Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna Data Premiery.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co za różnica ja mam 16 a jak idiota się zachowuje WOW ?

wiek nie ma nic do rzeczy znam 12 latka co ma kulturę bardzo dużą w porównaniu do nie jednego 15+

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maximus najbardziej napina o ten start. Ile masz lat kolego?

A co ma piernik do wiatraka i ile kto ma lat? Moze chce pograc bo np tak jak ja nie gra z 2 miechy chyba juz w metina bo nie widzial fajnych serwerow np xenexia serwer na dluzej a off od dawna

sygn.png

Opublikowano

Ehhh dzieci ale macie płacz kiedy serwer wystartuje. Uważam że większość was to 14 latki i niżej... Już którys z przedmówców mówił że lepiej by było jeśli start by był po świętach przynajmniej większość dzieci z MPC spędziła by święta w tradycyjny sposób. Ja z niedoczekaniem czekam na start serwera ale umiem opanować emocje nie to co większość przedmówców

Opublikowano

Ehhh dzieci ale macie płacz kiedy serwer wystartuje. Uważam że większość was to 14 latki i niżej... Już którys z przedmówców mówił że lepiej by było jeśli start by był po świętach przynajmniej większość dzieci z MPC spędziła by święta w tradycyjny sposób. Ja z niedoczekaniem czekam na start serwera ale umiem opanować emocje nie to co większość przedmówców

Mój Drogi Proszę nie udzielaj się..... Wszyscy chca,żeby sewerek dzisiaj wystartował popatrz na wszystkie posty dotyczące tego Tematu Pozdrawam HuLiGaN

post-138435-0-71761900-1292921544_thumb.jpg

Czekam na Najlepszy Serwer w Polsce AgoraMt2 Serdecznie Zapraszam . RaJzeR

http://www.mpcforum.pl/topic/382380-zapowiedzagoramt2/

Opublikowano

Aby na przyszłość ustrzec się ludzi rozpowiadających plotki..

Oficjalna data premiery: 22.12.2010, godzina 12:00. Jeśli nie wystartujemy w tym terminie, bez żadnych plotek, itp, wystartujemy na drugi dzień (23 grudnia) o tej samej godzinie, mamy drobne problemy, ale staramy się jak tylko możemy.

Co do clienta, zostanie on udostępniony 4h przed premierą, nie ważne, czy będzie to 22, czy 23 grudnia.

Sanuyem trochę za bardzo hard macie ten serwer ... Przypomina z ratami pla...

Piszę poprawnie po polsku

Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,

Pozorny raj, na przykład życie modne,

Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,

Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

witchersigforpiotrekxxd.png

Sygnaturka by RedWolf

Opublikowano

Ktoś się pytał czemu przez 210 mnoży ale z was cepu 3,5h zamienił na minuty ...Co za osły tu siedzą..?

Ktoś pytał ze się napina na serwer...Ja jestem tego samego zdania co Maximus...

Tylko to co mu wyszło, to dał jako prędkość neta =,=

Opublikowano

tyaa, na ch#j później go startować? Bo te NEO chcą wbić się do topki? No chyba żart.. :] Serwer miał być dzisiaj już, więc nie będzie chyba żadnego przekładania. A co do klienta to jakby dziś już wyszedł, to jutro pełno haxów by było, a tak to nie zdążą zrobić. ;]

spongebob1.png

Opublikowano

dajcie chociaż clienta gdzieś 5h przed premiera i premierę przełóżcie na 13 proszeee

12674.png Zapraszam
Opublikowano

Camil co do expa to byloby niesprawiedliwe dla nowych graczy... Czy na globalu masz na poczatek serwera wiecej expa? NIE. chyba ze TEAM zrobi wiecej expa na swieta ale to juz kiedy bedzie odpowiednia ilosc graczy:) Patek nie krytykuj innych kazdy ma prawo sie pomylic to jest dzial serwera a nie sprzeczek ;>

Opublikowano

4h przed premierą? a nie pomysleliscie ze jak sie wszyscy rzuca do sciagania to sie po 1 kb/s bedzie sciagac?... Eh... widze ze wy niczego nie myslicie co robicie-.-

Kiedyś tu coś powstanie ... ale jeszcze nie dzisiaj

Opublikowano

Ech 12 to szkoła.

Lepiej jakbyście start na około 15/16 przełożyli a już z samego rana download do klienta podali.

Chyba że w czwartek to nie trzeba na tą godzinę przekładać.

Jeżeli był jakiś taki post, to sorki nie chce mi się czytać całego tematu.

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Pasjonat
Opublikowano

Jezu ludzie skończcie to gadanie i tak każdemu nic nie będzie pasowało a to że wy nie macie jak grać to wasz problem.

131916.jpg
Opublikowano

23 grudnia to moje urodzinki^^ masz +sika

Nick : ZdzisiekHard

Królestwo : Shinsoo

Gildia : Hot

Level : 96

Serwer : Celestial-World

Czas gry : 1 dzien

Opublikowano

@ zbynek23 & mateuszek199.4 & MaximusDM

Ale zauważ, że nie wszyscy ida jeszcze do szkoly co po niektorzy maja juz wolne. Myślicie, że swiat kreci sie wokół Ciebie? Otóż wyobraż sobie ze nie skoro data startu serwera zostala ustalona na 22.12.2010 na godzine 12 to niech tak bedzie. NIektorzy Userzy sobie zagraja wczesniej ale to nie oznacza ze Ty akurat nie wbijesz sie do topki na czym bardzo wam tak zalezy. Niech serwer wystartuje o tej 12 i tyle..

Opublikowano

postawa niektórych naprawdę jest chora! połowa użytkowników ustawia sobie datę premiery serwa pod siebie... jakby ta godzina czy 2 expa ich zbawiło! ludzie, opanujcie się, topka to nie jest cel w życiu. liczy się miła atmosfera, zabawa...

Opublikowano

@ zbynek23 & mateuszek199.4 & MaximusDM

Ale zauważ, że nie wszyscy ida jeszcze do szkoly co po niektorzy maja juz wolne. Myślicie, że swiat kreci sie wokół Ciebie? Otóż wyobraż sobie ze nie skoro data startu serwera zostala ustalona na 22.12.2010 na godzine 12 to niech tak bedzie. NIektorzy Userzy sobie zagraja wczesniej ale to nie oznacza ze Ty akurat nie wbijesz sie do topki na czym bardzo wam tak zalezy. Niech serwer wystartuje o tej 12 i tyle..

Tutaj chodzi oto ze jak mowi sie ze dnia X o godzinie X bedzie to llepiej powiedziec ze bedzie pozniej niz potem kombinowac

sygn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...