Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chodzi mi o to ze wlaczam tego bota ale nie moge w nim nawet serwera ustawic,,,sam tez sie nie ustawia,,,wlacze go i nic pozatym,,,co mam robic???

Opublikowano

moze ktos da rade mi pomoc??? w bocie nie wyskakuja mi serwery do gry...jak mam sie zalogowac itp??? nie mam pojecia,,moze mi to ktos w krotce opisac jak mam zrobic zeby dzialal elegancko??

Opublikowano

To Coś Miało działąć To Jakis Syf ;/ PIsze ze cos jest nie tak zle moze cos zle jest odpalone akorbei tidentycznie jakpsize i jak na filmikach gowienko ;/ szukam FB juz 2 h i zadne nie dziala i kazdy to syf ;/ juz nikt nie potrafi normlanego FB zorbic ?? Za Trudne ? Dla mnie na BANK ! Ale pozreciesz ktos sie musi na tym znac ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może nie ma narzie działającego co ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Mozna uznac za dzialajacego i za nie dzialajacego.U mnie jest tak,że za każdym razem musze klikac start,nie moze mi caly czas lowic samo.../

Opublikowano

Mi się nie uruchomi bo mi ramy wysiadają. Mam na kompie 756 ram i całe spada jak włączę M2Fisha i już wtedy ani metka nie uruchomi. Komp się tnie. Macie jakąś radę dla mnie jak to uruchomić ale nie chodzi mi o radę żebym kupił nowego kompa lub ramów dokupił.

Opublikowano

potem zobacZe co da się zrobi ć

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ref Nowa wersja + blokada hs

Moje Tuty:

Wallhack

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

już pewneir aczej nie po ostatniej aktualizacji

Moje Tuty:

Wallhack

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mógłbyś dać dowload na innym serwerze? Mam coś z rapidem i nie chcmi pobrać żadnych plików.

Jak będzie działać złapiesz dużego plusa ;-P

Witam. Mógłbyś dać dowload na innym serwerze? Mam coś z rapidem i nie chcmi pobrać żadnych plików.

Jak będzie działać złapiesz dużego plusa ;-P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...