Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeprosiny Ze Strony Teamu Evenye.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy gracze Metin2, użytkownicy MPC Forum,

Jako przedstawiciel Teamu Evenye, a zarazem główny właściciel projektu, chciałbym Was z całego serca przeprosić za wszelakie opóźnienia i usterki. Chcemy, aby nasze dzieło od początku było idealne i godne Waszych myszek i klawiatur, aby czas spędzany w grze na Evenye był zaliczany do najlepszych i dobrze spędzonych chwil. Jednak perfekcja wymaga czasu, a jesteśmy z natury perfekcjonistami, a co najważniejsze jedynie ludźmi. Staramy się jak możemy, presja, istotność sprawy wymaga od nas większego zaangażowania niż się spodziewaliśmy początkowo.

Prosimy Was o cierpliwość i wyrozumiałość. Wiemy, że to wiele tym, bardziej, że obiecywaliśmy start na znacznie wcześniej.

Z góry przepraszamy również, że serwer nie wystartuje do godziny 20stej, jednak możecie być pewni premiery do dnia jutrzejszego. Nie wystartuje on później niż 21, aczkolwiek nie jesteśmy w stanie sprecyzować dokładnej godziny, za co przepraszamy.

Na chwilę obecną udostępniliśmy Wam clienta:

http://www.mpcforum.pl/topic/262241-client-oraz-informacje-dot-startu/

Przed otwarciem serwera udostępnimy jeszcze patcha, w którym wprowadzone będą najświeższe zmiany. Client, zarówno jak i łatka będą wymagane do gry.

Mieliśmy i nadal mamy problemy z dedykiem i drobnymi bugami. Staramy się jak najszybciej przywrócić pierwotny stan, jednak (znów) wymaga to czasu. Pracujemy pełną parą i sprawimy, że serwer stanie na nogi w stanie idealnym.

Obecnie wszystkie spoza rzeczy wymienionych wyżej, są już przygotowane.

Tak naprawdę nic nie mamy na swoje usprawiedliwienie, jednak zapewniam, że dołożymy wszelkich starań, aby serwer ruszył jak najszybciej. Chcemy aby Evenye stało się serwerem ogólnodostępnym, znanym i chętnie odwiedzanym przez Was – graczy. Tworzymy go z pasją i oddaniem, tak abyście mogli dostać w swoje ręce produkt idealny i zadowalający Wasze oczekiwania. Evenye tworzymy dla Was, tym samym przepraszamy najmocniej za wszystkie opóźnienia, niedogodności i trudności związane ze startem Evenye.

Ustaliliśmy datę premiery Evenye za szybko, zbyt pewni siebie i przekonani, że zdążymy. Za co, chcieliśmy najbardziej przeprosić. To nasz błąd, bo poniosły nas emocje i przekonanie, że uda się załatwić wszystko bezproblemowo.

W swym pośpiechu zapomnieliśmy o komunikacji i porozumieniu wewnątrz teamu. Odłożyliśmy ważne sprawy na koniec, zamiast załatwić je od ręki. Widzimy własne błędy i staramy się je jak najszybciej poprawić. Dzisiejsze wydarzenia dały nam do zrozumienia, że przede wszystkim liczą się użytkownicy i to głównie dzięki Wam nasza praca ma sens. Tworzenie serwera nie miałoby sensu, gdyby nie mogli grać na nim użytkownicy. Dlatego przepraszamy raz jeszcze.

Jeśli macie jakieś uwagi, pytania to śmiało pytajcie w tym temacie. Postaramy się w miarę możliwości czasowych odpowiadać na wszelkie wątpliwości z Waszej strony.

Z wyrazami szacunku i szczerymi przeprosinami,

Team Evenye.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Podsumujmy:

1* Nie umiecie wystartować dedyka którego zapewnego "nie macie" ponieważ (czyt 3. punkt)

2* Nie macie nawet strony serwera, albo jej nie umienie podpiąć nawet pod hosting, bo domena evenye.pl jest już w bazie Whois (jak nie przez was to żenada)

3* Klient/Patch na serwerach typu megaupload? Czy wy sobie jaja robicie? Wy macie dedyka czy ten serwer chcecie wystartować na kompie 1MB/s ?

4* Serwer robicie tylko na kase <ItemShop> więc tego już nie skomentuję bo szkoda mi słów..

5* Jest was w teamie ze 100 i nie umiecie zrobić serwera "Gdzie kucharek 6 tam nie ma co wpie**alać.." bo jedna osoba sama "nie potrafi". Niedołężni ?

6* Same wpadki, jakie to już sami wiecie..

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

nie chce sie klucic ale pewna premiera juz byla pare razy i tez nic i wiec lepiej nie obiecujcie ze do jutro napewno bedzie jak moze nie byc

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

heh a o 21.00 powiecie o godzinie 22 ^^

heh cos to nie wypali

ale w was wierze i czekam

Powodzenia.

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Wywnioskowałem tyle, że powinni polecieć jak kokosz obiecał bo to już się robi teatr... najpierw 11 potem 20 a teraz dzień jutrzejszy... forum przez to ledwo działa.

Powiem tyle, że Fail

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Szkoda, no ale nic sie nie zrobic no trudno... Mam tylko nadzieje ze na start beda wieksze raty, i oczywiscie jakie skromne eventy;] Skarpetki, choinka na sohan itp.

Pzdr. MisSsieK

P.S. Nie jestem wscielky na team bo to i tak nic nie da... Tylko mam nadzieje ze juz na 100% wystartujecie jutro, wiecie ile graczy straciliscie przez to przekladanie?...

Opublikowano

Jeżeli naprawicie błędy to naprawcie patchera bo pod ubuntu działa od godziny i nic się nie dzieje.

Opublikowano

ehh mam nadzieje że do sylwestra zdąże zagrać , a lagi na mpc są niesamowite 2 min czekania aż się strona załaduje przy necie 6 mb ;f

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 250

W tym MOUNTHAINS

Pożegnajcie się z modem .. Szkoda mi was, tyle serca i czasu włożyliście w ten serwer, a taką nagrodę dostaniecie..

Akurat Mounthains jest osobą która nas rozumie. Mam nadzieje że kokosz tak samo. Póki co znalazlem 3 osoby które rozumieją nas i im należą się gratulacje.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Lol ludzie kur** tak ich poganiacie to suprubujcie sami postawić taki serwer jak oni. Chcą wam dać serwa baz żadnych bugów

to wam kur** nie pasuje bo trzeba czekać.

Sorry za spam

Nie zdziwie sią jak dostane warma ale spoko

a i sorki za błędy

Opublikowano

Z kokoszem sprawę ponoć wyjaśnili, więc z tym problemu raczej nie będzie. A jeśli serwer faktycznie wystartuje do 21 to dopiero nie będzie problemu. Ok Zamykamy przeglądarkę wszyscy co to przeczytaliśmy. Dajmy się nacieszyć innym.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Powodzenia ... mowilem ze tak bedzie ... Nie wiem jaki ma sens opisywanie servera ktorego nie ma .... jak by nic nie powiedzieli to by bylo git otworzyli by wszystko wielkie oczy ze fajny server i tyle a tak to nie potrzebnie denerwuja ludzi bo mial byc miedzy 21 a 22 pozniej mial byc 23 (dzisiaj) a teraz ma byc jutro .... jutro napisza ze usterki i ze w sobote az tak go w koncu otworza w styczniu o ile wgl to zrobia ...

叶是白痴

Gość Mounthains
Opublikowano

Przyznali się. Więc teraz nie oskarżać.

Opublikowano

Jebnijcie, że info po nowym roku - to już wiadomo będzie, że wtedy raczej on, dziś już miało być 12:00 100%, to info, że o 20:00, a dziś gadacie, że już nie będzie ON?

FACEPALM.

Mam nadzieję, że chociaż po tej 21 ruszy.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...