Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wierzchowce Wszystkie Działające

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie: Możecie na tych mountach bić? Bo ja coś nie moge i niewiem czy to wina clienta czy serwera...Jeśli ktoś mógłby pomóc byłbym wdzięczny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pemo, uważasz, że my czekamy tylko na gotowce tak?

A przypadkiem tut z e*pvp gdzie są tekstury i wszystko to może nie jest gotowiec?

Pomyśl zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Dammo z tego co piszecie wygląda że tak . Nic sami nie zrobicie ... Wypakować te textury umie jak narazie tylko Tim66613.. On daje tylko textury i gr2 a to trzeba jeszcze wgrać co nie jest takie łatwe . Owszem na epvp dają gotowce ale zazwyczaj te textury są albo zablokowane , modele rozwalone i trzeba to umieć wszystko naprawić i wgrać . A to wymaga "Myślenia" którego wy nie posiadacie w oczekiwaniu aż ktoś da tuta . Może tylko 1/4 z was próbowała do tego dojść .

Opublikowano

Na kliencie 2010 owszem moge bić ale nie zadaje obrazen potworom...

@edit

Troche pogrzebalem i te zwierzaki ktore sa na PLu działają jednak z białego lwa i zwierzaków cienia nie moge bic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prawym w navicat na player potem console... wklejasz naciskasz enter i jest

@Ps niewiem co trzeba zrobic z tymi zwierzami cienia i białym lwem zeby dziala. Pomocy!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

SylverWolf u mnie wszystko działa. Sprawdź wpisy w rootpack bo też tak raz przez nie miałem

Nawet po dokładnym sprawdzeniu dalej to samo. Mam client z 2008r. Jak chce użyć polimorfi to też wywalają znaki zapytania...(nie mówię tylko o zmianie np. w lwa) Albo mi packer szwankuje, albo client jest niedorobiony.

pfffadsds.th.jpg

SS żeby nie było, bo wierzchowce działają jak najbardziej ^^

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Sylverwolf

idz na pusta mapke przynajmniej zeby w okolicy nie bylo mobow

nie przywoluj konia

teraz wpisz /mount_test 20118

nie wiem ale jak ja nie moge wejsc to tak robie :P

:)
Opublikowano

Dammo z tego co piszecie wygląda że tak . Nic sami nie zrobicie ... Wypakować te textury umie jak narazie tylko Tim66613.. On daje tylko textury i gr2 a to trzeba jeszcze wgrać co nie jest takie łatwe . Owszem na epvp dają gotowce ale zazwyczaj te textury są albo zablokowane , modele rozwalone i trzeba to umieć wszystko naprawić i wgrać . A to wymaga "Myślenia" którego wy nie posiadacie w oczekiwaniu aż ktoś da tuta . Może tylko 1/4 z was próbowała do tego dojść .

Ja nawet nie widziałem linka z e*pvp, dlatego mnie ciekawią te tematy zakładane na mpc ;]

Hmm, żeby nie było, wystarczy, że tak powiem, przemalować wierzchowce i otrzymamy wierzchowce cienia.

Także nie wiem po co tu wszyscy tyle lamentują o_O

Nie umiecie bawić się w paincie ? ^^

Opublikowano

Witam, o jakie mob_proto chodzi? bo nie moge takiego pliku znalesc, wkleilem pliki w NPC.eix i .epc ;) czy jakos tak xD

aha i jeszcze nie wiem o jakie npc_list chodzi ;/ dziekuje za odpowiedz ;)

Daj minusa!

Opublikowano

No u mnie dokładnie to samo ... wywala znaki zapytania w cliencie 2008 przy wsiadaniu ... co ciekawe jeśli do npclist w root nie dodam nowych mountów (zostaną tylko stare) wszystko działa poprawnie hmmm więc już nie wiem w czym problem :(

Opublikowano

Mógłby autor tematu wrzucić to na inny hosting niż ten gówniany speedyshare? -.- Bo mi się to ściągnąć nie chce. Albo jak już ściąga to nie przekracza do 1kb/s -.-

@edit:

beztytuuudf.png

Na chrome działa normalnie, ale ściąga nie więcej niż 1kb/s, spróbuję na IE.

@edit2: Na IE i Operze w ogóle się nie chce załadować, na Firefoxie i Chrome się ładuje, ale tylko na Chrome sciąga się. Ale i prosiłbym o reupload na inny hosting ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Nie dość że wam się gotowce daje to jeszczae marudzicie.

CO do znaków zapytania przy wsiadaniu... tak jak pisałem, postaraj sie zeby innych wierzchowców koło cb. nie było, i wtedy wsiadaj na wierzchowca

Opublikowano

Nie dość że wam się gotowce daje to jeszczae marudzicie.

CO do znaków zapytania przy wsiadaniu... tak jak pisałem, postaraj sie zeby innych wierzchowców koło cb. nie było, i wtedy wsiadaj na wierzchowca

Widac ze znasz sie na rzeczy. nie mógłbyś dodać jeszcze questu i itemu na przywolanie owych wierzchowców w grze? Mam na myśli pierwsze 4 te które są na PLu bo tylko z nich można bić. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moge dodac jesli laskawie osoba ktora dodala tut" podmiana wierzchowcow za konie " usunie tego tuta bo jest w calosci moj... wszystko odemnie

Opublikowano

up nie i raczej nie będzie można chyba że ktoś wynajdzie sposób...

tak jak mówiłem dodam pieczęcie itp. jeśli osoba która skopiowała mój TUT go usunie

Opublikowano

No bez jaj to jest podmieniona tekstura lwa zwykłego na Lwa Cienia tzn. że zwykły lew też jest lwem cienia ale kał!!!angry.gif Model lwa 2 nadal uszkodzony. blink.gif Dopiero się teraz tego dopatrzyłem dry.gif

468x60clear.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...