Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MapleStory Emulator

Krwawy Skalpel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
najlepiej zrob go samemu i daj nam pograc na expie 5x ;dd :]

dobry zart mam jedenascie lat i co ja moge??

a woguleto widzial ktos ostatnio kaca?

kac123ige wrote:

im 100% done with character loading and am now coding the other last 2 functions ! char create whihc i can finish in 15 25 mins with testing, and view all cahrs whihc i can finish in 10 mins once i figure out the first dword i know the rest already, then ill start on getting in the world server

brawo coraz lepiej kac

@edit o simpson jestes juz krolem spamu az 500 postow gz

ale ty piszesz o ty m hamachi juz chyba trzeci raz

a do nich nic nie dociera i ja pisalem o tym i nic

:/

.

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

problem polega na tym ze ja i pewnie nie tylko nie mozemy skozystac z tej opcji poniewaz widnieje tam napis ta opcja zostala juz wykorzystana bla bla bla. tak bedzie mial kazdy ktory ma 1 IP na miasto czyli jak w prawie kazdej kablowce. wiec napiszcie mu jedno zdanie "Can you make more hamachi web ?"

Opublikowano

Dobra jestem podłączony do sieci, ale nie mogę odpalić MapleStory. Wyświetla się wiadomość o możliwym Server Check'u. Maple włączam oczywiście z tego pliku co jest do ściągnięcia.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Czlowieku... Myslisz, ze nie probowalismy? Kac prawie wogole nie odzywa sie na chacie... Wejdzie czasem na 5minut powiedziec co udalo mu sie zrobic i nad czym jeszcze pracuje. Na tego typu wiadomosci nawet nie zwraca uwagi. Poza tym i tak jak ledwo wejdzie to od razu zasypują go spamem, zapewne typu "Can i be GM?!?!? PLOX PLOX" ;)

Opublikowano
To bylo juz powiedziane dlaczego nikt nie czyta forum... wielu ludzi nie moze aktywowac konta premium bo ma takie samo IP z duza iloscia osob lub tez kiedys z tego kozystalo... Napisz ktos do kaca 1 zdanie "Can you make more hamachi web ?"

Ale spamer przestaniesz juz???

CI CO MAJĄ KŁOPOTY Z ZALOGOWANIEM :

http://www.mapleprivate.com/showthread.php?p=92#post92

Ej a mozecie podac link do tego hamachi co Aciek uzywa w tamtym temacie???

Bo u mnie jest wszystko inaczej i jak klikam wszystko Preference to mi sie nie wlacza -.-

Opublikowano

JESLI KTOS MA PROBLEM Z PREMIUM W HAMACHI:

Hamachi

1. Preferencje

2. [Wpisz kod licencyjny] (kliknąć w to)

3. wpisać DEGRADE jako kod licencyjny

U MNIE ZADZIALALO A MAM STALE IP MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM ;P

Opublikowano

huraaaaaaaaaaaaaaaa znalazlem forum odin ms i moim zdaniem w odin ms wiecej juz jest zrobione

a tutaj link do filmiku

http://youtube.com/watch?v=MdiqP6ROjH4&watch_response

a tu forum

http://www.odinms.org/forum/forumdisplay.php?f=4

a tutaj link do forum kaca zobaczcie sobie te 4 filmiki 2 kaca 2 serpendiema czyli odin ms

http://www.mapleprivate.com/showthread.php?p=38#post38

zobaczcie spbie jeszcze to

http://www.odinms.org/

.

Opublikowano

o zal mi was ludzie... ja spamer spoko... po 1 nikt nie raczyl napisac ze mowil cos kac'owi bo jakos tego nie widzialem po 2 spam to raczej jest preference/try premium bo to widzialem juz z 10 razy i niektorzy pisza to 2 razy poco ?

Pozdrowienia dla wszystkich z IQ termosu...

Opublikowano

czyli co dziala to czy nie??

Dokladnie mi chodzi czy jest otwarta rejestracja czy nie ?? jesli ktos gral to niech poda linki bo cos mi ne z 1 strony nie dzialaja

Opublikowano
o zal mi was ludzie... ja spamer spoko... po 1 nikt nie raczyl napisac ze mowil cos kac'owi bo jakos tego nie widzialem po 2 spam to raczej jest preference/try premium bo to widzialem juz z 10 razy i niektorzy pisza to 2 razy poco ?

Pozdrowienia dla wszystkich z IQ termosu...

Nie no jasne... Jak sie pisze 10x o tym samym to nie jest spam... Jakos kazdy nie robil z tego problemow, ze siec jest pelna. Po prostu tak jest i juz. Zas ty wysylasz 10 tych samych postow i co ci z tego? Im wiecej razy ktos napisze cos takiego samego, tym bardziej nikt nie pomoze.

Chyba nie trudno sie domyslic, ze kac ma raczej cos innego na glowie niz robienie dla ciebie specjalnie nowej sieci...

Pozdrowienia dla osoby z IQ taboretu.

Opublikowano
hmmm czyli pozdrawiasz samego siebie ? :>

kurde wkurzasz mnie noobie tym spamem dajcie mu warna albo cos bo zaraz padne

juz z dziesiec razy pisza o tym samym a ty dalej swoje

simpson pomyliles sie on ma IQ spamera czyli dziecka neo :/

@down nie kac nadal pracuje koniec kropka jak cos bedzie nowego to sie napisze i koniec spamu :/

@edit

poprostu zal mi was i ch** :] ja sie juz nie udzielam bo wiekszosc z was czytac nie umie a reszta sama spamuje i przypierdala sie do innych mam na mysli ronina :] nie chce mi sie uzerac z ludzmi ktorzy nie potrafia czytac pozdro :]

p.s. co mi zrobi ten warn a nawet ban na IP o.0 zabije mnie ? wymarze mi kilka lat z zyciorysu... porazka. Wszystkk to co tu widzisz to TYLKO PIKSELE pamietaj o tym dzieciak :]

mi ciebie tez zal wiem ze to piksele ale nie zatruwaj zycia innym normalnie zal.pl :/

.

Opublikowano

ej kurde to nie temat do klutni jak chcecie sie poklucic to idzcie do offtopu (sorki za to) ale ktos mi odpowie na moj temat??

Opublikowano

Sorki, wiem znizylem sie az do jego poziomu... Ale nie moglem sie powstrzymac ^^

@Up

Rejestracja, ani tymbardziej gra nie jest jeszcze mozliwa (jesli chodzi o serwer kaca i OdinMS).

Wiadomo tylko, ze jest wielki przelom jesli chodzi o prywatne serwery ;).

Trzeba czekac.

Opublikowano

poprostu zal mi was i ch** :] ja sie juz nie udzielam bo wiekszosc z was czytac nie umie a reszta sama spamuje i przypierdala sie do innych mam na mysli ronina :] nie chce mi sie uzerac z ludzmi ktorzy nie potrafia czytac pozdro :]

p.s. co mi zrobi ten warn a nawet ban na IP o.0 zabije mnie ? wymarze mi kilka lat z zyciorysu... porazka. Wszystkk to co tu widzisz to TYLKO PIKSELE pamietaj o tym dzieciak :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...