Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co wy ludzie macie z tym Metinem, ale ja wczoraj grałam normalnie cały dzień.. ;x

@ImPoSiBlEe

Wybacz mi , ale niestety tylko to jest aktualne co do serwera ; )

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam 122 lvl smokiem cale eq jakie moge zrobilem(oprocz tarcz i bizu 115)

I nie wiem gdzie expic ;/

Z bonusem 400% w zombielandzie by mi exp lecial i bym wbil ten 140 raz dwa.A teraz tego bonusu nie ma i jest lipa ;/

Dlatego prosze was o podanie koordow na jakis spot w grocie v2 gdzie exp bedzie lecial szybko(1 lvl 20 min max)

I mam jeszcze jedno pytanko

Wbilbym ten exp na kluczach?(Pietro przed ripperem w DT)

czy nikt nie sprawdzal co i jak z kluczami?

Opublikowano

@up

Naucz sie czytac ok??

Pisze ze chce expic w grocie v2 tylko prosze o koordy

A ty do mnie ze niestety musze w grocie expic....

Ponawiam Pytania!!

Opublikowano

Witam mam 122 lvl smokiem cale eq jakie moge zrobilem(oprocz tarcz i bizu 115)

I nie wiem gdzie expic ;/

Z bonusem 400% w zombielandzie by mi exp lecial i bym wbil ten 140 raz dwa.A teraz tego bonusu nie ma i jest lipa ;/

Dlatego prosze was o podanie koordow na jakis spot w grocie v2 gdzie exp bedzie lecial szybko(1 lvl 20 min max)

I mam jeszcze jedno pytanko

Wbilbym ten exp na kluczach?(Pietro przed ripperem w DT)

czy nikt nie sprawdzal co i jak z kluczami?

W v2 dobrze leci exp, ale jak są raty włączone, bo tak to nie ma co expić.

A spot? Najlepiej teleportnąć się do V2 i wyjść do v1 i expić na końcowych spotach, według mnie w v1 na końcu przy tp do v2 są najlepsze spoty.

I na dt nic nie leci na takim lvl .

@Kol3as12

Sory, że to napiszę, ale .. Na ch tu piszesz, bo Cię nie rozkminam.. Żeby posty nawbijać? Nie chcesz napisać i podać mu kordów to po prostu nie pisz nic.

Opublikowano

Imposbile czemu wszystko chcesz teraz za kase?;/ Ja ci coś dawałem po przyjacielsku nie wiem co ci sie stalo;/

@EDIT ty miales sure HellBoy cos tam?

graphic.png

Opublikowano

Kurcze pobrałem tego klienta z prezentacji serwera która miała 776mega chyba... Konto miałem bo kiedyś grałem i cały czas i łaczy nawet jak złe hasło wpisze... Może jakiś patcherek nowy był albo coś? Może wrzuci mi ktoś jakiegoś patcherka albo coś? I dlaczego stronka nie działa?

Nicki w GRZE -Marmegil :)) Co się będziesz przejmował... Jebnij minus ;D

Opublikowano

Nie zawsze włączają co tydzień raty 400%, więc się nie łudzić, bo czasem 150%.. 200%.. 300%.. ;] Różnie.

Opublikowano

Do czego to dokładnie nie wiem;/

Mam taki problem z clientem Almamuta sobie wziąłem na tego clienta i mi ciągle postać wywalał wiec zmieniłem znowu na cl'a a teraz mi sie wyłacza;/

graphic.png

Opublikowano

@2xUP

te Eimer, Keks i Nimm2 sluzy d ulepszania np. Szmaragdowej Stalki z +6 na +7 itp , czyli te ulepszacze sa potrzeben do Ulepszania broni +150lvl i tej szmaragdowej

@Up

i po co sie bawiles?;p bylo nie kombinowac;p

Opublikowano

Ja wychodzę z założenia iż dzwonek, ale jeżeli chcesz robić dalej broń na 150/160 to rób wachlarz.

@Grande

Pozdrowienia z hackami w v1 o ile dobrze pamiętam =]

Opublikowano

Ej dlaczego mi stronka nie działa... Nie mogę sobie ściągnąć tego patchera... Wstawi mi go ktoś na jakiś link... Bo mam tylko clienta na kompie;/

Opublikowano

No super... Wpisuje swoje pasy i od razu Błąd łączenia... No omg... Kiedyś grałem i już nie pamiętak jak to zrobić żeby all dzialało;/

Opublikowano

Imposbile czemu wszystko chcesz teraz za kase?;/ Ja ci coś dawałem po przyjacielsku nie wiem co ci sie stalo;/

@EDIT ty miales sure HellBoy cos tam?

Ja sie zamieniłem kontami z kumplem z reala za te sure. Już bym miał 215+ lvl Gdyby nie ten leszcz .. Długa historia nie na forum jak coś to pisz pw. Obecnię nie gram, bo jestem zajęty pisaniem pro bota do csa.

Grande jak chcesz mogę ci dać tego woja 150 lvl, bo jak zrobią stronę to zmienie hasło do tej sury i będę grał. Bo mnie wkur. takie coś, że musze chować eq u dozo, bo jakiś noobek mi sie próbuje ciąglę włamać. oO

Hot Or Not ?

54289_200808040402001.thumb.jpg

Opublikowano

Szukam jakiejś Polskiej gildi.... Mam 127 lvl... Nie grałem pół roku i od dzisiaj wracam na nowy;p

Jutro wbije ten 150 jak będą raty w miarę... Mam nadzieję że się ktoś zainteresuję...

Gram Jinno...

Nick: XemoZpl

Opublikowano

Grande no nie wiem czy sure mi na DMG nie jechałeś, ale mniejsza o to już.

Heh, wszyscy liczą na raty ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...