Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna Data Premiery.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby na przyszłość ustrzec się ludzi rozpowiadających plotki..

Oficjalna data premiery: 22.12.2010, godzina 12:00. Jeśli nie wystartujemy w tym terminie, bez żadnych plotek, itp, wystartujemy na drugi dzień (23 grudnia) o tej samej godzinie, mamy drobne problemy, ale staramy się jak tylko możemy.

Co do clienta, zostanie on udostępniony 4h przed premierą, nie ważne, czy będzie to 22, czy 23 grudnia.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i według mnie to jest najrozsądniejsze rozwiązanie gdyż wtedy kończy się szkoła zaczynają święta i można pograć ;]

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

super, że jest już info, jednak obiecaliście, że klient będzie wcześniej, dlatego trochę zdziwiło mnie możliwość pobrania klienta tylko 2h przed startem. No cóż mimo wszystko dobrze, że mamy jakieś konkrety:)

Opublikowano

Sanuyem mam prośbę tego clienta dajcie do jakiegoś hosta bez ograniczeń albo takiego którego można na FlashGeta puścić

NJxbd4x.png

Opublikowano

tego clienta nie można dać szybciej client około 1gb trochę będzie dłużej się pobierać się niż te 2 h ja bym proponował rano tak koło 7 ewentualnie dzień przed wieczorem wtedy każdy se ustawi jak pójdzie do szkoły lub jak pójdzie spać

Opublikowano

@ 4x UP:

Nie którym osobom pasuje o tej 12:00. Jak bedziesz w domu to sobie pograsz. Ja osobiscie jestem za tym południem, aczkolwiek tak i tak sam zagram dopiero wieczorem pewnie...

Opublikowano

hmm moze clienta z rana wrzuccie to bym rano download wlaczyl i inni tez by tak zrobili co za fart ja jutro mam wigilie klasowa a w srode do 10lekcje a czwartek juz laba c(:

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Proszę o przemyślenie godziny otwarcia:/

Dla wielu osób byłoby lepiej żeby serwer został otwarty nie ważne czy 22 czy 23, ale o godzinie 15/16, jeżeli nieda rady to chociaz 14 :/

Przemyślcie to prosze was i dajcie info dzisiaj czy jest to możliwe.

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

Clienta byście dali tak o 7,wtedy każdy przed szkołą zaczął by ściągać. A otwarcie gdyby było koło godziny 16 byłoby dobrze:PP

huheuhee. ;}

Opublikowano

Kurwa a co wam, że niektórzy zaczną pare godzin wcześniej ? Ludzie do topki się wbijecie na maksymalnie tydzień, potem ona się zmienia, także nie wymyślajcie bo aż chuj strzela jak się widzi "bo ja mam szkołe", a co team serwera obchodzi co Ty wtedy masz, premiera jest ustalona i tyle.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Co wam tak zależy na tej topce? Jeśli ktoś umie grać to i tak prędzej czy później na tą topkę się dostanie. Najbardziej rozwalają mnie posty typu: "O 10 uciekne ze szkoły" haha ;p

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

ja mam przejebane idze do sqla o 8 wracam 11:30 przekonam mame żebym nie szedł bo chce być na oficjalnym starcie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

dla mnie dobra data, start i czas podania clienta tylko jedno ważne pytanie !!

Czy client bedzie wrzucony na ftp ? Czy może na megaupload?

bo jak na megaupload to bedzie kazdemu sciagalo po 10kb jak sie rzuci sporor osób na to ;p

Opublikowano

Wasze zachowanie jest naprawdę bardzo dziecinne . . .

Boże . . . Chuj to kogo obchodzi że masz wigilie do 12,30 ? wtf ?

Nie wiem po co ten dział powstał. Powinien być jeden temat przypięty a tam all info i koniec.

Takie jest moje zdanie : )

1190824157.png

Opublikowano

Sanuyem ja się Ciebie pytam czy Ty jesteś normalny ???? 2 godz przed startem serwera udostępniony klient ?? Wielu z nas w tym ja kończy lekcje o 15 ... i zanim ściągnie klienta to wieczorem sobie pogra pozdro ... weź się zastanów , czego Ty się boisz dajcie klienta jak najszybciej z rana jutro lub max pojutrze ale o 6 rano !! Przemyśl to ..

80384400986636967106.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...