Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Wszystkich Poradnikow O Darmowych Sm / Aolu / Reklamach !

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up wpisujesz nr ulicy i nazwę ulicy

Moje pytanie: Czy wie ktoś dlaczego nie działają reklamy? Wchodzę i jest jakiś błąd, a niedawno jeszcze było wszystko ok...

satans.jpg

Dusza LuCka jest nieśmiertelna!!! Czerwony to krew i piekło więc zbieram-

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra według życzenia piszę tu : a więc proszę aby mi podać reklamy które wam ostatnio doszły z super rewards oraz sponsor pay muszę jak najszybciej zarobić 100 sm . Wszystko wynagrodzę

^^

Opublikowano

Szybciej czy pozniej bana wylapiecie i odpowiecie przed sadem bo to oszustwo.Tez uzywalem tego przez 2 lata tego i pay pay rozprawe wytoczyl mi.Dostalem bana i szwaby daly dane pay pay.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

odjazd poradnik dzienki niemu 1k smoczych zarobilem w 1 dzien

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

odjazd poradnik dzienki niemu 1k smoczych zarobilem w 1 dzien

Tak a swinie lataja napisz mzoe ze 100kkk Sm haha buahhaa ciesz sie bo ban bedzie wkoncu i policja tez za oszustwo czytaj regulamin tych reklam.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie pytanko, a raczej problem z AOL :( Gdy chcę go odpalić, wyskakuje mi błąd i musze zresetowac kompa, ale to nic niepomaga ;/ włączam znowu, a historia sie powtarza. wiecie co z tym zrobić?

Nasza miłość do ryczących V8, palonej gumy i zapachu benzyny nie

jest rozumiana. Żyjemy w świecie oszczędności paliwa, nakazano

nam myśleć ekologii.....

Fuck the fuel economy!!

Opublikowano

Szybciej czy pozniej bana wylapiecie i odpowiecie przed sadem bo to oszustwo.Tez uzywalem tego przez 2 lata tego i pay pay rozprawe wytoczyl mi.Dostalem bana i szwaby daly dane pay pay.

Hahah, interpol przyjechał ze Stevenem Seagalem na czele ? I kto Ci tą sprawę wytoczył? Pay Pay?

Oj, uśmiałem się ;)

Opublikowano

Nawet mój filmik się tu znalazł :) Co do wypełniania ofert musicie przetłumaczać treść oferty na czym ona polega.. ,bo czasami oprócz wypełnienia okienek potrzeba coś dodatkowo kliknąć / aktywować :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

chciałem Was zapytać czy ostatnio działa Wam Super Rewards bo mi tak 3 dni temu normalnie działało a teraz niema nawet jednej reklamy. Nawet zmieniałem IP bo mam z netii ale tez niepomaga. Założyłem nowe konto, też nie działa :(. Też tak macie?

Opublikowano

Witam od 4 dni mam problem z aolem a tak wlasciwie z reklamami, gdy klikam na jakas wyswietla mi sie:

Error

There were errors with your request:

We're sorry, that offer is currently unavailable

czy można temu jakoś zaradzic, reinstall robilem, dobrze skonfigurowane, na kazdym koncie to samo, na kazdej przegladarce...

Dodam że wczesniej działało bo wybonowałem całe eq a teraz trzeba zmienic bony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu(tygodnia) mam pewien problem z wypelnianiem reklam super rewards , gdy wybiore obojetnie jaka reklamę dostaje komunikat zwrotny :

Error

There were errors with your request:

*

We're sorry, that offer is currently unavailable

nie wiem ocb.. na kazdym nowym koncie ten sam komunikat , nawet po formacie to samo ;/

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ja mam to samo ; /

Być może team ruszył w końcu swoje dupska i niestety zaczęli coś z tym robić ; /

No chyba, że komuś działa aktualnie :) To wtedy trzeba sprawdzić w czym tkwi problem :)

Opublikowano

Niestety tez mam ten blad co wy : /

A co do spisu ;

-Ladny z wygladu

-Wszystko ladnie uporzadkowane

Wiec leci plusik za kawal niezlej roboty

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...