Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeprosiny Ze Strony Teamu Evenye.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie co?

Dajcie sobie spokój z tym serwerem już. Nie traćcie swoich i naszych nerwów.

Po prostu chuj bombki strzelił serwera nie będzie.

Ten dział, ta zapowiedź jest nie potrzebna bo tracicie nasz i swój czas.

Naprawdę dajcie już spokój z tym serwerem bo te wasze zapewnienia nie są odrobiny warte zaufania.

Tak jak kokosz napisał... Ten serwer powinien być potraktowany jak każdy inny lamerski serwer.

Znowu napisaliście że do godziny 21:00 będzie. A teraz ja was proszę darujcie sobie bo każdy już wie że te wasze zapewnienia są gówno warte.

Macie problemy? jakie? bo słyszę tylko problemy i problemy ale nigdy nie napisaliście w czym rzecz/ w czym problem.

Ja tak to bez jakich kolwiek przybliżenia nam sprawy mogę wnioskować że ten serwer to jeden wielki pic na wodę.

Dziękuje i dobranoc

Opublikowano

@up czytaj dokladnie jutro serwer do godziny 21 na 100% bedzie działac ja jescze ten dzien poczekam. Tyle czekalem to 1 dzien mnie nie zbawi i zostawcie ich bo widze ze zmeczeni juz sa

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Nie patrząc to dla was robią serwer, zamiast żygać co o nich myślicie to uspokójcie się i przestańcie stawiać te końskie kupy..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Pf. powinni zabrac im rangi takie jest moje zdanie.

Ok. Jak chciałeś żeby bardziej patrzeć na regulamin wystarczyło PW

Opublikowano

@up czytaj dokladnie jutro serwer do godziny 21 na 100% bedzie działac ja jescze ten dzien poczekam. Tyle czekalem to 1 dzien mnie nie zbawi i zostawcie ich bo widze ze zmeczeni juz sa

Hahahaha, dziś o 12:00 miało być na 100%. <33

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Chciałem sobie coś poczytać a tu co? Jakiś głupi serwer, zamiast wstawiać ten dział, moglibyście to robić w spokoju, a dodać jak już skończycie, na forum pełno lagów przy necie 16mb/s.

napiskx.png
Opublikowano

@up

Jutro o 21.

@topic

Ej nie walujcie jak wy siedzicie na TS i robicie smiechy zamiast parcowac to sie dziwicie ..

Opublikowano

Imo dzień jutrzejszy to zły pomysł, jutro jest wigilia, wszyscy powinni ten czas spędzić w domach, z rodziną, pomagać, spożyć razem kolację. Jak już tak przedłużacie te starty, to dopracujcie serwer całkowicie i wydajcie dopiero po świętach, ewentualnie w pierwszy/drugi ich dzień, kiedy będzie już u wszystkich luz.

Zrozumiałe jest, że niektóre błędy/usterki nie wynikają ze strony Teamu. Ale te ciągłe przenoszenia, pseudo obietnice wyglądają na waszym tle komicznie. Dziwicie się, że potencjalni gracze nie potrafią docenić waszego trudu, nie darzą Was (Teamu) szacunkiem. Przepraszam, ale na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Daliście clienta, więc macie plusa. Ale minusów jest więcej. Tak więc, na dzień dzisiejszy, wasza reputacja kręci się w puli liczb ujemnych.

Bla bla bla...

Ok, start przypuszczalnie jutro do 21. Ale lepiej to zróbcie rano, bo wątpię, że któremukolwiek z Was będzie na rękę wieczorem odchodzić od wigilijnego stołu, no chyba że okryto nowy gatunek noliferów, który nazwałbym "forever alone in web".

No cóż, pozostaje tylko czekać. Nie ukrywam, jestem zawiedziony, bo oczekuję na ten serwer z wytęsknieniem. Ale wiadomo, teraźniejszy okres przedświąteczny jest szczególnie trudny. I dlatego otwieranie serwera w wigilię mimo wszystko uważam za głupotę kompletną.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

i mam kolejny dzień czekać na otwarcie. Już długo czekam i nic . Strony jeszcze nawet nie ma ;/ Jutro wigilia więc chyba zbyt dużo osób nie pogra. Chyba że nie obchodzą wigili bo czekają na serwer a jeszcze długo to potrwa.

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

tubis masz alkowita racje. Jak nevrast sie pojawi to kazdy na Nevra pojdzie. kazdy ma 6 skilli nowe itemy nowe metki

sterpsil ochujales? ja nie chce zwracac uwagi na dzieci ktorzy nie amja czasu jutro garc!

Opublikowano
Założę się że 97% z was nie miała swojego serwer ( jak już to hamachi ).

My zapierniczamy dziś od 8.00 wiecie jaki jestem już zmęczony? Domyślcie się

Zauważcie to iż przekładamy start bo chcemy aby Wam się jak najlepiej grało, rozumiem po części wasze bulwersy ( Wy zrozumcie nas ) ale My nie spoczywamy na laurach tylko pracujemy cały czas, prawdą jest że przeliczyliśmy się ze startem. Cóż każdemu może się zdarzyć.

Nie patrząc to dla was robią serwer, zamiast żygać co o nich myślicie to uspokójcie się i przestańcie stawiać te końskie kupy..

Wy "se" jaja robicie?

Serwer robicie po to żeby kasę wpierdalać z itemshop'u a nie pierdolcie że dla ludzi !

Bo byście się kurwa wstydzili, takie coś to aż mnie oczepuje!

Kurwa.. Praktycznie płatny serw robią i piszą że dla "ludzi".

Jak dla ludzi to kurwa bez IS'a !!

Ja jakoś mam dedyka, płacę na niego z własnej kieszeni i naprawdę tylko dla ludzi, mam jedynie z tego straty.

A wy dość że w 100 robicie serwer to jest kase wpierdalać chcecie od ludzi no kurwa mać!

Jeszcze moze look mój poprzedni post -_-

Podsumujmy:

1* Nie umiecie wystartować dedyka którego zapewnego "nie macie" ponieważ (czyt 3. punkt)

2* Nie macie nawet strony serwera, albo jej nie umienie podpiąć nawet pod hosting, bo domena evenye.pl jest już w bazie Whois (jak nie przez was to żenada)

3* Klient/Patch na serwerach typu megaupload? Czy wy sobie jaja robicie? Wy macie dedyka czy ten serwer chcecie wystartować na kompie 1MB/s ?

4* Serwer robicie tylko na kase <ItemShop> więc tego już nie skomentuję bo szkoda mi słów..

5* Jest was w teamie ze 100 i nie umiecie zrobić serwera "Gdzie kucharek 6 tam nie ma co wpie**alać.." bo jedna osoba sama "nie potrafi". Niedołężni ?

6* Same wpadki, jakie to już sami wiecie..

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

dzizas rozumiem waszą sytuacje ale to wasza wina! ciągle jedynie przepraszacie i przepraszacie tak to jest kiedy robi się zapowiedzi zanim server nie powstał. Teraz tracicie graczy przez własną głupote :< dodatkowo server wydany w czasie wigilli- kto wejdzie tam? ja wole być z rodziną niż siedzieć na servie. Totalnie się zawiodłem jeśli jutro nie wystartuje to będzie szkoda ;/ trudno

Opublikowano

Wy "se" jaja robicie?

Serwer robicie po to żeby kasę wpierdalać z itemshop'u a nie pierdolcie że dla ludzi !

Bo byście się kurwa wstydzili, takie coś to aż mnie oczepuje!

Kurwa.. Praktycznie płatny serw robią i piszą że dla "ludzi".

Jak dla ludzi to kurwa bez IS'a !!

Ja jakoś mam dedyka, płacę na niego z własnej kieszeni i naprawdę tylko dla ludzi, mam jedynie z tego straty.

A wy dość że w 100 robicie serwer to jest kase wpierdalać chcecie od ludzi no kurwa mać!

Jeszcze moze look mój poprzedni post -_-

Podsumujmy:

1* Nie umiecie wystartować dedyka którego zapewnego "nie macie" ponieważ (czyt 3. punkt)

2* Nie macie nawet strony serwera, albo jej nie umienie podpiąć nawet pod hosting, bo domena evenye.pl jest już w bazie Whois (jak nie przez was to żenada)

3* Klient/Patch na serwerach typu megaupload? Czy wy sobie jaja robicie? Wy macie dedyka czy ten serwer chcecie wystartować na kompie 1MB/s ?

4* Serwer robicie tylko na kase <ItemShop> więc tego już nie skomentuję bo szkoda mi słów..

5* Jest was w teamie ze 100 i nie umiecie zrobić serwera "Gdzie kucharek 6 tam nie ma co wpie**alać.." bo jedna osoba sama "nie potrafi". Niedołężni ?

6* Same wpadki, jakie to już sami wiecie..

Pozdrawiam.

Jak sie serwer nazywa? Mam jednak nadzieje ze wyjdzie na max jutro bo jesli nie to nie wiem czy bede chcial tam grac..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...