Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Exploitz Pub V1.0 12/16/10

xoxe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uznałem że GSYS loader mi odmawia posłuszeństwa ;p Więc ściągnąłem Valkyrie, pięknie wpisuje proces "Engine.exe" , daje add library (wybieram tego Team....) daje inject i pisze że czaka na proces, załączam Combata i pisze mi "injection failed", Combat wtedy sam się wyłącza (przed ekranem logowania).

Pomożecie? ;]

Edit: @xoxe - wierz czy nie ale przeczytałem wszystkie tutki, oraz wszystkie tematy z problemami, próbowałem chyba wszystkiego i nic...

PS. Dodam jeszcze że Gordon też mi nie działał przed aktualizacją (mam konto i nie jest zbanowane) - był error 4 albo 6 zależy od tego czy dawałem zgodność z xp... Może to Was coś nakieruje i mi pomożecie :)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutka pisalem pod GsysLoader 1.5.0 nie testowalem na innych injectorach.

Kiedys uzywalem injectora BlackDragon lecz po formacie uzywam tylko GsysLoader

@ Down

Ciesze sie bardzo ze poradnik sie przydal i hax dziala

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Mi się ten hack bardziej podoba i mam nadzieję, że pozostanie, ponieważ w tym hacku nie ma opcji telekillu i za dużo oszustw które wychodzą poza granice umysłu niema i można również grać z normalnymi graczami mając prawie równe szansę ;)

Cinek1201.png

Opublikowano

Spoko haczek :P łap plusika...!!!

Jednak nie spoko, wywala z gry. Pochodzi z minute i wywala <_< Próbowałem odpalić wszystkimi możliwymi injectorami.

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Witam zastosowałem się do wszystkich rozwiązań lecz nic nie pomogło poprostu injectuje hacka klikam insert nic ... C++ zainstalowane freamwork zainstalowany i nic!!!Stealth Inject też mi nie działa bo jakieś błędy wyskakują po naciśnięciu inject pomóżcie prosze bo nie ma żadnego hacka!!!!!!!!

edit Teraz wszystko działa tylko że po załadowaniu HS wyskakuje komunikat czy wyslac raport o bledach

Miniramp.png
Opublikowano

Witam zastosowałem się do wszystkich rozwiązań lecz nic nie pomogło poprostu injectuje hacka klikam insert nic ... C++ zainstalowane freamwork zainstalowany i nic!!!Stealth Inject też mi nie działa bo jakieś błędy wyskakują po naciśnięciu inject pomóżcie prosze bo nie ma żadnego hacka!!!!!!!!

A czy na pewno dobrze injecujesz hacka ?

9368_gold.png

Opublikowano

zrobiłem wszystko po kolei i pościągałem pliki dll bo jakiś tam brakowało i działa tylk onie wiem jak użyć funkcji?? może mi ktoś powiedzieć?

Miniramp.png
Opublikowano

zrobiłem wszystko po kolei i pościągałem pliki dll bo jakiś tam brakowało i działa tylk onie wiem jak użyć funkcji?? może mi ktoś powiedzieć?

naciskasz insert i wybierasz opcje myszka lub w grze wciskasz Esc a potem insert i wybierasz opcje :D

Czytajcie dokladnie posty

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

@ kozubcio

"Witam zastosowałem się do wszystkich rozwiązań lecz nic nie pomogło poprostu injectuje hacka klikam insert nic ... C++ zainstalowane freamwork zainstalowany i nic!!!Stealth Inject też mi nie działa bo jakieś błędy wyskakują po naciśnięciu inject pomóżcie prosze bo nie ma żadnego hacka!!!!!!!!"

mam dokładnie to samo... nie mogę nic zrobić, jeszcze ŻADEN HACK mi nie odpalił - Nawet Gordon jak jeszcze był dobry to mi nie działał na win7 x64, ale spróbowałem na moim 2 kompie (xp home) i działało...

PS Tylko prosze nie piszcie że mam se xp'ka zainstalować, bo nie po to sie tyle kasy za kompa daję żeby go "psuć XP'kiem".

Poradzicie mi coś? Proszę. Czytałem wszystko co pisaliście i nic...

Opublikowano

@ kozubcio

"Witam zastosowałem się do wszystkich rozwiązań lecz nic nie pomogło poprostu injectuje hacka klikam insert nic ... C++ zainstalowane freamwork zainstalowany i nic!!!Stealth Inject też mi nie działa bo jakieś błędy wyskakują po naciśnięciu inject pomóżcie prosze bo nie ma żadnego hacka!!!!!!!!"

mam dokładnie to samo... nie mogę nic zrobić, jeszcze ŻADEN HACK mi nie odpalił - Nawet Gordon jak jeszcze był dobry to mi nie działał na win7 x64, ale spróbowałem na moim 2 kompie (xp home) i działało...

PS Tylko prosze nie piszcie że mam se xp'ka zainstalować, bo nie po to sie tyle kasy za kompa daję żeby go "psuć XP'kiem".

Poradzicie mi coś? Proszę. Czytałem wszystko co pisaliście i nic...

Odpal go w trybie zgodnosci z Win XP i jako administrator

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

To zupełnie nic nie daje, próbowałem zgodności ze wszytkimi service packami, z vistą, z win 2000 - wszędzie... nic , dupa ;/

Nie wiem czemu ;/

Opublikowano

To zupełnie nic nie daje, próbowałem zgodności ze wszytkimi service packami, z vistą, z win 2000 - wszędzie... nic , dupa ;/

Nie wiem czemu ;/

Masz C++ oraz Net Framework 4.0 ?

9368_gold.png

Opublikowano

Nie wiem czemu ;/

Usiadz i naspokonije jeszcze raz wszysto zrob od nowa, moze to cos da...

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

Mi 3/4 wylogowuje przy wejściu do gry, a gdy już mi się uda do gry wejść do gram około 25 minut i wywala mnie z gry (przy włączonym hacku)

sygna2.png
Opublikowano

Mi 3/4 wylogowuje przy wejściu do gry, a gdy już mi się uda do gry wejść do gram około 25 minut i wywala mnie z gry (przy włączonym hacku)

Nie bede wiecej razy pisal czytajcie wszystkie kmentarze!!!

masz prpblemy wejdz tutaj - [Tut]Gdy Nie Działa Mi Hack. - kliknij to nie boli

@edit zgadzam sie z XOXE zamknijcie temat spam sie tylko robi...

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

Proponuje zamknac temat z powodu ze jest na MPC Forum teamt o Gsys Menu ktory dziala stabilnie z tego co wyczytalem.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Proponuje zamknac temat z powodu ze jest na MPC Forum teamt o Gsys Menu ktory dziala stabilnie z tego co wyczytalem.

Pozdrawiam ;)

Nie zamykajcie na razie ponieważ nie działa mi żaden z podanych hacków - szczegółowo temat rozwinąłem w "Gsys 1.2 menu" jeśli możecie to pomóżcie :)

PS. Robiłem wszystkimi podanymi sposobami i dalej nic, tylko injectło mi 2 razy (chyba to PerX był ) ale po 2 min crash ani nie zdążyłem się na hacka popatrzeć....

Opublikowano

@Ariss

Pewnie masz Viste lub 7 .

No to tak.

Masz C++ i NF 4.0 ?

Jeżeli tak odpal loadera i hacka ze zgodnością Xp oraz Jako Admin .

@xoxe

Proponuje zamknac temat

Za prośbą Autora .

Zamykam :P

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...