us...beztytuuem.png/ daje connection options dodaje tam profil czyli wpisalem nazwe emaila (chyba o to chodzi?) zmieniłem na home... klikam sign in i pyta mnie o screen name i password. I tu już jest moj problem... bo nie wiem co mam tam wpisac wpisuje email ten co zalozylem-zle wpisuje Existing Member- zle. Co tam mam wpisać zeby sie zalogować ? Licze na pomoc. Z gory dzieki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

~Siema, mam problem, gdy wybieram jakas teklame z superrewards, to wyskakuje mi takie gowno, co to jest?, kazda jedna reklama, to jest ten blad, mozna temu jakos zapobiec? beda like ~!

http://imageshack.us/photo/my-images/545/assdaasdasdadsasdasdasd.png/

Opublikowano

mam problem przy rejestracji na Aol'u ;x bo pytają mnie o nr telefonu i żaden nr jaki próbowałem wpisać nie działa ; /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...