Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aquamt2[Pl]Dedyk]

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 496
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze ze tu sie taki spam zrobil ze slepne

@ShrekForever prosze Cie nie musisz sie podlizywac HA bo dostales GM'a i bronisz serwera jak wlasnej matki

@fuzzy ja jeszcze sie dziwie co ty tu robisz,piszesz non stop ze serwer do zarobku,Wojtek to byl jedyny ogarniety GM i ze ci spalil itemki to przeciez mogles zachowac to dla sb a ty to tak przezywasz jak mrowka okres

Prawda jest taka ze serwer jak byl dnem tak jest.IS to koszmar,jedyne co moge dobrego powiedziec o HA to to ze zawsze odpisywal mi na gg...

@Wojtek ty tez, wywali cie z teamu a ty bedziesz sie tu wszystim mowil jak serw jest.I szczerze mowiac ja to samo robilem na iMetin jak mowilem ze serw jest tyko do zarobku:D

Opanujcie sie wszyscy to tylko gra!

sstwc.jpg

Opublikowano

up@2

Nestrodal za przeproszeniem ci powiem

,,Dużo mówisz , gówno wiesz !''

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Przepraszamy Za wszelkie Błędy na serwerze!! Dzisiaj w Nocy wgram już poprawnie zrobione pliki english oraz bazę i wszytko będzie śmigać!

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

[quote name=UKI_^^' timestamp='1292966047' post='1790279]

Co jest takiego pr0 na tym serwerze? no ma 4ch misje trochę przerobione i z tego wynika co piszesz że jest jak wiele innych również fajnych...

Ja czekam na evenye i na tym nie zagram... Dobranoc

serwer może być .

I co Poczekałeś na evenye i co 1wielki syf. Dlatego ja zagram i bd czekał na Elenor Dobranoc...

Opublikowano

Mariusz lubi wszystko dokładnie wyjaśnić... praktycznie z jego wypowiedzi dowiecie się niczego ...

Mógłby napisać co zmieni , co zostawi ... czy będzie reset czy go nie będzie.

Opublikowano

Zmienie jutro juz tych broni nie bedzie

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Opublikowano

ZAPRASZAM DO POBIERANIA NASZEGO KLIJENTA!!!2010.

http://www.multiupload.com/FNR95VUP2W

Opublikowano

No sory Teraz robie IS

Edit#@

Z IS serwera zostały wyrzucone bronie +65 a epickie dostawiłem po droższej cenie:)zeby nie każdy miał PRO EQ!

Opublikowano

No zbroi jeszcze dawałem do IS:)

Opublikowano

Powiem ci jedno Wojtas powinien mnie przeprosic!!!Wiesz za co?? bo nagadał na mpc ze go wyzuciłem a go nie wywaliłem poprostu był bład i przez przypadek jego konto z bazy wywaliłem a miało byc innego GM

Opublikowano

No widzisz wiec zaszło nieporozumienie ... Powinieneś go przywrócić na te stanowisko bo zasługiwał w 100 %

Mam nadzieję ze się dogadacie

Opublikowano

Bedzie dropić sztabki po 500k a bardzo czesto 4 nowe mapki beda może już niektórzy widzieli a niektórzy nie na mapkach

Sa:

Moby Metiny Oraz Oponki na 100lv z czego jest bardzo duży drop:)

Opublikowano

Fajnie , fajnie ale postaraj się zrobić szybciej ten reset. Nie ma sensu na razie grac. Z nudów filmy pozostało oglądać

Opublikowano

No dajcie mi czas do jutra wieczór:)I oczywiście szukam Questera +17 !!!Który sie zna!!!kontakt gg:9480197

e-mail: [email protected]

Opublikowano

Ej wiesz chce wszystko dopracować zeby znowu nie było klapy:)

Opublikowano

Nie Nie Nie tylko zrobie all i posprawdzam to wieczorem all posprawdzam bez graczy bo wyłączę serwa na chwile jak all będzie grało 20 start

Dobra Pozdrawiam I miłej Nocy życzę ja ide Kimać bo rano muszę zacząć pracowac:)

NQ ziomale Reklamujcie mi Banerami Serwa:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...