Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega-Info]Eleonor,Evenye,Nevrast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem , po co to powiedzial , bo tacy popierdoleni napalency ciagle napierdalaja postami ''czwartek jóż blizko'' ''muj har bendzie chistoriom na ewonisie''

Hehe dobre dobre + . A co do ludzi ktorzy mysla ze serwer na 100% wyjdzie w Czwartek to niestety mozecie sie troche mylic =)) Nigdy nie wychodzi tak jakbysmy tego chcieli ^^.. A z moich informacji wynika ze serwer na 20% wyjdzie w czwartek..

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe dobre dobre + . A co do ludzi ktorzy mysla ze serwer na 100% wyjdzie w Czwartek to niestety mozecie sie troche mylic =)) Nigdy nie wychodzi tak jakbysmy tego chcieli ^^.. A z moich informacji wynika ze serwer na 20% wyjdzie w czwartek..

Gdyby mieli 20% pewności to na pewno Merkon nie pisałby, że wystartuje w czwartek. Muszą być pewnie w prawie 100% (zawsze może coś wypaść)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Po co taki temat? Czy to ważne kto gdzie będzie grał? Z tych wszystkich serwerów wystartował narazie tylko Evenye, na po czątku na prawdę był klęską ale wejdź i zobacz teraz. Od razu mówię że Evenie jest świetnym serwerem i osobiście na nim gram. Oczywiście po wyjściu nowych serwerów wejdę na nie, zobaczę i wtedy Ci powiem gdzie będę grał.

@Edit. To co piszesz o Evenye jest totalną bzdurą. A link do strony tego serwera to:

http://evenye.com.pl/

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Na Evenye już była cofka serwera i jest od nowa, nie opłaca się na nim grać...

80384400986636967106.png

Nick:Morandi

Królestwo:CHUNJO

sigex2.jpg

Opublikowano

Dlaczego twierdzisz że nie opłaca się grać? Masz jakieś uzasadnienie? Moim zdaniem opłaca się, jest przyjemna atmosfera, serwer bez bugów i ciekawie zrobiony.

Popraw temat bo w nim piszą bzdury. Serwer w 100% spolszczony, nowe questy, kompetentny team. Tak mógłbym wymieniać jeszcze długo.

Serdecznie zapraszam na serwer oraz pozdrawiam.

Opublikowano

Evenye padł. Więc jakim cudem mamy grac?

Graja tylko ci których nie logło.. Jak was lognie to juz sie nie zalogujecie, strona nie działa.

Więc papa evenye (A oni chcieli zeby to byl oficjal server mpcforum) haha Tylu "Informatyków"

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

Opublikowano

^Up, da się grać ale przed każdym logowaniem trzbeba spatchować klienta patcherem pobranym ze strony (evenye.com.pl) po czym odpalać normalnym patcherem.

Opublikowano

Dlaczego twierdzisz że nie opłaca się grać? Masz jakieś uzasadnienie? Moim zdaniem opłaca się, jest przyjemna atmosfera, serwer bez bugów i ciekawie zrobiony.

Popraw temat bo w nim piszą bzdury. Serwer w 100% spolszczony, nowe questy, kompetentny team. Tak mógłbym wymieniać jeszcze długo.

Serdecznie zapraszam na serwer oraz pozdrawiam.

o czym ty w ogóle piszesz? haha kompetentny team? haha kpina... A grać się nie opłaca ,gdyż serwer jest zrobiony tylko pod $ i nie wmówisz mi że jest inaczej...Teraz tylko czekać ,aż Azprime zwróci się za dedyka i off.Ludzie powbijali lv i skille np ja i co? reset? Dwa razy nie dam się nabrać serwer bez bugów? Wcale nie jest zabezpieczony działa 1hk,można grać na kamer modzie...Tak mógłbym wymieniać jeszcze dlugo.

Serdecznie odradzam gry na serwerze oraz pozdrawiam.

Opublikowano

@krolevskymowisz o evenye?

wiesz prawdopodobnie mowi kurwa o nevrascie albo evonisie -.- pomyl idioto chyba evenye tylko wyszedl narazie...

Opublikowano

z moich informacji tez wynika ze serwer nie wyjdzie jutro :) , ale mozliwe ze uda im sie wystartowac. Ale kuwa jak nie wystartuja jutro to te neokid'y beda zasmiecac forum dlaczego Evonis jest wyŁONczony...

Lepiej zeby go dopracowali w 100% i zeby wypuscili naprawde dobry serwer , a nie taka kupe jak Evenye ;]

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

@Lukasz12333

Widzę w sygnaturze na PL'u Ag3nt to była czy jeszcze jest twoja postać ??? Bo znam Cb... jak coś to ja jestem DarkeY/DefaR

80384400986636967106.png

sigex2.jpg

Opublikowano

Wiemy że serwer startuję o 22 a klient o której będzie wrzucony na jakiś upload ???

80384400986636967106.png

sigex2.jpg

Opublikowano

heh ;>

Ja czekam na Eleonor'a

napewno będzie to jeden z najlepszych serwerow

jednym z dobrych stron serwera to punktualnosc

jezeli serwer <naprawde> wystartuje dzisiaj o godz. 22.00

to bedzie to jeden z plusow serwera...

mimo ze iz wtedy bedzie malo graczy , serwer napewno

bedzie mial ok. 500 + graczy

Pozdrawiam,

Shrek & Bibix123 !

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

heh ;>

Ja czekam na Eleonor'a

napewno będzie to jeden z najlepszych serwerow

jednym z dobrych stron serwera to punktualnosc

jezeli serwer <naprawde> wystartuje dzisiaj o godz. 22.00

to bedzie to jeden z plusow serwera...

mimo ze iz wtedy bedzie malo graczy , serwer napewno

bedzie mial ok. 500 + graczy

Pozdrawiam,

Shrek & Bibix123 !

start servera zostal przeniesiony na jutro

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

start servera zostal przeniesiony na jutro

Jak mówisz że na jutro to znaczy ze na dzisiaj :D Więc o której? i Skąd mozna wziac jakiegos klienta czy strone czy cos?

Najs gry : Metin2, NFS Carbon, Sasiedzi Z Piekla Rodem 1,2,3, Minecraft

Nazwy w sieci : Fabler, Itachiz,

Hobby : Komp oraz spotkania ze znajomymi, FoodBall

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...