Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aquamt2[Pl]Dedyk]

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gościu mi dzisiaj pisał że dostał od GM <EPIKA>

i kase <już tutaj nie gram>

nawet niema magicznych kamieni

drop z metinów 10/100 że coś wyleci pozdro nara

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

• Odpowiedzi 496
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
gościu mi dzisiaj pisał że dostał od GM <EPIKA>

i kase <już tutaj nie gram>

nawet niema magicznych kamieni

drop z metinów 10/100 że coś wyleci pozdro nara

Chłopy nie moge cały czas siedziec przy kompie a mówiłem ze dzisiaj reset i all bedzie dobrze a co ja jestem Bogiem ze wiem co sie dzieje na serwerze takie sytuacje sie zgłasza do mnie na email i ja takich ludzi banuje i odbieram GM już 1 odebrałem GM

A po 2 skąd wiesz ze gościu za przeproszeniem w Huja cie nie robi??Pewnie w IS kupił a teraz tak gada!

EVENT GODZINA 20:30 ZAPRASZAM!!

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Spokojnie świeta Ludzie gadają że Układy ??? Chyba was coś ...

Server nie jest dla kasy jak nie pojmujecie że Pracujemy i Przerabiamy Pliki a NP. Jest 3 GMów ze Zmiennym IP i Potem się dziwicie czemu bana nie dostajecie Zrobiony jest panel gm pod mysql i Banują jak mają gm ...

Dzisiaj o 20 Jak Już HA zapowiada jest Resecik po którym dodajemy Wiele rzeczy ale nie obiecujemy wam że all Dzisiaj Zrobimy (Wigilia)

393.jpg

Opublikowano

No to czekamy na resecik a ja wejde sobie na chwilke sprawdzic te gowno evenye:D

Powodzenia i sprawdzcie wkoncu moje podanie;d

sstwc.jpg

Opublikowano

nie opłaca sie

<zróbcię wkońcu ten RESTART>

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano
nie opłaca sie

<zróbcię wkońcu ten RESTART>

Co myslisz że ja rodziny nie mam i wigilia tylko przed kompem bede siedział??

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Opublikowano

serwer godny uwagi.Wspaniała atmosfera, GM'owie mili,Gracze również Naprawde serwer polecam! Oby więcej takich serwerów było!

Zapraszam Naprawde!

Opublikowano

No jak widze jest kilku graczy którzy doceniaja naszą prace!!!

Opublikowano

No fajny serwer. Lecz chyba się rozmyśle z gry ... Mam tutaj ogromnego pecha ;/

600kk na małże wydałem udało się wydropic 9 to spalił na hwanga. Poszedłem do dt to spalił na smiercio ... (syrek 3x kd 35 % 30 na ludzi)

kasy brak, exp już za bardzo na 90 lvlu nie leci, kasa zbytnio tez nie ;/

Opublikowano

Na serwerze jest paru dzieci isa .. ale takich ostrych dzieci isa ;p Chlopaki z aqua mt2 niezle zarobili na tym . Sam 1 koles wydal moze z 200 zl. Kolo ma całe eq w 6,7 w 1 dzien juz mial barona zabki zatrute itp. + sponsorowal tez cale eq 6,7 bonow koledze ^^

Opublikowano

Sam doskonale wiesz ze ty tez wydales kilka zlotowek na perly

Osobiscie nie uznaje czegos takiego jak wydawanie na is, czlowiek ktory robi serwer robi to dla przyjemnosc a raczej powinien a nie tylko do zarobku

Rozumiem w is rekawice moneta czy pierscien(Taki is bym stworzyl z tymi 3rzeczami w is) bylby doskonale dopracowanym is'em

Faktycznie spotkalem sie tu jednym z najgorszym is'ow.Sam jestem dosc dobry graczem w pvp zrobilem sam bezdy+9 i jestem blisko zrobienia hwanga lecz nie wydalem na to zadnej kasy jak co tu po niektorzy

Gracz o ktorym mowi Fuzzy to lider gildi Smerfy Feez.Walnol mi 22k z chmury chodz mialem 35% odp. na ninje i 60% na sztylety i 22k hp wlasnie.Takim sposobem tracicie graczy nie zyskujac przy tym wcale.

Musicie dopracowac serwer i is a nawet nie powiekszyliscie expa ani dropu yang na swieta...

Poprawcie sie!

EDIT@

I ty mi mowisz o pechu

Ja juz ponad 1kkk wydalem na te glupie perly

sstwc.jpg

Opublikowano

Heheh

Przedtem mialem za duzo white

Teraz mam za duzo red perel a 1x blue i white mi brakuje

Pecha miales i tyle;d no stres;d

sstwc.jpg

Opublikowano

Nom,Sympatyczny kupil sztylety w is wiec zostaje tylko Mercey

Aha i nigdy nie uzywam dmg ani 1hk na glowna postac chodz gram kobieta ninja od roku albo sura wp wiec nie mowcie od razu ze dmg i hacki:D

sstwc.jpg

Opublikowano

Jasne:D

Oczywiscie,jakos nikt nie mowil ze mam dmg

Co do Sympka on na 80lvl juz bezdy+9 a serwer 2h wiec to jednak niemozliwe zeby zrobil w grze

EDIT@

Jeszcze raz ktos obrazi mnie i moja gildie z GM'ow to pozalujecie

Jeden GM banaujac jakiegos gracza mowil ze to ktos z mojej gildi

Obrazajac moja gildie obrazacie i mnie.Nie zycze sobie tego!

sstwc.jpg

Opublikowano

Bo kupil sobie bezdy:D

Ja sie bardziej od cb wysililem juz 1,5kkk poszlo na perly.Mi sie nie chce dropic a dropie w v1 anty lub jeszcze w v2(rzadkosc)w red nie radzilem sobie,teraz sobie poradze.

Ja mam bezdy najlepsze na serwie bo nawet symp ma gorsze;d

sstwc.jpg

Opublikowano

Powiem tak.

Fighter dziecko, ma 13 lat chodzi do 6klasy bo 1 raz nie zdal, Powiedzial mi to w tajemnicy ale teraz to opublikuje!.

Jest najwiekszym nobem jakiego widzialem na necie.

Lepiej by sie wziol za nauke niz gral w metin2.

Zrobilem mu forum obiecal mi GM'A a gowno dostalem.

Jego słowa na gg brzmialy "Jestes zalosny nie dam ci GM! ThX za forum:)" i blok na gg.

Nie wiem wogle jak ten "MMA" czy ktos tam mogl z nim zalozyc serwer.

P.S nazwa AquaMT2 zostala przezemnie wymyślona a ten mały szczyl sciagnal odemnie.

Pozdrawiam FighteraWks.

bY SkrenCior.

1-71971-560x95-2-FF5519-FFFFFF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...