Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MapleStory Emulator

Krwawy Skalpel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyyy.... serv off proboje sie wbic ale mnie wywalilo chyba cos robia moze cos na CEF bedzie

@edit

Yeah dziala huraaaaa ..... albo nie

mam errrora costam costam osiagnieto koniec pliku czy jakos tak :/

a prawie mialem chara

aha i gosciu napisal ze by sobie wpisac co cchecie obojetnie jaki pin haslo itd

@edit 2

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kac offline :/

.

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

juz to widzialem ale niech sobie kazdy zobaczy ;p

@down

tak ale w pewnym sensie bo jak mialem okienko z postaciami to mi error wyskoczyl

.

Opublikowano

jeszcze nikt sie nie wlogowal. przez hamachi rozmawialam z autorem calego prokejtu , z Kac'em. Dowiedzialem sie ze caly czas pracuje nad serwerem i jak sam mowi z kazdym dniem beda dodawane kroki logowania. sam probowalem sie wlogowac i narazie jest wybor serwerow<jest 1 serwer i chyba 15 channelow>. ale tusz po wybraniu serwera dostaje sie kicka. no coz miejmy nazdieje ze Kac sie pospieszy...

Opublikowano

Krzywa mam nadzieje ze bedzie wiecej takich atrakcji ^.^ zapowiadali nx u npc . wszystkie itemki u npc dodatkowe skile bla blabla. zobaczymy ile wyniknie z tych wszystkich spekulacji =)

Opublikowano

Obejrzyjcie sobie to ;)

Tez juz to widzialem :D

Mi tez juz sie prawie udalo wlogowac

@edit

To filmik tego co zrobil ten emulator

http://youtube.com/watch?v=oLqITs_IqVI

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano

Wlasnie chcialem napisac to samo co napisali u gory.... to jest fake, tylko po to aby wyludzic passy do konta

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Opublikowano

Teraz Mozna wchodzic jakos BEZ hamachi?? Jesli tak to niech da ktos emulator czy cos co jest potrzebne do uruchomienia...

Opublikowano
Teraz Mozna wchodzic jakos BEZ hamachi?? Jesli tak to niech da ktos emulator czy cos co jest potrzebne do uruchomienia...

czytaj ze zrozumieniem

hamachi trzeba miec ale kac jeszcze nad serverem pracuje ^^

oby skonczyl jak najszybciej :)

.

Opublikowano

Mam pytanko czy jest jakis cwaniak ktory sie zalogowal na ten emulator ? czy to jakas kolejna sciema ktora niby jest ale nikt konkretny tego nie widzial.

Opublikowano
Mam pytanko czy jest jakis cwaniak ktory sie zalogowal na ten emulator ? czy to jakas kolejna sciema ktora niby jest ale nikt konkretny tego nie widzial.

gosciu to nie sciema gosc ciagle pracuje i zaniedlugo juz chyba bedzie gotowe:)

ja juz bylem na wyborze postaci ale mnie wywalilo

.

Opublikowano

Dzisiaj udalo mi sie dojsc do wyboru charów ;) Jak chcialem zrobic chara, wpisalem nick, kliknąlem 'Check' dostalem DC ;/

Trzeba czekac ;) Kac ciągle pracuje. Poza tym on tez ma swoje zycie, wiec nie bedzie tylko siedzial i pracowal nad serwerem...

Opublikowano

@UP

Mi tez udalo sie wejsc do wyboru postaci, spojzcie na screen tylko ze po kliknieciu Select a character nic sie nie dzialo, widac ciagle pracuje nad logowaniem

Screen:

maple0003oz3.jpg

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Opublikowano

lol ładne staty i to jeszcze beginner mam nadzieje że powiększa siec hamachi i pewnie on tera pracuje nad mapą i jak skończy mapę t zrobi logowanie

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

zeby sie zalogowac trzeba byc na hamaku ? haslo do sieci jest nie prawidlowe... jezeli ma ktos kontakt z adminem moze powiedziec aby zrobil wiecej sieci hamaka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...