Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeprosiny Ze Strony Teamu Evenye.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KOKOSZ PISAŁ ZE JAK DZIŚ NIE ZROBIĄ SERWA TO TEN DZIAŁ ZNIKA WIEC CZEKAMY... serw będzie w publikach tak jak inne "lamerskie serwy".

1293557482-U124874.png
  • Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy "se" jaja robicie?

Serwer robicie po to żeby kasę wpierdalać z itemshop'u a nie pierdolcie że dla ludzi !

Bo byście się kurwa wstydzili, takie coś to aż mnie oczepuje!

Kurwa.. Praktycznie płatny serw robią i piszą że dla "ludzi".

Jak dla ludzi to kurwa bez IS'a !!

Ja jakoś mam dedyka, płacę na niego z własnej kieszeni i naprawdę tylko dla ludzi, mam jedynie z tego straty.

A wy dość że w 100 robicie serwer to jest kase wpierdalać chcecie od ludzi no kurwa mać!

Jeszcze moze look mój poprzedni post -_-

Podsumujmy:

1* Nie umiecie wystartować dedyka którego zapewnego "nie macie" ponieważ (czyt 3. punkt)

2* Nie macie nawet strony serwera, albo jej nie umienie podpiąć nawet pod hosting, bo domena evenye.pl jest już w bazie Whois (jak nie przez was to żenada)

3* Klient/Patch na serwerach typu megaupload? Czy wy sobie jaja robicie? Wy macie dedyka czy ten serwer chcecie wystartować na kompie 1MB/s ?

4* Serwer robicie tylko na kase <ItemShop> więc tego już nie skomentuję bo szkoda mi słów..

5* Jest was w teamie ze 100 i nie umiecie zrobić serwera "Gdzie kucharek 6 tam nie ma co wpie**alać.." bo jedna osoba sama "nie potrafi". Niedołężni ?

6* Same wpadki, jakie to już sami wiecie..

Pozdrawiam.

Ad2

Jebnij się patelnią, czytałeś wcześniej temat? Strona będzie www.evenye.com.pl - tak wiem off. Ale nie płacz. FACEPALM.

Ad3

Co to za różnica gdzie wrzucili? DOUBLE FACEPALM.

Ad4

Kto Ci kurwa każe coś kupić z ISu? TRIPLE FACEPALM.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Omg tylko narzekacie ... Ja sobie czekam cierpliwie i tylko wulgaryzmy czytam w tym temacie... Zaloze sie ze wszyscy ktorzy teraz narzekaja na tema beda potem zalowac....

Opublikowano

Ad2

Jebnij się patelnią, czytałeś wcześniej temat? Strona będzie www.evenye.com.pl - tak wiem off. Ale nie płacz.

Ad3

Co to za różnica gdzie wrzucili? FACEPALM.

Ad4

Kto Ci kurwa każe coś kupić z ISu?

Gdybyś się zastanowił, to wiedziałbyś że ten kto ma "kase" to będzie lepszy od osoby która nie ma kasy.

A są też ludzie biedni, i dzieci którzy nie mają miliardów w kieszeni, lub nie każdemu dziecku rodzicie dają do kieszonki po 5mln $ dziennie.

I nie każdy zarabia od chuja kasy!

sygnatura.png

Opublikowano

A ja mowie, ze Phoenix boi sie prawdy i rozdaje warny. Taka jest prawda ze smiechy na TS robicie zamiast wziasc sie powaznie do roboty ..

Opublikowano

Wy "se" jaja robicie?

Serwer robicie po to żeby kasę wpierdalać z itemshop'u a nie pierdolcie że dla ludzi !

Bo byście się kurwa wstydzili, takie coś to aż mnie oczepuje!

Kurwa.. Praktycznie płatny serw robią i piszą że dla "ludzi".

Jak dla ludzi to kurwa bez IS'a !!

Ja jakoś mam dedyka, płacę na niego z własnej kieszeni i naprawdę tylko dla ludzi, mam jedynie z tego straty.

A wy dość że w 100 robicie serwer to jest kase wpierdalać chcecie od ludzi no kurwa mać!

Jeszcze moze look mój poprzedni post -_-

Podsumujmy:

1* Nie umiecie wystartować dedyka którego zapewnego "nie macie" ponieważ (czyt 3. punkt)

2* Nie macie nawet strony serwera, albo jej nie umienie podpiąć nawet pod hosting, bo domena evenye.pl jest już w bazie Whois (jak nie przez was to żenada)

3* Klient/Patch na serwerach typu megaupload? Czy wy sobie jaja robicie? Wy macie dedyka czy ten serwer chcecie wystartować na kompie 1MB/s ?

4* Serwer robicie tylko na kase <ItemShop> więc tego już nie skomentuję bo szkoda mi słów..

5* Jest was w teamie ze 100 i nie umiecie zrobić serwera "Gdzie kucharek 6 tam nie ma co wpie**alać.." bo jedna osoba sama "nie potrafi". Niedołężni ?

6* Same wpadki, jakie to już sami wiecie..

Pozdrawiam.

Hahahaha. Teraz mnie rozwaliłeś. Serwer pod IS? Patrz na swój serwer. Nie ma to jak niszczyć konkurencję.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Hahahaha. Teraz mnie rozwaliłeś. Serwer pod IS? Patrz na swój serwer. Nie ma to jak niszczyć konkurencję.

Kurwa mać!!

Już chyba 10 osoba która pisze że mój serwer ma jakieś korzyści Pokaż mi do kurwy jego mać ItemShop u mnie albo chodź jedną rzecz z której mam korzyści oprócz strat!

Nawalam 10H dziennie na rozwój serwera, płacę za dedyka i wgl. i nie mam żadnego zysku ani 1 grosza za to lecz jedynie straty!

sygnatura.png

Opublikowano

"O nje serfer fystartóje 1 dzień puzniej :<"

Czytam ten temat i czytam, no ale skomentować to muszę.

Połowa z Was niech się w łeb walnie, są święta, nie muszą siedzieć przed kompem 24/7 i robić serwer, żeby banda chamów (parę osobników) mogła sobie na nim zagrać. To są tylko ludzie, mają rodziny, może pomagają rodzicom, bo w końcu są święta, a nie dzień metinowego fapowania.

Inną sprawą jest nie dotrzymywanie terminów, acz tym sami sobie szkodzą. Proszę Was tylko o zachowanie godności i nie pokazywania się z idiotycznej strony, zrobią serwer, to zrobią, idźcie sobie na śnieg, a nie tylko przed kompem 24/7 wpatrując się w jeden dział MPC.

Co do jutrzejszej daty, życzę Wam powodzenia, ponieważ jest wigilia i nie wyobrażam sobie sytuacji spędzenia jej przy kompie, a nie w rodzinnym towarzystwie.

Tym postem nie mam na celu nikogo obrażania, bądź bronienia.

Opublikowano

2xUp

"O nje serfer fystartóje 1 dzień puzniej :<"

Czytam ten temat i czytam, no ale skomentować to muszę.

Połowa z Was niech się w łeb walnie, są święta, nie muszą siedzieć przed kompem 24/7 i robić serwer, żeby banda chamów (parę osobników) mogła sobie na nim zagrać. To są tylko ludzie, mają rodziny, może pomagają rodzicom, bo w końcu są święta, a nie dzień metinowego fapowania.

Inną sprawą jest nie dotrzymywanie terminów, acz tym sami sobie szkodzą. Proszę Was tylko o zachowanie godności i nie pokazywania się z idiotycznej strony, zrobią serwer, to zrobią, idźcie sobie na śnieg, a nie tylko przed kompem 24/7 wpatrując się w jeden dział MPC.

Co do jutrzejszej daty, życzę Wam powodzenia, ponieważ jest wigilia i nie wyobrażam sobie sytuacji spędzenia jej przy kompie, a nie w rodzinnym towarzystwie.

Tym postem nie mam na celu nikogo obrażania, bądź bronienia.

To po ch** zapowiadają co dziennie że ruszy. Specjalny dział robią. Przedtem to na MPC czekałem 30min żeby wbiło przez ten zasrany Dział.

Za duża sygnatura

Opublikowano

Jutro o 21... Nie no ja ogólnie jestem wyluzowany ponieważ jestem dobrej myśli... Mianowicie, że ten serwer to jeden wielki fake co za tym idzie mpcforum chyba robi sobie kpiny z nas oraz chyba ten cały zapał jest po to, aby zdobyć miano najgorszej "premiery" serwera oraz największej ilości "oficjalnych" ich otwarć. Moim zdaniem ten serwer jest cool ponieważ zdobył miano najgorszej reputacji serwera oraz największej ilości zapowiadanych otwarć... Niestety nie wiemy co by było, gdyby serwer ten był otwarty oraz na dedyku i z normalnym Teamem. Czy byłby on w stanie pobić miano NAJGORSZEGO serwera? Niestety nie wiemy o tym...

Nie no to co wyżej napisałem to taki Trailer tego serwera moim zdaniem powinien on zostać wykorzystany w GP serwera i na końcu zostawić szokujący napis "Najgorszy serwer Metin2 w historii! Czy jesteś na to gotów...?" To jest to!

Teraz już normalnie...

Na tym TS zapewne wszyscy kłócą się, który zna się lepiej na serwerze i, który może zostac super mega hipo zajebistym GM ([sMHZ]GM) i nie są w stanie dojść do ładu i nie mogą sobie pozwolić na start serwera ; <

Szkoda... Tyle bajek o serwerze jednak były dość prawdziwe, bo to przecież Team Mpcforum!!!

11573538277329494069.gif

Opublikowano

IMO temat, a nawet cały dział do skasowania.

Kiedy Evenye będzie gotowy, to po prostu napiszcie normalny temat w publikacjach. Jak robią to twórcy każdego innego serwera.

Nie jesteście wyjątkowi, a Wasz prywatny dział sprowadza się tylko do wyklinania teamu przez innych. Bezsens.

Opublikowano

Mario ciekawi mnie tworzenie waszego projektu. Co nie wejde to ktos siedzi w dziale gildi , luznych rozmowach, a potem piszecie, ze sie nie wyrabiacie.

Opublikowano

hehe 2000 ? to za malo

w ok. 20min ten temat przegladalo

6500 tys. ludzi :>

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Czego nie zamkną tego działu do czasu kiedy server ruszy (o ile ruszy), i tak na razie nic się nowego nie dowiecie

Ograniczyło by to spam

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Na co wy kurwa liczycie na gwiazdke w maju? Przecież jutro i tak nie ruszy w chuja was robia bo jutro Wigilia i każdy ma czas siedzieć przed kompem oni też ludzie nie pracuja 24/h takie słowa usłyszycie. Nie napalajcie sie tak na jutro : *

Opublikowano

trochę mi ich żal... tyle razy przekładali... ja np. jutro nie pogram. bierzcie przykład z Bambus3ka on sam cały serwer ogarnął a wy co... 10 i macie problemy. no ale trudno.

Wrzuciłem też clienta na torrenty jakby ktoś chciał

Proszę:

http://www.speedyshare.com/files/25866832/Evenye_Klient.torrent

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4caf03faa55b9a25e4a66c7780360512d0d9c7b03428b144bd20e246851edf9c-1293137051

Wrzuciłem też na popularną strone torrent. Dość że reklama to jeszcze powinno być więcej seedów. Zaraz dodam do niego link

@EDIT:

http://tnttorrent.info/torrent/dd1ec0e52def9529477a9e3893cf439a51417d20.html

Opublikowano

Jak kur... nie bede gral w metka w wigilie

Wasza wina,spierdoliliscie sprawe

Juz nie bede gral na tym serwie bo inni ludzie moga byc wkurwieni

Dla mnie jestescie nieodpowiedzialnymi ludzmi i w zyciu bedziecie mieli problem jak szef powie ze macie projekt przygotowac, a wy przygotowujecie go po terminie

Dziekuje za serwer...

Wraz ze mna odchodza tez moi kumple ktorzy rowniez maja dosc czekania

Pozdrawiam

sstwc.jpg

Opublikowano

up@

popieram cie nie bede gral w wigile

i raczej odchodze..

nie bede czekal

macie szanse wystartujcie jutro rano

bedzie spox

i pewnie mpcforum.pl i inni gracze wam wybacza..

ja jestem na was zalamany..

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Wiecie czego mi najbardziej szkoda? Nie tego ze serwer nie wystartowal pare dni temu, dzisiaj tylko tego ze stracilem ten czas siedziac na tym forum i czytajac ten spam oraz przeprosiny teamu. Powiedzcie czy nie lepiej jest napisac ze serwer wystartuje za 2tygodnie, niz ciagle przekladac ten glupi start(a wtedy jak byscie sie uwineli przed tymi 2tygodniami mowiono by o Was ale pro team skonczyli przed terminemi itd.) Zaluje tego poniewaz moglem juz grac na innym serwie przez ten czas, ale trudno(czlowiek uczy sie na wlasnych bledach;]) Teraz juz i tak raczej zadnego fajnego priva nie znajde bo tiveria, avalon, yitian2 i inne te monotonne dedyki sa stare, nie ma juz o co na nich walczyc... A teraz kiedy juz wyjdzie to Evenye(mam nadzieje ze to jutro przed 21 to juz jest data 100000% ze wystartuje) to bede na nim gral, poniewaz za duzo czasu spedzilem na patrzeniu co Wy zrobicie na tym serwerze wspanialego itp., i przeprosianach teamu... Jedyne czego nie zaluje to tego ze dolaczylem do gildi 'Saints' i mam nadzieje ze razem z ta gildia zajde wysoko na tym serwerze, z reszta tak samo jak i sama gildia;] Ciesze sie bardzo z tego ze na serwerze bedzie udostepnione 5ch ;D, lecz jedna sprawa jest ktora nie jest na + teamu, mianowicie IS, w ktorym powinny byc usuniete metale oraz malze(nie jest to tylko moje zdanie;] ale tez wielu innych graczy) Nie piszcie komentarzy typu '' jesli wydaje kase na ten serwer chce miec cos lepszego niz Ci co nie wydaja na niego kasy'' ''nie bede wydawal kasy na same pelerynki'' W item shopie jest takze wiele innych rzeczy niz same pelerynki;] Przymyslcie to, kiedy znajdziecie na to czas...

Pozdrawiam caly team, życzę Wam zebyscie jak najszybciej wystartowali z tym serwerem;]

I zebyscie nie przekladali tego startu juz wiecej, poniewaz juz i tak straciliscie wystarczajaco duzo osob ktore nie beda graly na tym serwerze, wlasnie przez co robicie z tymi zapowiedziami, kiedy serwer wystartuje;]

Jeszcze raz pozdrawiam i zycze juz Wesloych Swiat^^

@edit Spojrzcie na 2 posty ktore sa nad moim moze to cos wam uswiadomi;]

Opublikowano

Przeciez Kokosz mowil ze maja czas do 20:00 dzis

Dlaczego dajecie im szanse??

Dajecie im przyzwolenie,mysla ze bedziecie caly czas im dawac to co wczesniej napisalem

Mou prosze usun te dzial i dajcie ten serwer do publikacji serwerow

sstwc.jpg

Opublikowano

Dobra, żal mi was wszystkich, idioci... Postawcie może kiedyś własny serwer na dedyku a potem pierdolcie, że "o matko obiecali i nie zdążyli". Nie wiecie ile przy tym jest pracy.

Opublikowano

Oby wszystko gładko poszło. Czas iść spać, by rano wstać. Powodzenia:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...