Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quardive [Pl] [Dedyk]

ANGMANETE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę przeceniacie serva. Najlepszy? Raczej nie. Ja osobiście nie zagram na serverze. Wolałbym już grać na PL bo nie ma różnicy w zdobywaniu dośw.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Strona troszkę nieogarnięta. Zniechęca... Pozatym te kd +9.. Śmieszna a zarazem bardzo odpychająca rzecz...

draenorsygn.png

Opublikowano

Nie lubie Tego servera zawsze był porazką i nadal jest. Pozdro. NIE POLECAM @ Wbiłem i exp mnie odstraszyl NIE POLECAM @ NIE POLECAM @NIE POLECAM

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Proszę nie pisać tekstów "był porazką i nadal jest" gdyż serwer jest bardzo dobrze spolszczony i dopracowany, zdobywanie doświadczenia, przedmiotów oraz złota nie podchodzi do jakości serwera, gdyż do jego poziomu trudności, więc proszę nie mylić tych dwóch spraw.

Tym czasem ja zapraszam was do gry, Otwieram także konkurs:

*Za 20zaproszonych graczy można otrzymać GameMastera, im więcej graczy tym wyższa ranga, maksymalną rangą jest SGM, czyli ta na której można wszystko oprócz tworzenia przedmiotów, skąd będę wiedział że ty zachęciłeś graczy? Proste! Muszą się pochwalić w dziale kontakt lub do mnie na PW. Natomiast gdy nie chcesz GameMastera, możesz otrzymać jakąs nagrodę w postaci przedmiotu.

Zapraszam serdecznie do gry, Pozdrwiam!

neveria_team.png

Opublikowano

Możliwe że zrobiłeś własne spolszczenie, nie da się grać na własnym.. musi być nasze, a jak padło logowanie to co 2minuty wstaje, chodź wątpie żeby padło bo gra mało ludzi teraz..

Zapraszam serdecznie do gry, Pozdrwiam!

neveria_team.png

Opublikowano

Znow jakis HARD Serwer ich jest juz tyle ze nie da sie zliczyc . Zrubcie jakis 4FUN serwer lub cos a nie ciagle HARD

Opublikowano

Polecam serwer w 100%. Administracja ogarnięta i bardzo przyjemnie się na nim gra (oceniam po grze na Qvizidii bo jest to ten sam serwer)

Niestety nie pogram tutaj, ponieważ gram na z8games ale serwer super!

Opublikowano

Też polecam !

dość ciekawa gra...

logos45.png

KONIECZE przygodę Z MPCforum.pl

Ale jak zależy Ci żebym to ja wykonał dla Ciebie sygne to pisz na PW (pocztę będę sprawdzał 1 raz dziennie)

Opublikowano

Długo pracowałem nad bugami, dlatego u mnie nie działa żaden bug taki jak bugowanie pierścieni doświadczenia i innych przedmiotów, exp, złoto bugi, bugi za misje, zbugowane czary i czary nie włączające się po czasie i wgl. naprawdę serwer jest w 90% dopracowany, działa tylko pare, naprawdę pare wogóle nie szkodliwych bugów.. takich jak wsiadanie na konia jak jest się martwym.

Dlatego możecie czuć poczucie bezpieczeństwa że nikt was w grze nie oszuka!

Serdecznie zapraszam do gry i Pozdrawiam!

neveria_team.png

Opublikowano

Zapraszam wszystkich także do oglądania GamePlay 2011 naszego Serwera, W końcu na nim jest pokazany przebieg gry praktycznie od 1 poziomy do 99 w wielkim skróceniu, oraz wszystkie występujące, potwory i przedmioty.

Serdecznie zapraszam do gry i Pozdrawiam! :

neveria_team.png

Opublikowano

Powiem ci szczerze że zobaczyłem tego gp i server mi się podoba już 90% nakładki się ściągnęło więc zaraz wbije i oblukam ;-))

Ale już leci 5 i + ;-) A ta na

EDIT:Tylko ta nakładkę to metka 2008 ? czy jak bo nigdy na takim czymś nie grałem;d

Editx2:Dobra już działa ^^

Opublikowano

w reje mały bug

Pytanie: windows xp

Odpowiedź: twoj_system_operacyjny

powinno być na odwrót no właśnie można nakleić na kienta 2010 czy trzeba 2008 ok wyjaśnione

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Witam.

Ściągnąłem nakładkę ze strony serwera, zainstalowalem do folderu z metinem. Po zainstalowaniu rozpoczęło się patchowanie, po skończeniu patchowania patrzę a tu nie ma plików w folderze. Co mam zrobić?

Jeżeli skopiuje te pliki do folderu z innym metkiem to po odpaleniu mogę utworzyć postaci ale nie mogę wejść na serwer ponieważ mnie kicka.

Opublikowano
*Za 20zaproszonych graczy można otrzymać GameMastera, im więcej graczy tym wyższa ranga, maksymalną rangą jest SGM, czyli ta na której można wszystko oprócz tworzenia przedmiotów, skąd będę wiedział że ty zachęciłeś graczy? Proste! Muszą się pochwalić w dziale kontakt lub do mnie na PW. Natomiast gdy nie chcesz GameMastera, możesz otrzymać jakąs nagrodę w postaci przedmiotu.

Zenada!!!

A już miałem wchodzić na serwer.

Dlaczego co chwile zmienia się nazwa tego serwera?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Zenada!!!

A już miałem wchodzić na serwer.

Dlaczego co chwile zmienia się nazwa tego serwera?

Jeszcze od 2miesięcy nikt nie zdołał tylu ludzi zaprosić.

A GM tak czy siak, ma przez misję zablokowane prawa:

*Wyrzucania Przedmiotów

*Zbierania Przedmiotów

*Handlu

*Złota (Nie może mieć złota)

*Ma wiele obowiązujących zasad GM'a

Nikt nie lubi hardów, więc nikt praktycznie nie dochodzi więc uważam że jest to dobry konkurs. Może ktoś kiedyś w końcu zdobędzie GM'a.

Konto które się otrzyma nie będzie do zabawy, tylko jak mówię z regulaminem i wgl. a tych 20graczy oznacza że gracz interesuje się rozwojem serwera i zachęca ludzi do gry. W zamian za to dostaje jakby to powiedzieć "Posadę".

Co nie oznacza że jak ma już to konto, może robić co mu się podoba. REGULAMIN jak już wspominałem. Tę posadę można stracić za nie stosowanie się.

Pozdrawiam.

neveria_team.png

Opublikowano

1 słowo - zajebisty serwer - Ga robi co moze aby wyeliminowac hacki itp , nikt nie bije bossow na 1hit i gra normalnie - oby troche wiecej osob jeszcze gralo na serwie bo troche nuudno

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...