Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MapleStory Emulator

Krwawy Skalpel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiec niech ktos kto ma z nim kontakt go poinformuje ze jego serwer bedzie cieszyl sie wielkim powodzeniem i zeby dodal sieci hamaka bo jest tylko 1 ktora jest full... :]

Opublikowano

Co jest??

Zle haslo wpisuje w nazwie sieci MapleStory... a w hasle maplestory no i nic nie wychodzi -.- pisze zle haslo czy odrzucone haslo co jest??

zaraz dodam screeny

Screen nr.1

Screen nr.2

Screen nr.3

Screen nr.4

Screen nr.5

Czy dobrze to robie???

I kiedy wlaczyc ten Hamachi v.47 ???

@Down

Wiem ze jest pelna ale nie wiem czy dobrze robie

Opublikowano
Co jest??

Zle haslo wpisuje w nazwie sieci MapleStory... a w hasle maplestory no i nic nie wychodzi -.- pisze zle haslo czy odrzucone haslo co jest??

zaraz dodam screeny

proponuje nauczyc sie czytac

siec maplestory emulator... - pelna

siec maplestory emulator - nie istnieje i nigdy nie istniala

Opublikowano

ronin ty masz z nim kontakt nie ? wiec mozesz mu powiedziec aby stworzyl wiecej sieci hamaka maplestory emulator2 i tak dalej np do 10 to bedzie juz 160 a nie 16 slotow :]

Opublikowano
ronin ty masz z nim kontakt nie ? wiec mozesz mu powiedziec aby stworzyl wiecej sieci hamaka maplestory emulator2 i tak dalej np do 10 to bedzie juz 160 a nie 16 slotow :]

nie mam z nim kontaktu on jest off ja poprostu czytam ;]

@edit jesli by ktos wiedzial jak zagrac na odin story niech napisze z gory thx podobno to jakis dzialajacy server maple

.

Opublikowano
nie mam z nim kontaktu on jest off ja poprostu czytam ;]

daj link do forum z ktorego masz to cale info :] i jak bedziesz wiedzial cos o odin to mozesz napisac :]

Opublikowano
daj link do forum z ktorego masz to cale info :] i jak bedziesz wiedzial cos o odin to mozesz napisac :]

cos ci sie zrylo z cytatem ale dobra mam info z 1 linku na 1 stronie topicu ale tez mam info z hamaka bo pisza sobie a ja podgladuje ;]

@edit mi te sie cos zrylo z cytatem o.O

.

Opublikowano

@ronin

1.Ten server odin story pewnie juz nie dziala popatrz na date filmiku :P

2.Ale szansa zawsze jest jesli znasz strone to moglbys podac ???

3.Weszlem na ekran logowania postaci dzisiaj kliknolem dwa razy na postac i mnie nie wywalilo patrze sie a tam juz takie odcienie chyba Dungeonu (Slypewood) no i mnie wywalilo

pewnie gra zaczynac sie bedzie w dungeon .

4.Jak uda mi sie tak jeszcze raz to zrobie screena i wystawie tutaj .

Opublikowano
@ronin

1.Ten server odin story pewnie juz nie dziala popatrz na date filmiku :P

2.Ale szansa zawsze jest jesli znasz strone to moglbys podac ???

3.Weszlem na ekran logowania postaci dzisiaj kliknolem dwa razy na postac i mnie nie wywalilo patrze sie a tam juz takie odcienie chyba Dungeonu (Slypewood) no i mnie wywalilo

pewnie gra zaczynac sie bedzie w dungeon .

4.Jak uda mi sie tak jeszcze raz to zrobie screena i wystawie tutaj .

wiem ze stary ale na hamaku pisal gosciu ze dziala jeszcze

szukam strony ale nie znalazlem

wow gz juz dungeon brawo dla kaca :)

.

Opublikowano
Added: November 30, 2007

Jaki on stary? To jeden z najnowszych tego typu projektów, kto wie czy nie przypadkiem pierwszy.

Widze, ze z kazda godzina kac dodaje cos nowego ;]

Opublikowano

jak coś to piszcie że już można sie logować i że powiększył już siec

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

NOO Nareszcze cos z prv ruszylo juz sie doczekac niemoge kiedy bede mozna cos pograc a narazie sprubuje sie dostac do sieci.. xD

Opublikowano

siec jest pełna musimy czekaj tylko nielicznym udało sie wejść na siec hamachi

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano
siec jest pełna musimy czekaj tylko nielicznym udało sie wejść na siec hamachi

heh... wejdz do Preference(Ustawienia) w Hamachi, i daj tam Try Premium albo coś takiego, i możesz sie podłączyć bez problemu :)

ps. i tak narazie Kac zdołał zrobić do wyboru postaci, dalej nie idzie wejść... ale nad tym pracue więc nie spamójcie że NIEUMIEM WEJŚĆ PLOX :P

Opublikowano

o.0 gdzie wejsc co zrobic ? gdzie niby w hamaku mozna znalezc taka opcje ? o.0 daj ktos link do forum z ktorego bierzecie info na temat serwera

Opublikowano
o.0 gdzie wejsc co zrobic ? gdzie niby w hamaku mozna znalezc taka opcje ? o.0 daj ktos link do forum z ktorego bierzecie info na temat serwera

mam info z 1 linku na 1 stronie topicu ale tez mam info z hamaka bo pisza sobie a ja podgladuje ;]

ale nie spamowac juz napisalem raz :/

a ten premium tylko a najnowszej wersji

musze leciec do budy narQ

.

Opublikowano
Coś nowego.

leeterpiclmaohi8.jpg

wow oby skonczyl jak najszybciej

a tak wogule to o ktorej kac

mniej wiecej jest?

@edit i down

o dzieki bo ostatnio dorwac go nie moge :/

.

Opublikowano

A można samemu sobie założyć taki serv? Widziałem, że oni jakieś pliki do tego mają. Skąd je można wziąźć?

Opublikowano
A można samemu sobie założyć taki serv? Widziałem, że oni jakieś pliki do tego mają. Skąd je można wziąźć?

to sobie poszukaj ale watpie zebys znalazl cokolwiek a co dopiero emulatora nikt chyba sie tym nie dzieli bo nie chce miec konkurencji

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...