Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Techm2[Pl][Dedyk]

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drop Yang zwieksza sie z LV

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy Sie rejestruja

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Opublikowano

raty ulepszania sa slabe i nie ma magiczneg metalu mozesz wydac 500kk i nawet branzolety nie zrobisz na +8/9

zmiana bonow co 10 min

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie! Na pewno zagram!

Moje Osiągnięcia:

100 postów [:)]

150 postów [:)]

200 postów [:)]

250 postów [x]

300 postów [x]

400 postów [x]

500 postów [x]

800 postów [x]

1000 postów [x]

zNeOx.png

32266.png

22007.gif

11034.gif

27118.jpg

30284.png

Opublikowano

Czemu wszyscy co na mpc forum sa to tylko nazekają!!nie pasuje ci nie musisz grac ten serwer własnie jest taki zeby sie nie nudził!a wczoraj mówiłem ze to testy Beta i dzisiaj rusza a tu jeden i 2 nawala na serwer ze to syf i takie dziwne ze wolno exp leci jak gosiciu w 4h wbił 76lv:) I to jest dedyk jak ktos nie wieży przekona sie dzisiaj:)

Opublikowano

Proszę o Moneratora o usunięcie Tego Tematu dodam nowy przed 10 i o wiele dopracowany

Opublikowano

Chlopie Ogar sie to Byly Beta serwer teraz ruszył!!

Opublikowano

czekaj

ostatni reset i jazda

Opublikowano

Nic nie dostałem na start ;/ A zapowiadał się świetnie.

EDIT: OMG JUŻ 5 RESETÓW POSTACI BYŁO!!! CO TO ZA DEDYK??!!

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Wiec tak. Na poczatku nie bylo 3reki i yang nie dropily , zamiast helmu na sure dostawalo sie zbroje na ninje (wtf?) Potem byl reset kont i 3reka juz byla . Gralismy niektorzy cala noc (Ja wbilem 75lvl , eq zrobione , skille na P , brzegowe na+9 zrobilem) I skaskowali all . Co chwile reset i kasacja kont , wezcie sie ogarnijcie omg. Do tego jak wbilem 75lvl chcialem isc na dt to po 3pietrze przenosi na Te metiny 55 i 60 lecz ich niema , pusta plansza . Dzieci zabijaja bossy na 1hit killerze i jest Bug na yang . Ja nie wiem z czym do ludzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...