Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aquamt2[Pl]Dedyk]

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko śmiga co ty gadasz

reje mi ladnie dziala,ale mozecie

sprawdzic podania do teamu ,

zlozylem je i juz 5 dni czekam na odp.

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

• Odpowiedzi 496
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No Sory ale mam duzo wiadomosci mam 128 widomości

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

No Sory ale mam duzo wiadomosci mam 128 widomości

to moze juz zacznij odpowiadac...

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Dobra skoro to usunales to moze wbije na serwer, ale jak cos bedzie ze cos komus selnoles lub dales yangi za rl kase to odchodze...

Mam jedno pytanie, szukasz gma? Jesli chcesz moge wyslac Ci wyslac moje podanie, tylko nie wiem czy to prawda wiec odpisz, a ja sie takze odezwe;]

Opublikowano

Nie już nie szukam GM

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Opublikowano

To sa GM a nie maja przedrostka:)jutro otrzymaja przedrostki i nie bedzie ich w ranku

Opublikowano

Reklamujcie nasz SerweR!!!

Opublikowano

Reklamujcie nasz SerweR!

Opublikowano

Serwer Pro Poelcam w 100% wbiłem juz 75lvl.

Zapraszam do gry!!

eveye.gif - RoBuS Jinno Body - 0lvl (Narazie:P)

Nicki na serwerach:

UraHara

RoBuS

Robo2155

Quyen

Znasz mnie i będziesz grał na Evenye Pisz:))

Opublikowano

lol do kazdego nowo zalogowanego mowicie suck my dik?

ja wbijam dzis do gry , zarejestrowalem sobie konto , wtybieram postac loguje sie , wchodze do mista widze GM , pytam sie czy da mi itema a on

"suck my dick"

to tak traktujecie graczy ? suck my dick ? i mysleliscie ze nikt sie nie dowie haha a jednak , dalem to na mpc

pozdr napy

Opublikowano

Zioemk to po co prujesz GM dupe takimi pytaniami??widać że jesteś neo tylko Neo pytaja czy coś dasz:)

Opublikowano

lol do kazdego nowo zalogowanego mowicie suck my dik?

ja wbijam dzis do gry , zarejestrowalem sobie konto , wtybieram postac loguje sie , wchodze do mista widze GM , pytam sie czy da mi itema a on

"suck my dick"

to tak traktujecie graczy ? suck my dick ? i mysleliscie ze nikt sie nie dowie haha a jednak , dalem to na mpc

pozdr napy

W łeb sie pierdolnij , jakby kazdemu co sie zalogowal rozdawali itemy to dopiero by byl syf , a tak to spoko a ty jestes dekiel buhahahaha

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co za server ... Szkoda grać

Gram w Counter Strike 1.6

58657 - Dodaj mnie na steama!

Opublikowano

hehehhe:)

Opublikowano

@Up

Może i tak ale nie Przeklinaj

Prezka bardzo dobra...Ale na serwa nie Wbije ;d

Randy_Orton.jpg
Opublikowano

miałeś dodac pierścien teleportacji <miałeś dodac magiczne kamienie>

i co i G.......no nie dałeś pozdro

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

KRÓTKO O TYM POPIERDOLONYM SERWERZE GRAŁEM NA NIM 2 DNI Z RACJI ZE UMIEM GRAĆ BMEM OSIĄGNOLEM 88LV BODAJŻE ,ALE MNIEJSZA O TO TU CHODZI O TYCH DZIECIAKÓW CO STOJĄ ZE "STERAMI" GMa POPISZESZ SIE JAK UMIESZ DAĆ BANA? SERWER NUDNY JEDNO I TO SAMO W IS WYSLESZ SMSA ZA 20ZL I MASZ JUZ ALL EPICKIE CZYLI SMIERCINOŚNE I TAK DALEJ.NIE WARTO GRAĆ NA SERWIE , BO "LESZCZYKI" ZNAJĄ GMa ŹLE COŚ NAPISZESZ I BANIK HEHE.

SERWER TYPOWO WIDAĆ DLA KASY I TUTAJ NIE MA CO PODWAŻAĆ.ODPOWIEDZI NA TO BĘDĄ "FLUSTRUJĄCE" ALE PRZEŻYJE PRAWDA BOLI !

WIEC JESZCZE RAZ MÓWIE NIE WARTO GRAĆ NIE WARTO ! I DOPILNUJE ZE ZEPSUJE TEN SERWER DOKOŃCZA PA: *

Gif off.

Opublikowano

Weż sie ogar dzieciaku pewnie ci konto zbanowali i teraz coś mówisz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...