Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega-Info]Eleonor,Evenye,Nevrast

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie gram w metka ale jak dla mnie to Evenye Team Ogarniety mialem przyjemnosc rozmawiac z nimi i co do Autora nie maja po 13 lat

ELEONOR-Serwer zapowiada sie fajnie ale co bedzie to nigdy nie wiadomo

NevrasT- Wojtek hmmm robi juz dlugo pliki koles sie zna

Wypowiedz Pastor.Cris

Ty lepiej sie nie wypowiadaj na temat serwerow miales swoj Arcania i zmieniales jego nazwy jak skarpetki chmody nadawales pzez WiNSCP nawet dobrze bazy wgrac nie umiales a co dopiero o postawieniu serwera tez nie jestem pro ale co do twojej osoby nie wypowiadal bym sie jaki zrobiles blad podales passy kolesiowi a on wpisal sobie rm -rf po 2 nawet nie zmieniliscie passow do dedyka na OVH jak by nie format Kompa to moglem tak zrobic wszystko od Formata po przepisanie dedyka na siebie czego nie zrobilem.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

http://schitti.pl/evenye/index.php?/topic/210-zmiany-i-nowosci-na-serwerze-26122010/

moze jednak dziala...

80384400986636967106.png

Opublikowano

Śmiać mi się chcę jak czytam te twoje wypociny Memento, "najbliżsi koledzy" cię nawet objeżdżają. Gdybyś się orientował i znał sytuację wiedziałbyś, że było troszkę inaczej. Z resztą co ma jedno do drugiego? Jesteś żałosny Memento nic więcej nie powiem bo szkoda słów... Baw się dobrze razem z Koutą daleko zajdziecie....

Nadal głosuję na NevrasT, zapraszam wszystkich serdecznie

PS. Skoro na temat serwerów wypowiadać się mogą tylko ci co cokolwiek wiedzą o ich tworzeniu to wyjdź z tematu i wyczyść posta. Wtedy ja wyczyszczę swojego. Arcania działała w listopadzie, mamy koniec grudnia, wiele się zmieniło, twoje wypowiedzi świadczą o twojej ułomności i poziomie intelektualnym, który z dnia na dzień spada z zawrotną szybkością.

@ Zablokowałem Cię ponieważ nie lubię otaczać się fałszywymi ofiarami losu. Po za tym to chyba było wskazane...

@ Być może mam 17 lat, ale nie robię błędów takich jak "ruzne" :)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Aha pastor dzieciaku co ma 16 lat powiem cos o tobie jestes zwyczajnym Dupo wlazlem i tyle bales sie pocisku na gg wiec blokneles spoko u wszystki co robiles np Serwer FW czy cos to i tak i tak byles tam TheBest a i tak cie all robili w balona czekam na start serwera

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Weź z tego tematu lepiej wyjdź...

Sanuyem na początku pisał że GM;y nie będą mogli banować i pisać na czacie tym pismem GM... A co było ? Endymion już na początku zbanował kogoś bo za nim biegł... co za neo... Już na początku ludzie mieli eq+9 i hwangi... sami se tego nie zrobili... GM !!! Takie jak Endymion,JachuPL i chyba Ventos

gówno wiesz, gówno wiedziałeś i gówno będziesz wiedział ;) GM nie rozdaje itemków, nigdy nie rozdawał itemków i nigdy nie będzie. A za multi-acc dostaniesz bana :D

Jak masz coś do mnie to chodź na PW, wszechwiedzący zajebisty informatyku siedmiu wiatrUF, toalet i czego tam jeszcze ;)

Zobaczycie, Merkon też będzie przesuwać datę startu z powodu licznych problemów ;) i straci globala

57199140501148694665.png

Opublikowano

-Grota z PL'a [Evenye/NevrasT]

-Grafika/czcionka z PL'a [Evenye/NevrasT]

-Cały spolszczony metin [NevrasT,ELEONOR podobno]

-Nowe misje/mapy/moby/metiny/skile/itemy/wierzchowce itd... [ELEONOR/NevrasT]

-Handlarze takie jak na PL'u [Evenye]

-Kowal ulepsza 90% do +4,70% do +6,40% do +7,30% do +8/9 [Evenye/NevrasT]

-Rzeczy takie jak zwoje egzorcysmu/rady pustelnika/kamienie duchowe/bronie 30lv/pierścienie expa/rękawice złodzieja wylatują ze szkatułek (a szkatułki wylatują z metinów) pomysł z Evenye... [Evenye,ELEONOR podobno]

-Nie monotonne misje [???]

-Co level jakaś długa nowa misja... [???]

-Dobra grafika nowych itemów...(trafione nazwy...) [???]

-Duża ilość broni/zbroi... [NevrasT]

-Całkiem inny sposób ulepszania [NevrasT tylko szmaragdowa zbroja]

-Serwer na 100% zabezpieczony przed hackerami/cofkami/włamaniami/spolszczeniami/dmg/1hk itd... [???]

-Całkiem inny klient... [Evenye trochę]

-Dobrze dostosowane DMG broni [NevrasT]

-Dosyć tani ItemShop (zarobek na serwer) [Evenye]

-Robienie konia co 1/2/3 H [Evenye]

-Całkiem zmodyfikowany biolog [???]

-Oddawanie biologowi itemów co 1h [Evenye]

-Wygląd skilii całkiem nowy+1 całkiem nowy skill dla każdej profesji. [ELEONOR,NevrasT]

-TEAM Gm'ow 18+ lat [???]

-Tylko administratorzy mają dostępy do wszystkich komend i mysql [???]

-Częste konserwacje serwera (np.2x w tygodniu) (określony dzień i godzina) [???]

-Całkiem inna strona serwera [Evenye]

-Forum serwera [Evenye]

-Exp 2,5x większy niż na PL'u (tak jak na Evenye) [Evenye]

-Dodane nowe NPC [NevrasT]

-Może nowe miasta lub coś takiego... [???]

-Loch Pająków V3 [NevrasT]

-Brak itemów z ItemShopu u NPC... [Evenye,???]

-Nie może być Itemów do kupienia w IS i magicznych metali [Evenye,NevrasT,Podobno ELEONOR]

-W ItemShopie dodane pakiety [Evenye]

-Całkiem odbugowany serwer od wszystkiego [???]

-GM musi być zaufany,poprawnie piszący po polsku,nie zachowujący się jak dziecko,najlepiej 18+ lat) [???]

-Częstsze spadanie Kamieni Metin [Evenye chyba tylko w M1]

-6 Kanałów w grze [???,Evenye 5CH]

-Serwer opłacony z góry na parę miesięcy [???]

-Dobrze dostosowany drop itemów/ulepszaczy [Evenye trochę]

-Brak zakupu rumaków w ItemShopie [Evenye,???]

-Najdroższy i najwydajniejszy wykupiony dedyk (podstawa na żywotność dobrego serwera)[Podobno dobry jest na Evenye,???]

Myślę że przydadzą się wam moje sugestie, zróbcie jakiś przypięty dobry temat, opiszcie cały serwer, trochę screenow/filmików z BETY, najlepiej serwer ma być oficialnym serwerem MPCforum (ugadajcie to z kokoszem)-przydał by się on jako Admin.

Podana dokładna data wydania serwera (nie takie spóźnienia jak na Evenye)

Merkon,Sanuyem,Joaquin,WoJjTeK oceńcie to...

Wiem że jestem na MULTIACC ale wiadomo jaki jest Sanuyem... Zbanujecie ? Robię nowe konto...

Punkcik pod 6ch niech tez dodadzą możliwość dotacji na serva

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

Śmiać mi się chcę jak czytam te twoje wypociny Memento, "najbliżsi koledzy" cię nawet objeżdżają. Gdybyś się orientował i znał sytuację wiedziałbyś, że było troszkę inaczej. Z resztą co ma jedno do drugiego? Jesteś żałosny Memento nic więcej nie powiem bo szkoda słów... Baw się dobrze razem z Koutą daleko zajdziecie....

Nadal głosuję na NevrasT, zapraszam wszystkich serdecznie

PS. Skoro na temat serwerów wypowiadać się mogą tylko ci co cokolwiek wiedzą o ich tworzeniu to wyjdź z tematu i wyczyść posta. Wtedy ja wyczyszczę swojego. Arcania działała w listopadzie, mamy koniec grudnia, wiele się zmieniło, twoje wypowiedzi świadczą o twojej ułomności i poziomie intelektualnym, który z dnia na dzień spada z zawrotną szybkością.

@ Zablokowałem Cię ponieważ nie lubię otaczać się fałszywymi ofiarami losu. Po za tym to chyba było wskazane...

@ Być może mam 17 lat, ale nie robię błędów takich jak "ruzne" :)

Masz coś do mojej osoby? Chcesz potyrawy zapraszam na ts'a lub skype :) . Jesteś poprostu śmieszny .

Głosujesz na nevrast ,bo niby jesteś w teamie? Ja słyszałem co innego. Ja się z Osamą bardzo dobrze bawię ,a Cb. kurwo nie trawię. Podałeś pasy do dedyka mi i co zrobiłem? Najpierw zgralem wszystko na kompa,a potem rm -rf :) .

Lubię się śmiać z typów ,którzy chcą coś postawić ale nie potrafią . To właśnie z Tobą tak jest.

Jeszcze raz Ci tylko powiem masz coś do mnie to pw poproszę. :)

@Topic Nie zagram na żadnym z nich. Wszystkie te serwery to hardy . Nevrast podobno będzie miał płatną rejestracje. Evenye dno . EvoniS też pewnie dno będzie zrobiony pod is :) ,a nevrast niewiem . ;)

Brak kreatywności.

Opublikowano

@Up Płatną? Chyba oszalałeś.....

"prawdopodobnie . Nie oszalałem ,bo mam dobry kontakt z głównym adminem nevrast'a czyli WoJjTeK.

Brak kreatywności.

Opublikowano
@Topic Nie zagram na żadnym z nich. Wszystkie te serwery to hardy . Nevrast podobno będzie miał płatną rejestracje. Evenye dno . EvoniS też pewnie dno będzie zrobiony pod is ,a nevrast niewiem .

Właśnie, czemu polskie servery to w 99% hardy ... Czy nie mogą być podobne do chinskich serverów z dużym dropem i wgl i epikami trudnymi do zdobycia... Każdy z adminów serverów twierdzi, że takie servery długo nie postoją, dupa menghuan i diwang stał pół roku bez przeszkód, sd longju i inne tego typu servery i grało tam mnóstwo ludzi. Po co utrudniać życie oczekując od 60 lvla kupienie pereł za 1000000000050340503405034kk do zrobienia czegoś na +9 skoro sam zebrał raptem 50kk!?

Zróbcie server na podstawie jakiegoś chińskiego servera w końcu, spróbujcie już czegoś wypróbowanego a nie ciągłe spekulacje w cenach ulepszaczy itp byleby tylko początkujących graczy od siebie oddalić.

Opublikowano

W czwartek startuję Eleonor (Evonis) !!!!!!! Trzeba będzie wbijać na TOP !!!

Evenye-Morandi-Chunjo-71lv-TOP50-75 !!! Nie gram tam już off o.O

80384400986636967106.png

Nick:Morandi

Królestwo:CHUNJO

sigex2.jpg

Opublikowano

W czwartek startuję Eleonor (Evonis) !!!!!!! Trzeba będzie wbijać na TOP !!!

Evenye-Morandi-Chunjo-71lv-TOP50-75 !!! Nie gram tam już off o.O

A co ci da utrzymanie sie w topce przez pierwszy dzien serwera? =))

Z tego co slyszalem to mala szansa na start serwera w czwartek...= ))

A co do tematu Evonis.

Opublikowano

Mała szansa? Powiedział że ma wyjść w Czwartek to na pewno wyjdzie.

80384400986636967106.png

Nick:Morandi

Królestwo:CHUNJO

sigex2.jpg

Opublikowano

nie wiem , po co to powiedzial , bo tacy popierdoleni napalency ciagle napierdalaja postami ''czwartek jóż blizko'' ''muj har bendzie chistoriom na ewonisie''

Opublikowano

Mo ja też was muszę zmartwić.Ponieważ jedna rzecz na serwerze się popsuła i Team.Jest kilka dni do tyłu.;x mam nadzieję, że naprawią to jak najszybciej.No niestety ludzie się starają a tu naglę takie coś się pierdzieli;P

sasau.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...