Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna Data Premiery.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wolalbym otwarcie wieczorem . Chociaz zdarzylbym pobrac clienta. Mam wolnego neta , wroce o 12 i zanim pobierze bedzie z 14 .. masakra .

54585309939136444418.png

Opublikowano

Jeju aż żal czytać te wasze posty.... Czy wy nie macie życia realnego?? oO jedni maja wigilie inni sa w robocie a jeszcze inni zajmuja sie czyms innym -,- boże ale powiedzicie kogo to do jasnej cholery obchodzi?? macie pecha jednym slowem mowiąc.... Tak bardzo chcecie byc w top?? napewno idealnie na otwarciu serwera bardzo nie poexpicie bo beda pozajmowane wszystkie expowiska z tego co widze.... Zamiast pójść sobie do dziewczyny,spedzic z nia miły dzień/wieczór albo z kolegami na piwko to wy siedzicie przed tymi komputerami ;/ Ja to zazdroszcze teamowi że mają taką cierpliwość i wyrozumiałość do was.... i proponuje pozamykac wiekoszść tematów zostawic aby te z ważnymi info i tyle... -,- a wam drogie dzieci(nie mówie tu o wszystkich oczywiscie) szczerze z całego serca współczuje bo zmarnujecie sobie dzieciństwo przez ten internet... Dobranoc...

Opublikowano

Zaskakujace jest to ze Metin was tak uzaleznil ze dla niego bedziecie opuszczac szkolke

Ja moze zagram na tym metku ale po poludniu bo o 11-15beda lagi,potem polowa serwa opusci gre ze wzgledu na slaby exp i hackerow i dupa

sstwc.jpg

Opublikowano
Jeju aż żal czytać te wasze posty.... Czy wy nie macie życia realnego?? oO jedni maja wigilie inni sa w robocie a jeszcze inni zajmuja sie czyms innym -,- boże ale powiedzicie kogo to do jasnej cholery obchodzi?? macie pecha jednym slowem mowiąc.... Tak bardzo chcecie byc w top?? napewno idealnie na otwarciu serwera bardzo nie poexpicie bo beda pozajmowane wszystkie expowiska z tego co widze.... Zamiast pójść sobie do dziewczyny,spedzic z nia miły dzień/wieczór albo z kolegami na piwko to wy siedzicie przed tymi komputerami ;/ Ja to zazdroszcze teamowi że mają taką cierpliwość i wyrozumiałość do was.... i proponuje pozamykac wiekoszść tematów zostawic aby te z ważnymi info i tyle... -,- a wam drogie dzieci(nie mówie tu o wszystkich oczywiscie) szczerze z całego serca współczuje bo zmarnujecie sobie dzieciństwo przez ten internet... Dobranoc...

pośmiałem się.

"Czy wy nie macie życia realnego?" - mamy dlatego prosimy o przesuniecie godziny otwarcia na popoludnie /wieczór.

"jedni maja wigilie inni sa w robocie a jeszcze inni zajmuja sie czyms innym" - tak, w przeciwienstwie do cb mamy zajecie, nie siedzac 24/7 przed monitorem.

Ogólnie to nie rozumiem twojego bezsensownego posta, piszesz najpierw, że nie mamy życia realnego - dlatego . że prosimy o przełożenie.

A do tych co siedzą i czekają na tą 12.30 piszesz aby wyszli do dziewczyny.

Zdecyduj się. I weź poczytaj pare razy zanim coś napiszesz ;P

Ps. wyganiając innych, zajmij się swoim prywatnym życiem.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

@ mateuszek199.4

Projektant ma racje w tym co pisze... Nie podoba Ci sie?? To nie graj!!

w wiekszosci tematów piszesz aby jaki to teamt jest hm....,,nie dobry'' dla Cb. Gdyby nie oni nie miał byś serwa wgl wiec z łaski swojej nie pisz już wiecej nic -,-

Opublikowano

Znowu jakieś problemy.. ? jak nie będzie 22 to nie gram - trudno, jak powstanie o umówionej porze to kupię 12k monet.

Też zaczynam mieć wyjebane jak poprzednik na 1 stronie..

Opublikowano
Cytat

pośmiałem się.

"Czy wy nie macie życia realnego?" - mamy dlatego prosimy o przesuniecie godziny otwarcia na popoludnie /wieczór.

"jedni maja wigilie inni sa w robocie a jeszcze inni zajmuja sie czyms innym" - tak, w przeciwienstwie do cb mamy zajecie, nie siedzac 24/7 przed monitorem.

Ogólnie to nie rozumiem twojego bezsensownego posta, piszesz najpierw, że nie mamy życia realnego - dlatego . że prosimy o przełożenie.

A do tych co siedzą i czekają na tą 12.30 piszesz aby wyszli do dziewczyny.

Zdecyduj się. I weź poczytaj pare razy zanim coś napiszesz ;P

Ps. wyganiając innych, zajmij się swoim prywatnym życiem.

Po czym wywnioskowałeś że siedzie 24/7 przed monitorem?? oO

Człowieku o to przełożenie prosicie ciąge. Zrozum że nie każdemu można dogodzić.... No powiedz sam co o tym myślisz?? -,- Ktoś nawet pisał że nie bedzie szedł do szkoły żeby aby zdążyć na otwarcie. Dla mnie to jest żałosne nie wiem jak dla Ciebie. Uwierz ja na swoje życie realne nie narzekam. Wystarczy mi to że nie siedzie po 10h dziennie przed monitorem.

Opublikowano

Ja proponuję zastanowić się nad tym co wam da zaczynanie razem ze startem serwera? Za zwyczaj to wyglada tak:

1. Ktoś wbija 15lv. "Jestem fajny, pierwszy napisałem coś na ogólnym", następnych parę osób wbija 15lv i zaczyna się spam "Kupie wszystkie kamienie duchowe ksiegi poli".

2. Pierwszy dzień super exp. Ktoś nie wytrzymuje tempa, odpada. Zaczynają się opinię "Żal dzieci, siedzą przed komputerem cały dzień do szkoły nie chodzą".

3. Grupka spamerów na ogólnym roni z siebie elite serwera. (Pamietam Animemt2 i Triadice) Pokemoniarstwo się szerzy. Jak z resztą możemy zauważyć na tym forum.

Prawda jest taka, że po 1 tygodniu serwera wszystko się normuje, pseudo koxy, które zaliczyły topkę przez dwie godziny już nie czują się tacy fajni. Zaczyna się płacz i lament.

Zaczynając grać 1 dzień później na pewno korona wam z głowy nie spadnie i jeżeli jesteście dobrymi wartościowymi graczami na pewno będzie to widać z czasem.

Dlatego apeluję o rozwagę do młodszych graczy: Serwer wam nie ucieknie...

Opublikowano

niwet , a ile ty masz lat , że piszesz dla mlodszych graczy ? 60 ;o ?

Wiesz , ja mam wyjebane na to czy zaczne grac o 12 , czy o 14 , czy o kurwa 16 .

Jebie mnie to . A dlaczego ? Bo to czas nie gra ,a umiejetnosci . Wejde powiedzmy o 16

bo za pewne zanim clienta sciagne i wroce ze szkoly tyle minie i nie bede plakac . Nadrobie

to inaczej . Nie item shopem , nie . Ale nadrobie to dobra znajomościa gry .

Według mnie to wy jesteście jakimiś lamusami i płaczkami , bo to wy będziecie

płakać wtedy kiedy to ja was wyprzedze w rankingu , a nie ja bede sie cieszyc

gdy to zrobie . Bo ja mam na to total wyjebke , bo mnie to jebie .

Gram dla siebie , gram dla przyjaciół , gram dla zabicia wolnego czasu .

Pogoda nie sprzyja melanżą , a więc coś musze robić , a pare godzin przed

komputerem przy znajomych , gdzie są ciągłe zwaly , smiechy to lepsze

niz siedziec przed telewizorem . Wydaje mi się , ze myslicie , ze jak ktoś siedzi

ze znajomymi to jest no lifem . Leciec dla topki , a grac dla przyjemnosci

to dwa rozne slowa .

( niwet to nie było skierowane do ciebie , tylko te pierwsze zdania )

54585309939136444418.png

Opublikowano

niwet , a ile ty masz lat , że piszesz dla mlodszych graczy ? 60 ;o ?

Wiesz , ja mam wyjebane na to czy zaczne grac o 12 , czy o 14 , czy o kurwa 16 .

Jebie mnie to . A dlaczego ? Bo to czas nie gra ,a umiejetnosci . Wejde powiedzmy o 16

bo za pewne zanim clienta sciagne i wroce ze szkoly tyle minie i nie bede plakac . Nadrobie

to inaczej . Nie item shopem , nie . Ale nadrobie to dobra znajomościa gry .

Według mnie to wy jesteście jakimiś lamusami i płaczkami , bo to wy będziecie

płakać wtedy kiedy to ja was wyprzedze w rankingu , a nie ja bede sie cieszyc

gdy to zrobie . Bo ja mam na to total wyjebke , bo mnie to jebie .

Gram dla siebie , gram dla przyjaciół , gram dla zabicia wolnego czasu .

Pogoda nie sprzyja melanżą , a więc coś musze robić , a pare godzin przed

komputerem przy znajomych , gdzie są ciągłe zwaly , smiechy to lepsze

niz siedziec przed telewizorem . Wydaje mi się , ze myslicie , ze jak ktoś siedzi

ze znajomymi to jest no lifem . Leciec dla topki , a grac dla przyjemnosci

to dwa rozne slowa .

( niwet to nie było skierowane do ciebie , tylko te pierwsze zdania )

powiesz mi co to za wyraz "melanżą" ?? wiem wiem pewnie na szybko pisales pierdolony analfabeto

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzę że niektórzy muszę mieć serwer jutro czy jak najszybciej , nie ważne czy jest to zrobione czy nie.

Cóż, ja nic na takie osoby nie poradzę. Będziemy się starać jak najszybciej wydać ale spokojnie.

Nie obchodzi ich to że serwer był wadliwy. Trudno. Ja z ekipą będą pracował jak się da. Postaramy się w środę wystartować. Klientem się nie martwcie. udostępnimy wam go możliwie szybko. Mówiłem że ja przy 50 kb downloadu pobralem 800mb w 3.5h

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Widzę że niektórzy muszę mieć serwer jutro czy jak najszybciej , nie ważne czy jest to zrobione czy nie.

Cóż, ja nic na takie osoby nie poradzę. Będziemy się starać jak najszybciej wydać ale spokojnie.

Nie obchodzi ich to że serwer był wadliwy. Trudno. Ja z ekipą będą pracował jak się da. Postaramy się w środę wystartować. Klientem się nie martwcie. udostępnimy wam go możliwie szybko. Mówiłem że ja przy 50 kb downloadu pobralem 800mb w 3.5h

wiec skoro pisza postaramy sie to server ruszy we czwartek,zobaczycie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

albo jeszcze później ;], mi się tam nie śpieszy, w środę ostatni raz do budy i dopiero 3 stycznia trzeba iść więc sporo czasu do grania

Opublikowano

Ja akurat we wtorek i srode bede prawie caly dzien w domu wiec bede mial czas zeby pobrac clienta i zaczac grac odrazu po starcie ale zastanawiam sie czy to bedzie mialo jakis sens bo gdy w jednym czasie na serwa wpadnie tyle osob to nawet 1 psa bedzie ciezko dorwac na poczatku kazdy kazdemu bedzie ksul wiec chyba wole se zaczekac az "PRO gracze" wbija wyzsze lvl i pojda expic do m2 a ja se spokojnie wbije i powoli bede bil pieski:)

Opublikowano

Powiem szczerze tak z pewnością serwer wyjdzie zagram niespodoba się wejde na pla i będe siedział na Pl aż do otwarcia neverast ponieważ z all opisów i info o waszym serwie wynika że to będzie coś podobnego do PL'a więc sens zerowy .

jestersplash2.jpg

Opublikowano

Kurcze w środe po szkole uderzam w kime i nocka się szykuje.

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...