Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi się pojawił nowy problem jak jestem w m1 na modzie jest ok ale jak loguje się na clienta na szamanke 150 lvl i jak już ją wybieram to przy pasku logowania ładuje się do połowy a potem pytajniki;/ Dam 5* i limit za pomoc ;/

graphic.png

Opublikowano

jest moze jakis sposub zeby odbanowac konto na celestial world? bo mam woja 147 body pro eq i niewiem jak odbanowac

/sygna poza mpc

Opublikowano

Była cofka straciłem buty na 90 niby nic takiego ale jeszcze broń na 150 ... Nie gram już tym kontem i nie oddaje najwyżej mojemu koledze :| A także ponawiam pytanie jak jestem w m1 na modzie jest ok ale jak loguje się na clienta na szamanke 150 lvl i jak już ją wybieram to przy pasku logowania ładuje się do połowy a potem pytajniki;/ Dam 5* i limit za pomoc ;/

graphic.png

Opublikowano

@UP Nie wiesz czy na spol działa?? bo ja mam spol tzn. serverinfo znalazłem gdzieś na początku tematu. Pamiętam, że kiedyś grałem na tym i działało dobrze...

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Client działa normalnie, a jak chcecie grać na spolu to długo nie pogracie. Więc nie wiem czy to się opłaca.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

;( Długo nie wbijałem na konto...

Dziś patrze i....

Nie ma broni na 150 ani zbr na 150 Wrr...

(edit); Czemu klinet nie chodzi mi na Windows 7 64-bit??

Opublikowano

Mam takie pytanie jakie naj bony dla sury wp ?? pod pvp nie chodzi mi tylko o 6/7 ale też o 1/5 prosiłbym o szybką odpowiedz lecą +

PozdrawiaM

najlepiej to +50 inteligencji, najlepsze rozwiązanie, może jeszcze +10% na ludzi wskoczyc

;-)

@edit

mam pytanie.

Co mam zabiĆ w tym queście pvp 1? zabiłem juz 120 ludzi i nadal mi nie zaliczyło ;//

Opublikowano

ja też nie moge wbić a ;/

Metin2.pl s1 90lvl -> Dragonmt2 250lvl -> Diamondmt2 250lvl -> Senthia 250lvl -> Tanidur 160lvl

Spotkać mnie można pod nickiem GeDo .

Opublikowano

chodzi ;]

Metin2.pl s1 90lvl -> Dragonmt2 250lvl -> Diamondmt2 250lvl -> Senthia 250lvl -> Tanidur 160lvl

Spotkać mnie można pod nickiem GeDo .

Opublikowano

a ja nie moge na clienta wbic:( zaktulizowalem i ok potem, wybieram posatac i jest ten pasek ladowania to wywala na pulpit i wyskakuja znaki ??? wiecie moze o co chodzi jak temu poradzic. prosze pisac na pw beda + itp;p

z gory dzieki;)

Opublikowano

Oj coś musi być u mnie nie tak...

Bo jak włączam Celestial world.exe to mi pisze że nie prawidłowa aplikacja systemu Windows x32

A jak to co było w cliencie to mi sie włącza widze do wyboru serwer i sie samo wyłącza ;(

(Edit) To jak możęsz to podaj ten Launcher z Windowsa 7 bo mi nic nie działa.

Opublikowano

A mi reje nie działa....

Wiem że o konta nie można prosić ale proszę o zrobienie konta i podanie pasóww na PW to ma być najlepiej czyste konto

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...