Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Techm2[Pl][Dedyk]

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha, server na plikach NaidRPGOBRZ. Połowa Teamu tak samo. MaXWell i Mariusz12... Ortografie mieli zero. Sami grają na hackach do metina. Nie grajcie tutaj, szkoda czasu. Jeszcze miesiąc i może coś zrobią

Wisi mi to czy dasz mi - czy +. Wolę abyś kliknął na brzuszek pajacyka. Oto strona www.pajacyk.pl

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słaby server.. Team żałosny..

sygnaturaa.png

"'Cause baby, you're a firework

Come on show 'em what you're worth

Make 'em go, "Aah, aah, aah"

As you shoot across the sky"

BoneMarrow 75lv BM S4 OFF SOLD

dirtshit_18684_9.png

Zbieram -

Opublikowano

serwer zryty, droplem bojowego a tu koles ze da mi za niego 10kkk a ja pisze z kad ta kasa a on ze od GM za zl potem dal mi kase ja nie dałem mu bojowego a on mowi ze mam juz po konie na 2 dzien wchodze i haslo zmienione.

Opublikowano

Jak mogłeś wejść na drugi dzień?

Jak serwer był wczoraj o godz. 23.30

I dziś rano był reset kont koło 10.00

Nie wiem o co Ci chodzi.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

nie polecam serwera , mialy drpic sztabki a droply a za cala gra ledwie 4 i to tylko na poczatku gry

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Ehh jagby to powiedzieć serwer jest DNEM! Od godziny 14 na nim gram i wbiłem 82 lvl bez konia ponieważ był bug i na początek gry nic się nie dostawało a połowamiała konia 2 połowa już go nie miała...Po czym teraz patrzę konto usunięte Dziękuję dowidzenie NIE OPŁACA SIĘ GRAĆ!

Opublikowano

Ten serwer to największe gówno na jakim grałem byłem Top1 wczoraj Xian Nick jak co dziś logam postać skasowana jak tworze nowa to eq na 1 lvl nie ma i nie da się exp.

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Jak kazdy uważam że ten serwer to totalna porażka dzieci które posiadają go nie wiedzą co mają robić , co chwila usuwają konta;/ nie polecam serwa najsłabszy chyba z serwerów nikt tam nie gra,1 typek na 1hk cały czas bossy zabija, żadnego Gma na serwie pełen NIEOGAR!

90212122594333969576.png

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na czeste restarty . Serwer ujdzie ale Ci GM to jakies neokiedy .

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Dobra z Tej strony HA serwera MAM taki pomysł dajcie nam kilka dni ponieważ trafiłem na człowieka w team który nam wszytko przestawiał i ustawiał coś innego już go wylałem dajcie na góra 2 dni i Będzie wszytko OK:)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Dobra z Tej strony HA serwera MAM taki pomysł dajcie nam kilka dni ponieważ trafiłem na człowieka w team który nam wszytko przestawiał i ustawiał coś innego już go wylałem dajcie na góra 2 dni i Będzie wszytko OK:)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Opublikowano

SERWER ZJEBA*** takiegodedykajeszc nigdy nie widzialem:/ bronie , naszyjniki , kd all w is .... SERWER TYLKO DLA KASY GRAJA TAM SAME DZIECI IS-U:/ NIE POLECAM

Opublikowano

Serwer ujdzie, milutki exp, yang trochę mało.

Ale na serwerze cziter, cziterem pogania.

W ogóle gm'owi mają wywalone na ten serwer..

Pisałem do HA na gg, a ten zero odzewu.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Powiem Wam tyle że Naprawde się poświecamy ja Się zajmuje za Forum server i Bazy dzisiaj ok 19 - 20 bedzie event więc zapraszam Dla zachenty do grania Dodam że server Po Becie będzie restartowany jeszcze tylko Pare razy i Niestety ok 20 będzie Reboot gdyż Musze dodać GMa w Grze

i Ogłaszam Konkurs z Wysokimi nagrodami

393.jpg

Opublikowano

Powiem Wam tyle że Naprawde się poświecamy ja Się zajmuje za Forum server i Bazy dzisiaj ok 19 - 20 bedzie event więc zapraszam Dla zachenty do grania Dodam że server Po Becie będzie restartowany jeszcze tylko Pare razy i Niestety ok 20 będzie Reboot gdyż Musze dodać GMa w Grze

i Ogłaszam Konkurs z Wysokimi nagrodami

'' Przepraszam '', że się przyczepię, ale taki jesteś super GM (tak przynajmniej mówią.), ale "zachenty" mnie dobiło. Piszemy "zachęty".

Używaj kropek, przecinków. Zdania zaczynamy z wielkiej litery.

@topic;

Server do bani, panowie i panie wyżej podali Wam powody. Zamknijcie server bo tylko ludzi o nerwy przyprawiacie

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Opublikowano

nie wiem czemu nidosaje eq na poczatek na zadnej postaci a na surze dostalem aure i berserka wlaczonego wiec cos nie teges

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Wstaw

add.png:D

Opublikowano

eq juz sie dostaje na start ale jeszcze robimy z serwerem bo wszytko sie poprzestawiło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...