Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz wymarzony serwer - wymiana zdań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój wymarzony serwer?

- Maks lvl 250

- Epiki : tylko broń i zbroja.

- Bony maks.

- Ulepszacze: tylko perly

Tak mało, a tak trudno a taki serwer..

Może sprawdź ProMT2? Z tym, że pewnie na IS musiałbyś trochę wydać. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może sprawdź ProMT2? Z tym, że pewnie na IS musiałbyś trochę wydać. ;)

ja tam dostałem za darmo sm i kupiłem sobie eq is

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

Co powiecie na taki serwer?

-OLDSCHOOL

-Max level 125 (później zwiększony)

-100% odbugowana gra

-Bronie, zbroje podstawowe, te co są w cliencie

-Kilka nowości, typu pety, wierzchowce (ale podstawowe, bez jakichś dinozaurów itd.)

-Exp, drop, yang Medium

-Smok na Ognistej Ziemi itd.

-Mapy z Metin2Beta

-Mooby z Metin2Beta

Jakieś pomysły co więcej? Pisać na GG: 20055900.

Opublikowano (edytowane)

Co powiecie na taki serwer?

4fun/pvp z darmową rejestracją

można sobie wybrać ile się chce yang

można sobie wybrać lvl 100-150-200-250

system ulepszeń

dungeony z których ulepszacze dropią

Edytowane przez Trikolos
[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

@up

Był już taki . Tylko trzeba było wbić z 90 na 250 . Zajmowało to 7-8h więc do rana posiedziałem i wbiłem ;)

Mój wymarzony :

- max 99,

-żadnych srepików ew. może zostać ten tryton,

- jakaś 2-reka dla mentala by się przydała , ale pewnie nie będzie dużo lepsza niż złodziej .

- mało osób max. 400 . Nie lubie przeludnionych servów .

Opublikowano

Ja szukam serwera może pamięta ktoś xlast lub elcardia , max 99 lvl . Epiki tylko syrki , max bony hp 2k , 15% absy itd. Żadnych nowych map , mobów , i tych innych śmieci . Jedynie hwang był jak wtedy grałem na xlascie a to akurat mi pasowało . Kto grał na jednym z tych serwerów ten wie i pewnie mile wspomina i takiego szuka ... Teraz chyba takiego nie ma , obszukałem się dość dużo , jeśli ktoś zna taki serwer albo wie kiedy startuje bardzo proszę o podanie info na ten temat na priva najelpiej albo tutaj ...

Opublikowano

Serwer PRO PVP u handlarzy wybierasz co chcesz, bony , all za free i ilością zabójstw wywalczasz miejsce w rankingu oraz zdobywasz bronie których nie ma w sprzedaży.

np.

100 zabójstw - Trutka

300 zabójstw - Śmiercio

itd.

Fajnie by było ;)

:)

Opublikowano (edytowane)

No niestety jestem zmuszony by wam ukazać na jakim serwerze mi najbardziej zależy i na jakim nie tylko mi ale i wam będzie najlepiej :D Miłej lektury xD

Maksymalny poziom: 100

Ulepszacze: 3 rodzaje, na zbroje, na bronie i na biżuterie każda inna ;)

Królestwa: Najlepiej 2 Królestwa bo wtedy jest jakaś rywalizacja

Skille: By nie marnować czasu na P po wbiciu 30lv

System konia: Niektórzy nie lubią medali dropić więc koń do kupienia w shopie, to samo wierzchowce takie jak tygrys, dzik itp.

BaoBao do testowania skill i pety do zdobycia w IS lub po wykonaniu misji wymyślnej lecz trudnej na kluczowym 90 lv ;)

Handlarze: Tutaj by nie było ubogo to tak jak mówiłem konia na 11 i 21 lv z wierzchowcami. Handlarz bronią: Na 30 lv bronie i strzały, Handlarz zbroją: Na 9,18 zbroje +9 i hełm z tarczą na 21 ;), Handlarka różnościami: zielona i różowa mikstura 200szt. duża-mikstury czerwone i niebieskie (lub dla umilenia gry auto/poty)- Cukier dla konia, dodania/zmianki 200szt. bez 6/7 bon. By udoskonalić trochę IS to w nim zmianę profesji, zmiana nicku, PD(do zdobycia w evencie lub IS). Dodatkowy Sklepik: Koń 11.21 lv, Wierzchowce i jedzenie dla konia+ obok jeszcze jeden sklep z fryzjerem co nam może zaoferować standdardowe fryzurki :) za kwote 5k.

Exp/drop/yang: Dopasowany do levelu, spekulując jakieś 100/200% więcej nisz na PL'u

System zbroi i broni: Tutaj taka mała odmiana, czyli 3 rodzaje zbroi i broni> PRZYKŁAD: zbroi: Stalka(70)(moby czewony las i metki)>Szmaragdowa zbroja(80)>Hwang(90) Broni: Bojowy(65) (moby czerwony las i metki)>Syriusz(90) i Golden(95)->czyli nowa broń której nie ma na innych serwerach w złocistym kolorze ;) Bym był zapomniał o butach z lv. 55(drop v2) 3 rodzaje na 70 a potem na 90 ;)

Biżuteria: 2 rodzaje -> łez. 54lv(dropiące w v2/smoka(90lv). Co do tarczy tu mamy 3 rodzaje: Najpierw na 61(dropiąca w v2)>potem 80 i na koniec królewska a 90. A co do hełmu 3 rodzaje na 41(dropiąca w dolinie orków) a potem 80 i na koniec na 90.

Expowiska: Nowe mapy na 75(Av1), 85 (Av2) i na koniec mapa specjalna na 90+ Dodatkowo mapy poboczne na 60/80 lv+ na których będzie można dropić 3 rodzaje ulepszaczy

Dodatkowe info: Nowości dodawane tylko gdy w ankiecie ludzie będą za :D i najważniejsze nowe fryzurki i kostiumy dostępne w IS lub do zdobycia w evencie. Kamienie +4 max. dropiące z metków w red lesie 85 i 90

Na sam koniec: Dla osoby która osiągnie max lv. Specjalna nagroda w postaci Korony która by była nakładana przez najlepszego ;)

Bym był zapomniał: na start: Pierścień teleportacji, mikstury duże blue i red 200szt. , pelerynka męstwa bez ograniczenia, eq +9 i buty wiatru.

Z tego co napisałem to by był dobry serwer medium z szczyptą easy ;)

Pozdrowienia

Edytowane przez Duyea
Opublikowano

Mój wymarzony serwer na którym kiedyś grałem to Csyt2 :) Chyba każdy kto długo grał w metina o nim słyszał.. Max 120lv. Prosty system epików który by każdy idiota umiał zapamiętać i zrobić.. stal>mini hwang>hwang>złoty hwang>biały hwang :) broń np. Bojowy>syriusz(tryton teraz)>Śmiercio lub Smocze nóż>Bezduchy>Księżycowy nóż :) Biżuteria też bardzo łatwa czyli Eq smoka: Hełm smoka, tarcza smoka, kolczyki,buty,branzoleta. Do hwanga ulepszacze to księgi u npc za 50kk i 100kk. Ulepszacze na biżuterie to same yangi 50kk :) Skile łatwe do wbicia chyba na 5 lv all P były :P Brak 6/7, bonusy max, roski, zmianki po max ilościach wszystko u npc. Handlarze z broniami i zbrojami do 30lv a zbroje do 61. Militar na start. 120lv wbijało się w AV2 gdyż wtedy nei było nowych map :) Bronie na 75, tylko z DT szansa drop broni typu złodziej, to ok 20% EQ się robiło jak na easy, a exp medium. W dodatku mógł by być biolog który daje bonusy na ludzi, moby itp. Dokładnie nie pamiętam serwera lecz są jeszcze prezentacje na YT 3 lata temu :P Gdyby powstała kopia tego serwera..

Opublikowano

System ulepszen

Ulepszacze tylko na epiki

80-90lvl Bizu Smoka

150lvl Lodowe Bizu

i dalej mozecie cos wymyslic

Bronie 1-ręczne

Sura;

1. Szpon Ducha->65lv

2.Święty Miecz->80

3.Księżycowy Miecz ->100

4.Miecz Barona->130

5.Miecz Ducha 160

1.Miecz Egzorcysty->

2.Brzegowe Ostrze->

3. Miecz Dexona->

4.Miecz Neoplytha

Wojownik;

1. Bojowy Miecz->65

2.Miecz Syriusza->80

3.Śmiercionośne Ostrze->100

4.Arktyczny Miecz->120

5.Miecz Smoka->140

6.Miecz Nypthona 160lv

Bronie 2-ręczne

Wojownik;

1. Partyzana->

2.Ostrze Boga Smoków->

3.Pogromca Niebieskiego Smoka->

4.Miecz Słońca->

4.Olbrzymi Rozdzieracz

Sztylety

1. Smoczy Nóż->

2.Bezduszny Nóż->

3.Sztylety Anioła->

4.Nóż Strumień->

5.Wodne Noże->

Łuk

1.Olbrzymi Łuk Żółtego Smoka->

2.Olbrzymi Łuk Diabła->

3.Upiorna Kusza->

4.Łuk Gniewu

Wachlarz

1.wachlarz Zbawienia->

2.Diabelski Wachlarz->

3.Wachlarz Leżącego Smoka->

4.Wachlarz 8 Tigramów->

4.Wachlarz 8 Tigramów Zbugowany ^ ^

Dzwony

1.Dzwon Burzowego Ptaka->

2.Hibiskusowy Dzwon->

3.Dzwon Agresji

Zbroje

Sura;

1.Zbroja Płytowa Czarnej Magii->70

2.Szmaragdowa Stal->80

3.Szafirowa Stal->100

4.Rubinowa Stal->110

5.Zbroja Hectora->120

6.Biały Zin-Hwang->135

7.Srebrny Zin-Hwang->160

8.Złoty Zin-Hwang->180

9.Królewski Hwang-200lv

Wojownik;

1.Zbroja Z Czarnej Stali->

2.Szmaragdowa Stal->

3.Szafirowa Stal->

4.Rubinowa Stal->

5.Zbroja Herkulesa->

7.Srebrny Hwang->

8.Złoty Hwang->

9.Królewski Hwang

Ninja;

1.Ubranie Czarnego Wiatru->

2.Szmaragdowa Stal->

3.Szafirowa Stal->

4.Rubinowa Stal->

5.Ubranie Achilesa->

6.Biała Zbroja Hwang->

7.Srebrna Zbroja Hwang->

8.Złota Zbroja Hwang->

9.Królewski Hwang

Szaman;

1.Czarna Szata->

2,Szmaragdowa Stal->

3.Szafirowa Stal->

4.Rubinowa Stal->

5.Szata Merlina->

6.Biały San-Hwang->

7.Srebrny San-Hwang->

8.Złoty San-Hwang->

9.Królewski Hwang

Raty 999%

Troche pomyslow mojich

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dla mnie serwery ktory by byl taki Hard-Medium by sie przydal.

Gdzie maksymalny level by byl 230-250.

Ekwipunek by bylo ciezko zdobyc , a co dopiero ulepszyc na +7/8/9.Tylko 4-6 Epic Zbroi oraz Broni , Bizuteria tylko 2 !

Aby skile wzmocnic trzeba by bylo dropic Ku/Kamienie

Jakies rzadkie bossy z ktorych zawsze by bylo cos przydatnego.

Zwykle konie bez zadnych mountow.

je0o.png

Opublikowano

Dla mnie serwery ktory by byl taki Hard-Medium by sie przydal.

Gdzie maksymalny level by byl 230-250.

Ekwipunek by bylo ciezko zdobyc , a co dopiero ulepszyc na +7/8/9.Tylko 4-6 Epic Zbroi oraz Broni , Bizuteria tylko 2 !

Aby skile wzmocnic trzeba by bylo dropic Ku/Kamienie

Jakies rzadkie bossy z ktorych zawsze by bylo cos przydatnego.

Zwykle konie bez zadnych mountow.

Chyba pamietam gracza o podobnym nicku na erurisie :) Jakby ktos stworzyl taki serv jaki sobie wymarzyles, na pewno bym zagral :D

ZR_o79.gif

Opublikowano

Brakuje takiego dobrego mediuma, bez 6/7 max. lvl ze 150, coś typu almantia to było coś ....

Jak narazie, nie ma żadnego dobrego mediuma, jak już coś w uj dobre jest to pada lub ddos lecą i bugi ...

Czekam na taki dobry medium ; [

sygn2.jpg

Opublikowano

Możecie podzielić się także swoimi wypowiedziami na:

http://www.ankieta.evenist.pl

Żeby nie było offtopu, ja preferuję serwer Hard, nie taki, że w tydzień już można zdobyć max. lvl, tylko taki, gdzie trzeba się troszkę pomęczyć, żeby coś osiągnąć.

sygnaturkazx.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja chciałbym taki 2007 czyli biała aura, brak levela obok nicku, brak jakiegokolwiek rankingu, brak lochu dwójki z maksymalnym 99lvl.

Taki oldschool =)

Mój wymarzony serwer na którym kiedyś grałem to Csyt2 :) Chyba każdy kto długo grał w metina o nim słyszał.. Max 120lv. Prosty system epików który by każdy idiota umiał zapamiętać i zrobić.. stal>mini hwang>hwang>złoty hwang>biały hwang :) broń np. Bojowy>syriusz(tryton teraz)>Śmiercio lub Smocze nóż>Bezduchy>Księżycowy nóż :) Biżuteria też bardzo łatwa czyli Eq smoka: Hełm smoka, tarcza smoka, kolczyki,buty,branzoleta. Do hwanga ulepszacze to księgi u npc za 50kk i 100kk. Ulepszacze na biżuterie to same yangi 50kk :) Skile łatwe do wbicia chyba na 5 lv all P były :P Brak 6/7, bonusy max, roski, zmianki po max ilościach wszystko u npc. Handlarze z broniami i zbrojami do 30lv a zbroje do 61. Militar na start. 120lv wbijało się w AV2 gdyż wtedy nei było nowych map :) Bronie na 75, tylko z DT szansa drop broni typu złodziej, to ok 20% EQ się robiło jak na easy, a exp medium. W dodatku mógł by być biolog który daje bonusy na ludzi, moby itp. Dokładnie nie pamiętam serwera lecz są jeszcze prezentacje na YT 3 lata temu :P Gdyby powstała kopia tego serwera..

Waszego wymarzonego serwera szukajcie pod nazwa FortuneMT2 w najbliższym czasie .

Opublikowano

Moj wymarzony server?

Kiedys powiedzialbym ze mega hard raty 1,5x PL i ogolnie super wszystko ciezko ale teraz? Nie chce tracic calych dni na gre, jednak serverow easy nie toleruje, a wiec idealne by bylo cos takiego:

- Max lvl 99 (ew. potem zwiekszony do 105)

- Raty ze 3x PL

- Kilka nowych ciekawych dungeonow

- Ilosc ku do G tak ze 25 ^^ ale z radami i egzo

- Skille wbijane kamolami kamole z metinow 45+ i bosow, mozna czytac co 2h gdy spali, 4h gdy ulepszy, egzo nie dzialaja ;d zeby wbijanie skila P nie bylo az takie trudne ale zeby trochu zajelo

- Nowe misje, nie za duzo, ale fajne i z ciekawymi nagrodami

- Czcionka bodajze Verdana jak na np. Balmorze <3

- Zmianki dropiace z mobow czesto w miare jak to bylo np. na swietnym chodz spierdolonym projekcie PompaMT2 , kto gral ten powinien wiedziec ;d a dodania u handlarza po 500k/szt

- system ulepszen do pvp jak na pl czyt. Bojowy - Tryton i Stal - Niebianka

- nowe mapki te z pla i ta bron ktora mozna z ulepszaczy zrobic co tam dropia ze srednimi typowo do expa i moznaby ja tylko z truty +9 i zestawem tych ulepszaczy

Taki server by byl idealem ^^

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Mam pytanie tylko nie wiedziałem gdzie napisać.

Może ma ktoś pomysł na nowy system skili (wbijanie skili) jakieś rozbudowanie.

Jeżeli tak proszę napisać swój pomysł SERWER HARD

1377985352-U1006379.png

//Bez reklam ts. Dektored.

Opublikowano

Na ten moment jakiś Easy/4fun/PVP :)

Exp przyjemny, ulepszaczy brak lub ewentualnie tylko perły/małże/broszury, wszystko z mobów. Aby nie trzeba było latać i dropić nocami :)

NAPRAWIONE WOJNY GILDII! Bo niestety, ale przeważnie na takich serwerach jest z tym problem, a o to chodzi, o zabawe :)

Częsta organizacja eventów, wojny królestw, obrona króla, kamieni metin itp. Jednym słowem całodobowa rywalizacja i wszelakie pvp, turnieje, konkursy na najlepsze eq itp :)

ZjaranaPanda

Opublikowano

Medium :

Medium gdzie maksymalnym lv byłby poziom 110-115. Dodatkowo tylko dwa sety nowych broni i zbroi (te na 80-90 lv z PL'a, na 105-115 jakieś nowe, ale z normalną grafiką). Jak to bywa chciałbym żeby usunięte były bony niepotrzebne i do niczego nieprzydatne takie jak np. odp na wiatr. Koń na początek 1 Lv i wbijamy do 10 poziomu co 10 minut, jak spali też 10 minut. Szansa na przeczytanie to 50%, a na drop z każdej małpy (posiadamy maksymalnie 10 poziomów więcej od małpy) 70%. Co do expa to szybki na tyle, że w jeden dzień (od zera) do 40-55 Lv bez PD'ka itp. (przy dużym szczęściu z bojowcem zrobionym w równo 10 medali). Co do KU to żeby potrzebnych było 10 do G i żeby dropiły z każdego metina od 3KU (5lv) do 10KU (90+lv). Bronie na 30 lv, od kapitana po osiągnięciu 30 lv i otrzymujemy obydwie bronie (ninja - kozy i jelon, woj - RIB i FMS, sura 2xFMS itp). Co do nowych map to żeby pojawiła się jakaś od 90lv. Dodatkowo powiększone spoty, szkaty serwerowe z których dropią:

• PD'ki
  • Rękawice złodzieja
  • Złote monety

na 30 minut.

Dodania i zmianki handlarzy, pierścień antyexpa również, dłonie krytyka i przebicia również. Chciałbym również żeby nie dropił niepotrzebny syf.

Opublikowano

Siemka mam pytanie mianowicie mam takiego pomysła na serwer i chciałbym się dowiedzieć czy spodobałby się Wam, żebym nie potrzebnie pracował.

Mianowicie:

Zamierzam stworzyć serwer typu old school bo szczerze mówiąc nie wiem jak innych ale mnie irytuje jak są serwery gdzie jedna postać ma 60 nowych broni 20 nowych zbroji 15 nowych par biżuteri itp.

Chcę wykorzystać stare dobre eq smoka, epiki typu tasak itp. Oczywiście dla niektórych klas nie ma za wiele takich broni więc dodam też te starsze bronie z paczki gdzie są te excalibury itp. ale nie wszystkie tylko tak żeby każda postać miała po równo nowych itemów. tzn nie licząc tych na 80. Po 2 nowe bronie (tzn dwuręczne dwie, jednoręczne dwie itd.) po 2 nowe zbroje i tu albo nieb stal>hwang zwykły albo hwang>i tak zwany new hwang. Biżuteria to tylko eq smoka oraz ewentualnie te szmaragdowe itp. do pvp ale one by dropiły na nowej mapce.

Tutaj takie podstawowe informacje:

Max lvl: 125

Mapy:

Av2 do 100, a od setnego stare i poczciwe Zombie map.

Dodatkowe mapy:

Katakumby, komnata smoka, ewentualnie ta komnata baronówny, i może jakieś inne dungeony jak znajdę.

Raty:

Chciałbym aby serwer był nie załatwy ani nie zatrudny. Więc nie wiem narazie jakbym to ustawił ale napewno tak żeby trzebabyło się troche przyłożyć aby wbić max lvl i biegać w epikach.

Ulepszacze:

Tutaj do końca nie wiem jak to załatwić bo perły itp to napewno zostanie, ale nie wiem czy zostawiać te podstawowe typu ogon węża itp. Według mnie jest to ciekawe urozmaicenie a innych to denerwuje więc tego do końca jeszcze nie wiem.

Handlarze:

Zmianki, dodania, potki (zielone i fioletowe) tęczowy kamień(którym się wbija skille na G, ale będzie dość drogi i możliwy do wydropienia z metinów 40+) perełki (też drogie i możliwe do wydropienia z małży, szkat oraz metinów 95+) Małże, kd +4 możliwe do ulepszenia na +5.

6/7bon:

brak

System energi:

brak

Pety i wierzchowce:

Tak ale żadnych kosmicznych

Kostiumy:

Tutaj nie wiem bo jestem całkiem przeciwny jest to dla mnie niepotrzebny syf, ale jak ktoś by bez tego nie mógł żyć to byłbym zmuszony dodać.

Skille:

Tak jak napisałem tęczowy kamyk, a od G do P tradycjnie Kamyki duchowe.

Questy:

Podstawowy biolog, z szkat by wypadały małże, perełki, tęczowe kamyki oraz kd +4/5

na 30,75 oraz 105 quest na zniszczenie 30 metinów na dany lvl, nagrodą będą yangi

Quest na zabicie bossa nwm jeszcze jakiego ale byłby taki. Prawdopodobnie na 50lvl wódz orków, 80lvl 9 ogonów, lisek albo riper, 115lvl minotaur. Nagrody za te misje byłby bardzo przydatne.

W razie gdyby czegoś brakowało na serwerze dość długo np. stalek. Mógłbym ewentualnie wystawić shopka z danymi itemami+0 za dość rozsądną cene, tzn. nie za drogo i nie za tanio.

Prosze o szczerą ocene mojego pomysłu, bo sądze że jest wielu takich jak Ja którym brakuje starego, dobrego metina. Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

primo - nie chodzi o wygląd skili a o zwiększanie ich poziomu.

Witam,piszę ten post,ponieważ szukam dosyć ciekawego pomysłu na nowy system rozwijania umiejętności (skili)

Chciałbym abyście napisali ciekawe pomysły,ten najlepszy wynagrodzę limitem lajków no i oczywiście wprowadzę na serwer.

Dodam że serwer jest typem hard oraz powraca do old school metina.

88389902334020872492.jpg

78583543063697963330.jpg

Liczę na ciekawe pomysły,nie chcę dodawać (za dużo syfu) tylko udoskonalić ten system,który od dawna jest wszystkim znany w metinie.

Pozdrawiam

Edytowane przez Shaded Metin2

RauE0Ri.png

Opublikowano

Coś w stylu starego PLa z 2010r.
tylko że zrobiony pod MEDIUM
Czyli max lv 99
statystyki 90
po niebianie zbroja na 91-99
i broń tak samo

jakieś tam dungeony itp..

Bosko kolega opisał to co mam zamiar realizować ale z nutka nowości exp +/- ch**mora

nowości jak luck na 2k10 to

- szkaty ucznia

- nowe bronie i zbroje w ( całkiem nowym nie spotykanym nigdzie systemie

- nowe mapy ( 3/4 eventowe ( 4 do dropu te z pl tylko dro ( 1 mapa pod expa od 86/90 tak jak na rav*** )))

- pety ( exp albo same bony jeszcze sam nie wiem )

- kostiumy i fryzurki ( na 30 dni z odliczaniem czasu // Podstawowe u jakiegoś NPC za yangi )

- system osiągnięć

- kilka wierzchowców nowych tak to te z pl bengale etc

- system vip nad głowa znaczek + ch vip może ^^

- DT , DC , WW , ICE RUN , KOMNATA BARONÓWNY , KOMNATA SMOKA , + KILKA NOWYCH WYZWAŃ ALE TO NP NA LVL 30 // 50 // 60 // 70 // 80

- RED LAS NA NOWA MAPE MOŻE

- co 3 lvl quest z polowaniem na mobki

- co 5/7 lvl quest na dropniecie itemu i oddanie albo rozmowy z npc

- może nowa alchemia ( przetopy )

- system energi

- ku do g - 10/25/55 ( sam jeszcze nie wiem :/ )

- moze jakis nowy biolog

- czas biologa

30 lvl - 20 min - 80% -szt 15

40 lvl - 30 min - 75% -szt 20

50 lvl - 40 min - 70% -szt 25

60 lvl - 50 min - 70% -szt 30

70 lvl - 60 min - 70% -szt 40

80 lvl - 60 min - 70% -szt 50

85 lvl - 60 min - 70% -szt 50

90 lvl - 120 min - 80% -szt 40

( eliksiry jeszcze nie wiem :)

- i sam nie wiem co jeszcze wymyślę ale coś takiego :)

nie wiem jak macie jakieś pomysły do tego projektu to piszcie ;P

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Bosko kolega opisał to co mam zamiar realizować ale z nutka nowości exp +/- ch**mora

nowości jak luck na 2k10 to

- szkaty ucznia

- nowe bronie i zbroje w ( całkiem nowym nie spotykanym nigdzie systemie

- nowe mapy ( 3/4 eventowe ( 4 do dropu te z pl tylko dro ( 1 mapa pod expa od 86/90 tak jak na rav*** )))

- pety ( exp albo same bony jeszcze sam nie wiem )

- kostiumy i fryzurki ( na 30 dni z odliczaniem czasu // Podstawowe u jakiegoś NPC za yangi )

- system osiągnięć

- kilka wierzchowców nowych tak to te z pl bengale etc

- system vip nad głowa znaczek + ch vip może ^^

- DT , DC , WW , ICE RUN , KOMNATA BARONÓWNY , KOMNATA SMOKA , + KILKA NOWYCH WYZWAŃ ALE TO NP NA LVL 30 // 50 // 60 // 70 // 80

- RED LAS NA NOWA MAPE MOŻE

- co 3 lvl quest z polowaniem na mobki

- co 5/7 lvl quest na dropniecie itemu i oddanie albo rozmowy z npc

- może nowa alchemia ( przetopy )

- system energi

- ku do g - 10/25/55 ( sam jeszcze nie wiem :/ )

- moze jakis nowy biolog

- czas biologa

30 lvl - 20 min - 80% -szt 15

40 lvl - 30 min - 75% -szt 20

50 lvl - 40 min - 70% -szt 25

60 lvl - 50 min - 70% -szt 30

70 lvl - 60 min - 70% -szt 40

80 lvl - 60 min - 70% -szt 50

85 lvl - 60 min - 70% -szt 50

90 lvl - 120 min - 80% -szt 40

( eliksiry jeszcze nie wiem :)

- i sam nie wiem co jeszcze wymyślę ale coś takiego :)

nie wiem jak macie jakieś pomysły do tego projektu to piszcie ;P

I to jest styl starego pl`a? <parodia>

RauE0Ri.png

Opublikowano

Co powiecie na oldschool'wy medium? Max 120/130. Staty 95. Stal-niebianka-hwang-ta nowa z pl'a, bojowy-tryton-smiercio-ta nowa z pl'a. 2/3 nowe dungeony, 2 nowe mapy.