Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Grać W Gry Z Playstation 2 Na Pc !

Pau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niema emulatora PS3 bo żaden PC by go nie udźwignął ...

popatrzcie jakie wymagania musi mieć komputer aby udźwignąć w pełni płynnie emulator PS2.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety nie działa GT4 na takich emulatorach ;//

Górnik -,-

Niby czemu nie? Każda gra na PS2 może być puszczona tym emulatorem na PC, tylko trzeba mieć dobry komputer. Porty z konsoli są strasznie wydziwnione, ja np. ostatnimi czasy grałem w Mortal Kombat: Deception na tym emulatorku i nie ukrywam, że ściny i lagi są masakryczne- na szczęście wszystko da się odpowiednio skonfigurować.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

6.Gdy mamy grę na płycie CD/DVD klikamy Plik -> Uruchom CD/DVD lecz, gdy mamy grę na twardzielu klikamy Plik -> Run ISO Image... następnie wskazujemy położenie naszej gry. I czekamy aż gra się włączy podczas pierwszego odpalenia emulatora może to trwać nawet 10 minut więc można skoczyć do kibelka i po chipsy.

Ale ja niemam Run ISO Image ja mam Otwórz plik elf...

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Nie licz na to, technologia na to nie pozwala, musiałbyś mieć komputer chłodzony ciekłym azotem...

Mylisz się :P

Xbox 360 oraz większość PC mają taki sam system operacyjny- Windows, wydany przez firme microsoft, więc w niedalekiej przyszłości granie w gry z X360 na PC powinno być możliwe :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

• 1 rok później...
Opublikowano

jak to sciagnac

linki z tematu już wygasły

wejdź w google, wpisz pcsx2 i wyszuka Ci masę linków do emulatora

do tego jeszcze musisz poszukać biosów oraz pluginów i możesz grać

819531478353821175209.gif

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...