Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMS v.65 CHEAT-TEMAT.

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

loool. stary na bocie lvl 60 w godzine zarobilem 1.3 mil. x 10 h = 13mil dziennie minimum. a jak u ludzi selniesz to 2x tyle.

@ Yooj wybacz ale nie nie zauwazylem tego pytania xD gram na demethosie, nie radze botowac po 17, tak czy inaczej duza masakra na himesach jest, i leca dosc bany. na gs mozna siedziec caly dzien, na himesach po 17 ban na 100% i zalozyc sie moge nawet ze godziny bez bana nie wysiedzicie tam ;D w razie jakis kolejnych pytan ktorych nie zauwazylem czy cos pisac xP Yooj, na jakim swiecie Ty grasz ;>

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mogl by ktos wutlumaczyc mi podac 2 cheaty No Miss dla knighta i No delay dla knighta na skille z 1 joba hocby by byl ten Co wali duzo potworow albo ten co wali jednego prosze mi o odpisanie szybkie :)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

835402.gif

Click here to feed me a Star Fruit!

Get your own at Flyffables!

Opublikowano

odpalam godmode i wszystko dziala z jakas 1min a potem zamyka mi sie maple i wyskkauje takie male okienko z komunikatem i koniec gry :( o co kaman ?

Opublikowano

Ja na samym tubi gralem przez hmm... 2 3 minutki a pozniej dc i wyskoczylo ze zostalem rozlaczony z powodu urzywania hackow... O co chodzi ;> ....

<<<<<<< EMS >>>>>>>>

5x Hunter nick: Nales --> Sleep

6x Page nick : Cord --> Sleep

7x Mage I\L nick: Emglo --> Sleep

To nie jest zwykle Forum, to jest MPCFORUM.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale u mnie bot nie dziala , tzn god mode nie probowalem ale uber tubi mi nie chcialo dzialac ;/ no breatch tez ;/

Wlasnie nastawilem na 2 kompie ore bota i dziala znakomicie ;] mam 32 fightera podajze i zbiera mi te lepsze ore , zrobilem wszystko jak jest w poradniku i moje pytanko : po jakim czasie postac pojdzie do sklepu i je sprzeda ?? i po ile one chodza bo jeszcze nie patrzylem ?

A gra ktos moze na tym chyba najnowyszym swiecie ?? tzn chodzi mi o demethosa czy jakos tak ;p (widzialem raz nazwe nie pamietam dokladnie) bym zchecia zrobil sobie nowego chara assasina ale przydalo by sie troche kaski na poczatek , tzn na start potem bym zarobil troche na ore i bym mogl oddac ;]

Opublikowano

Ore bot SUXI LepBotting wymiata teraz :). O więcej info należy kuknąć www.nexonkiller.com. Już zarobiłem ponad 20 mil w 12h :).

Opublikowano

E ocb z tym Lepem xDD

Ore mi sie juz znudzil nikt nie chce kupowac ore w markecie , sprzedalem do sklepu to zarobilem marne 200k ;/ opowiedz cos o LepBocie ;d

Edit :

po dluzszym stosowaniu OreBota zauwazylem ze nie zbyt chetnie sprzedaje on ore ;/ chyba ze cos zle ustawilem postac weszla tylko do ,,sklepu,, ale juz rozmawiac z pania nie chciala ;pp

nastawilem teraz znowu na bocenie zobaczymy czy sprzeda mi ore tym razem ;]

Opublikowano
mniemam iz chodzi o leprechaun shifter. powodzenia jak zrespi sie hh to ban jak zloto =]

Wystarczy pomyslec i zedytowac wz żeby HH stał w miejscu o_o

Jutro mejbi krótkiego tuta o tym napisze

Opublikowano

Napisze napisze xDD cale forum MPC wierzy w niego xDD

ps co to hh ??

Opublikowano

wentyl, twoj stary dostanie bana =] @ Simpson - jezeli ktos wejdzie na mape, to hh nie bedzie stal w miejscu. sprawdzone - nie dziala. Sory Wentyl xP

Opublikowano
wentyl, twoj stary dostanie bana =] @ Simpson - jezeli ktos wejdzie na mape, to hh nie bedzie stal w miejscu. sprawdzone - nie dziala. ban? 1. za co. 2 sram na to forum i 99% noobow. kazdy predzej czy pozniej daje sobie spokoj bo nie ma sensu tlumaczyc wszystkiego i na dodatek te cioly zamiast dziekowac dalej placza i bluzgaja. po 2 latach siedzenia w hackach wiem jedno, to forum jest zalosne tak jak i ludzie siedzacy tu. oprocz Joja, Detoxa i Simpsona nikt tu nic nie wie na temat hackow. kkthxbye

WTF?! przeciez pytalem dlaczego ktos dostanie bana kiedy HH sie zrespi -_- tylko na starych umiesz wjeżdżać :<

@down hehe xD

Opublikowano

LOOOOOL. zrozumialem ze to ,, o to lotto ze dostaniesz bana " mowisz do mnie o.O >.< ze dostane bana na mpc.. rotfl. sory <lol2>

dlatego dostaniesz bana jak wpadniesz na hh bo to map shifting... >.< jak wejdzie ktos inny na mape, kto nie ma zedytowanego pliku wz zeby hh stal w miejscu to i tak bedzie sie ruszal = ban. niebezpieczne, ale kase sie zbiera cudnie.

^^

Opublikowano

up # masz moze tuta do tego hacka ?? chcialbym go wyprobowac na nowym koncie ;] albo jak mozesz to daj gg na prv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...