Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quardive [Pl] [Dedyk]

ANGMANETE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze 1 pytanko,w reklamie na stronie serwera jest napisane że exp 700% [x7] a tu że 200%[x2] która informacja jest prawdziwa?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Będzie wydany jakiś client gdyż mam problem z zainstalowaniem tego lunchera . Ogólnie serwer mi się podoba , jak mi się uda to wejdę. Zapraszam Wszystkich . Pozdrawiam .

Wielkim + jest to że nie ma is czyli rozumiem że GA stawia na graczy a nie na pieniądze ? ^^

@EDIT2 Zayebisty serwer udało mi się wejść nick SUCHYPRO ^^

Podziwiam Cie . Pozdrawiam .

@EDIT3 Czy są edytowane misje u biologa ? :>

Opublikowano

Witam widze że załozyciel online wiec mam pytanko :Sciąglem nakładke instaluje do metina 2010 swiezo instalowanego czy ma byc patchowany?? :patchuje sie chwilke wlaczam i mam liste serwerów polskich co mam zrobic i pisze ze nie mozna polączyćsię z serwerem ;x??

80384400986636967106.png

Shinsoo

Nick: Sexior

Ninja Dagger,Sura WP

Gildia:PsychoRiders

weryyyjpg.png

sygnapitux.png

Opublikowano

Jeszcze 1 pytanko,w reklamie na stronie serwera jest napisane że exp 700% [x7] a tu że 200%[x2] która informacja jest prawdziwa?

odpowie ktos na to pytanie ??

940messi.png
Opublikowano

Serwer może i fajny, ładnie dopracowany, bez isu, widać że ga bardzo się postarał, ale z takimi ratami to już na plu wolę grać. Nie mówię żeby po kilku godź gry mieć 80lvl, ale ten serwer padnie pewnie zanim 50 się wbije

Opublikowano

Mam problem:

Ściągnąłem łatkę, zainstalowałem w czystym kliencie z 2010 roku. Gdy uruchomiłem plikiem Start, włączyło się... Wcisnąłem rozpocznij grę i nic się nie działo... Próbowałem uruchomić jako admin...

PS. może ktoś dać link do ich klienta?

Opublikowano

Czekam na kolejne opinie, w końcu jak grać na hard to trzeba się na jeden zdecydować.

Widzę, że sporo graczy z Evenye przeniosło się tutaj, więc kto wie czy i ja nie zagoszczę;d Początkowo odstraszały mnie raty oraz parametry serwera, jednak widzę, że da radę;d No i założyciel prezentuje się jako rozgarnięty człowiek, więc same plusy jak na razie;d

Opublikowano

to jak dowiem sie jak jest z % ulepszania czy musze kamera odwiedzic?

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Zwój powrotu statusu jest odbugowany? Tzn. czy cofa tylko staty czy również skile? Jeżeli całośc, to nie ma sensu grać, znowu pół serwera Wp zmienianych na BM;s

Opublikowano

No to czas na moja opinie ;d

Z poczatku serwer mi sie bardzo spodobal...film z prezentacja ok ;d

ALE:

1.zeby zrobic konika ze 4 h medale dropilem i 2 tykle dzis zeby militara zrobic...Medale dropia jak na pl lub gorzej....

2.Konik jest no ok pare godzin zycia zmarnowanych ale jest ;d No ale na filmie z metkow ciagle cos tam leci...

A w rzeczywistosci...bijac metki kiedy tylko czas od wczoraj ...troche ich poszlo....dropnelem dropnelem 6 rad i 2 x egzo(lub na odrot zawsze mi sei myla ktore jak sie nazywaja)

*2 ksiegi opatrznosci (zamiast kamieni duchowych do robienia skili ...w najblizszym miesiacu sie nie przydadzą bo nikt nie wbije skilla na g chyba ^^)

ku po 40 kk to ok hard to hard...ale skila na g nie wbijesz bo nie ma egzo i rad...dlaczeg?? bo z 1 na 5 metkowjak sie ma szczescie cos dropnie^^

moze 1 rada( lub egoz nie wiem jedne dropia po 1 a drugie po 3 szt)

moze kd ktory zanim zrobisz do +9 itak spali^^

w 2 dni wydropilem z metka 1 dodanie bonu(Hurra)

Exp leci fajnie (powoli) hard no ok...

Ale dla mnie Hard Serwer to taki na ktorym mozna cos zdobyc pozniej niz na easy a nie wcale...

Z metinkow 75+ jak bili tez dropu zero...jak sam admin potwierdzil mozna bic metki 75 85 itp np 1h (bez bonow bedzie dlugo szlo^^) i nic nie dropnac....Gm stwierdzil ze tak am byc i to specjalnie tak zrobione;d

Wiec Dla tych ktorzy maja czas grac na serwerze na ktorym cos zdobeda po miesiacu lub 2 o ile nie padnie jak Qvizdia(bo to ten sam serwer) sory..ADMIN wczoraj stwierdzil ...serw nie padl to ludzie go opuscili^^

dla mnie 1 dodanie bonow ,skill na m2 w 2 dni i 50 lvl ...to troche smieszne;d 15 k hp bo wszedzie bony na hp z itemow ktore dropnely....i zadnego wiecej nie bedzie bo nie dodamy;]

Mozna expic expic expic po troszku anwet do 60 i co dalej metki z zerowym dropem ^^? 3 dni moze zbroje dropne lub cos^^ a moze jakas zmiana lub dodanie bonu bedzie ;d

Dla mnie to strata czasu serwer na ktorym zaqnim cos zdobede padnie jak jego poprzenik"lub go ludzie opuszcza"

Jak by ktos moze myslal ze zmyslam lub cos moge wkleic screena z rozmowy z szanownym gmem^^ gdzie potwierdza to o czym pisalem ;d

piszcie co chciecie to tylko moje zdanie(kazdy ma prawo je wyrazic)

Dla tych ktorym nie szkoda czasu POLECAM serwer 100% -porownywalny do metka PL;]

Ale dla tych ktorzy chca miec cokolwiek przedzej niz miesiac czy 2 (o lie nie padnie serwer) Szukajcie czegos lepszego i nie marnujcie czasu;d

tyle odemnie....moze troche haotyczne ...z bledami-nie dbam o to bo mi sie nie chce tyle textu sprawdzac;p wazne zeby bylo to co mialem napisac;d

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

czyli skoro ludzi nie bylo to padl tak jak napisalem ...jedno i to samo czy jest czy nie itak nikt na nim nie gra.;d

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Również pograłem troche i uważam że serwer jest do bani z 3 metkow bitwy nic mi nie dropiło ...1 ksiega opatrzności skiill na m nawet nie wbiłem zwojami powrotu (4 poszły) które nie są tanie jak na ten drop yang .... i ciągle jaram eq na +1 najczęściej i nawet kilka razy z rzędu?! do +5 to szok ale są i tacy co sie świecą więc można.Tak więc nie będe sie wysilał na privie (który nie postoi długo i jest opustoszały) w podobnym stopniu co na pl bo ten serwer niczego mnie nie oferuje ale życze powodzenia założycielowi jak i graczom,a ja szukam dalej.

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

ANGMANETE

mozesz zwiekszyc drop wzmocnien i zaczarowan przedmiotow bo wale te metki i nic nie wylatuje - bez przesady , zrób coś z tym

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...