Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Exploitz Pub V1.0 12/16/10

xoxe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie ja mam Windows 7 x64 i zainstalowałem wszystko co trzeba, razem z dll'ami itp. i nic... Po 2 minutach crash, bez żadnego komunikatu. Jak znajde chwile zeby zrobić se skypa to pogadamy ;] o 23 postaram sie zadzwonic ;]

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz jak próbuje to w injectorze (GSYSloader) pisze że nie może otworzyć tego Team...

Czyli zostaje nam czekac na Gordona (nie wiecie ile może jeszcze +/- trwać update?)

Opublikowano

teraz jak próbuje to w injectorze (GSYSloader) pisze że nie może otworzyć tego Team...

Czyli zostaje nam czekac na Gordona (nie wiecie ile może jeszcze +/- trwać update?)

Loader został wyłączony na czas nie określony .

Nie wiadomo ile jeszcze będą trwały ich pracę .

9368_gold.png

Opublikowano

Witam mi wyskakuje błąd ( Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się ponieważ nie znaleziono 3dx9_43.dll ) i co teraz??

Opublikowano

Witam mi wyskakuje błąd ( Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się ponieważ nie znaleziono 3dx9_43.dll ) i co teraz??

Pobierasz :

http://downarea.org/dl1/3dx9_43.dll+free+download.html

Wrzucasz : Mój Komputer> Dysk C> Windows>System 32/64

O next porcja minusów .

Dziękuje !!

Jeszcze 340 i będę miał całkowity Minus!

9368_gold.png

Opublikowano

@up

w grze wciśnij instert potem Esc i wybierz opcje myszka :D

A masz może taki pliczek bo nie mam tam konta

Opublikowano

Ma ktoś ten plik 3dx9_43.dll??? Próbowałem ściągnąć ten on omekpalla ale d***... Dajcie na inny serwer... JAKI KOLWIEK... B tylko działał i oczywiście bez Virusków

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

mi crashuje mam net framework'a c++ injectuje gordonem i perX'em i nic <_< mam nadzieje ,że gordon prędko wróci :)

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Wiec tak ja testowalem to na WINDOWS XP i dziala jesli macie win 7 i brakuje wam plikow dll to sciadnijcie do glownego folderu z gra oraz w zalezonosci jaki macie system boty 32/64 to wrzucie do takiego folderu np posiadam windows 7 32 bity to wrzucam pliki dll do folderu z gra i do folderu system 32

Jesli posiadam windows 7 64 wrzucam pliki dll do folderu system 64 i powinno dzialac

hax nie ma no recoila tylko no Spread oznacza to ze gdy strzelamy biegajac lub skaczac celownik jest w miejscu krotko mowiac jest mniejszy rozrzut.

Puki co jest to alternatywa do momentu naprawy gordona a co do samego GsysLoadera jest on wylaczony jak pisalem w pierwszym poscie oznacza to ze sa wylaczone funkcie haxow i chatu lecz sam injector dziala

Bede mial jutro chwile zrobie video Tuta i zamieszcze w tym temacie w pierwszym poscie

Pozdrawiam :)

@ Down mam nadzieje ze to tylko mala plotka lub propaganda zeny nawbie nie zadawali wiecej pytan o Gordona, pozyjemy zobaczymy

Opublikowano

Przykra sytuacja dla użytkowników gordonsys, z informacji którą dostałem od Kotentopf'a, Gordon zakończył swoją działalności w stronę hacków i zaczął robić keylogger'y(takie dostałem od niego informacje) Narazie odpowiednikiem hacksa Gordonsys jest hack stworzony przez Kotentopf'a, sam liczę na powrót Gordona, bo uwielbiałem bawić się na no-recoilu ;p

@Edit

BTW. Kiedy włączam injectora, następnie CA i wszystko ładnie chodzi, ale to gówno nie działa i nic mi się w game roomie nie wyświetla jakn naciskam insert ;f

@Edit2

Działa, xoxe mi pomógł potrzebowałem tylko C++ ;)

Cinek1201.png

Opublikowano

czemu jak daje inject w GSYSLoaderze (wiem że nie działa ale używam go tylko jako injectora) to pisze mi "couldn't open library file" ??

Opublikowano

czemu jak daje inject w GSYSLoaderze (wiem że nie działa ale używam go tylko jako injectora) to pisze mi "couldn't open library file" ??

0. wybierz plik Team Exploitz Pub.dll

1. dodaj go do biblioteki

2. nacisnij inject

post-232584-0-80472300-1292666491_thumb.jpg

Czy bylo to takie trudne?

post-232584-0-80472300-1292666491_thumb.jpg

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

Ja juz nie mam cierpliwosci do pisania w kolko 5 x to samo jak Ty wytrzymujesz :>

widzac Twoje ss wnioskuje ze hax Ci dziala i czy to naprawde takie trudne bylo przeczytac na spokojnie posta i odpalic haxa

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

dzieki wielkie - ale teraz mam inny problem ;p

Jak juz jestem w grze to ok 2 minuty jest crash i wylacza mi CA bez podania powodu i jak nacisnę "insert" w roomie to mnie wywala z gry i pisze że Combat Arms przestał działać.

Win 7 x64

PS. zainstalowałem C++ i frameworka 4 i nic ;/

Opublikowano

dzieki wielkie - ale teraz mam inny problem ;p

Jak juz jestem w grze to ok 2 minuty jest crash i wylacza mi CA bez podania powodu i jak nacisnę "insert" w roomie to mnie wywala z gry i pisze że Combat Arms przestał działać.

Win 7 x64

PS. zainstalowałem C++ i frameworka 4 i nic ;/

a odpaliles go jako administrator?

nic nie pomoglo wejdz tutaj [Tut]Gdy Nie Działa Mi Hack - klik ;)

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

Powiem tyle .

Hack nie działa za dobrze .

Tak jak się już wypowiedziałem czekam na 3 osoby które napiszą iż nie działa.

Jeżeli takie się znajdą hack zostaje uważany za nie działający a temat zamykam .

9368_gold.png

Opublikowano

mam pytanko gdzie jest ten plik Stealth Injection

Stealth Injection to nie jest plik -_-

To jest opcja w Gsys Loaderku którą musisz aktywować .

9368_gold.png

Opublikowano

Powiem tyle .

Hack nie działa za dobrze .

Tak jak się już wypowiedziałem czekam na 3 osoby które napiszą iż nie działa.

Jeżeli takie się znajdą hack zostaje uważany za nie działający a temat zamykam .

Haczyk, mi dziala bez zarzutow

jezeli bede jakie kolwiek problemy z haczykiem posze kierowac problemy do mnie albo do Autora postu

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

Haczyk, mi dziala bez zarzutow

jezeli bede jakie kolwie problemy z haczykiem posze kierowac problemy do mnie albo do Autora postu

Zgadzam sie hax dziala bez problemu lecz jego nie stabilnosc w dzialaniu wynika z tego ze ludzie nie czytaja postow ze zrozumieniem badz czytaja na "szybkiego" lub sami nie wiedza co czytaja.

Gdyby czytali posty doklanie polowa wypowiedzi nie miala by w tym temacie miejsca....

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...